kızlar merhaba .topiğin eski müdavimlerindenim.bireysel mi yapıyorsunuz diyeti .bende katılsam artık.aldım başımı gidiyorum.kabız olmak korkum.bir formülünüz var mı?
Merhaba Guide hoşgeldin bende çok yeniyim burdaben selintepenin topiğini okuyarak başladım senin adını ordamı görmüştüm acaba bir yerden hatırlıyorum çünkü...
Kabızlık benimde en çok korktuğum şeylerden biri ama yulaf kepeği ile krep yapıyorum sabahları çok az yulaf kepeği ve bol yumurta ile hem kb az oluyor hem lezzetli hemde acayip iyi geldi bana deneyebilirsin istersen
canım dediğin krebi bende yapıyorum sabahları.sütteekliyorumçok güzel ve toktutucu oluyo.
bu arada hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.başarılı birdiyet olurinş.
Hoşbulduk esra teşekkürlerinşallaaah inşallaaah
bende bazen süt katıorum güzel oluyor evet, son iki gündür yulaf kepeğini daha az atıp yumurtayı ıkı tane kırıyordum hemen farketti bağırsaklarım yapma diyolar yulaf kepeğine ihtiyacımız var diyolar
Esracım bu arada Samsun'lu musun yoksa ?
be birbuçuk kaşığı yulaf kepeği, 3 yumurta (biri tam ikisi sadece beyazı),gözkararı süt bazen maydonozbaharat felandakatıyorum.çok güzeloluyo.
evet samsunluyum
hımm değişik bir taktikmiş sevdimya regl dönemi öncesinden başlayıp taaa bitene kadar bende iflah olmayan bir iştah peydah oluyo nerden çıkıo o canavar anlamıorum sevdiğim sevmediğim herşeyi yiyesim oluyo
Bu kez zor oldu ama tuttum kendimi ufak tefek şeyler dışında, dediğin gibi motive meselesi sende hırs yapıo ama ben orda fazla kiloyo görünce çökerimn kesinno yzüden beklemeya karar verdim p.tesi ye kadar hafta sonu müstakbel kaynanama gidiyorum ne yapcam bilmem ((
kb si az olsun diye hile yapıodum bende daha az yulaf kepeği katarak ama iyi olmuyo o zamanbende içine dolduruyorum süzme peynirle azda maydonoz ohhh mis işe bile getiriyorum bazen acıkınca erim diye dürümlerimi
Bende Sinopluyum Ankaradayım ama Samsunlu bile görünce memleket kokusu geliyo burnuma
kızlar merhaba .topiğin eski müdavimlerindenim.bireysel mi yapıyorsunuz diyeti .bende katılsam artık.aldım başımı gidiyorum.kabız olmak korkum.bir formülünüz var mı?
Çok teşekkürler canım şimdi fazla çıkıp moralimi bozmayayım değilmi bende bekleyeyım p.tesiyiama hafta sonu şehir dışına çıkıcam evimde olmayacagım nasıl devam edebilecegım diyetime bilmiyorum bana göre bişi yoksa yemiyecegim artık da ne deyip ısrarlardan kurtulcam bilmem
canım aynen öyle normalde kilo alsam bile göbeğim çıkmazdı çevre çok önemli karnın doğum yapmamş gibi aynene duruyo falan diyolar eşimde dalga geçiyodu ama baktı ben çok kakrlıyım oda destek vermeye başladı
dediğin gibi gündelik hayatta canım bişeye sıkılsa giriyorum kadınlar külübüne bakıyorum yalnız değilim aynı sorunu yaşayan arkaşların yazılarını okurum yalnız olmadığı bilmek bile iyi geliyo
o canavar bendede cikiyor tatli krizine giriyorum, doymak bilmiyorum.ama iste puanimi dengelyib ckolatami falan yiyorum..ben yemezsem ciklolata dayanamam.simdi tartildim 88.1 olmusum.88.0 arasinda degisiyor.aksama 87 olurum INSALLAH.olursm yazarim sizlere
bence de tattılma, en iyisini yaparsın:)
hafta sonu için sana sabır diliyorum, bazen bende sıkılıyorum o ısrarlardan.
o canavar bendede cikiyor tatli krizine giriyorum, doymak bilmiyorum.ama iste puanimi dengelyib ckolatami falan yiyorum..ben yemezsem ciklolata dayanamam.simdi tartildim 88.1 olmusum.88.0 arasinda degisiyor.aksama 87 olurum INSALLAH.olursm yazarim sizlere
karbon diyeti ile 10 kilo verdim ama artık çok sıkıldım şuan 76 kilodayım ve bir an önce 10 kilo daha vermek istiyorum...kilo vermem de yavaşladı acaba diyorum ki kiraz sapı suyumu içsem hep yeşil çay içiyordum ne derssiniz.faydası olur mu.tv de bir uzman 10 kilo verene kadar kilo verimi iki kere durur demişti benimki bu ikidir durdu.ne yapmam gerek........
pegasus rica etsem 1 gün icinde bütün yediklerini tam olarak bizimle paylasirmisin benimde türkiyeye gitmeme tam 2 ay var ve hizli kilo vermek istiyorum senin beslenme seklini örnek almak istiyorum
İnşalaaahhh iyi haberlerini bekliorum p.tesi merakla okuycam insallah 85 e düşersin p.tesiye kadar
canim benim p.tesiye kadar 85 olmam artik hayal oldu cunku dun cok simardim 87 iken 88 e ciktim yine.87 olayim yeter bana.artik gelicek hafta 85 olurum INSALLAH.senin de tarti haberlerini bekliyorum heyecanla.bakalim sen ne kadar vermissin kilo.bu diyette yeni basladiginda cok veriyosun sonra yavasliyor.ama yilmadan deva edince mucizelere imza atmis oluyorsun ac kalmadan.hic bir zaman vazgecme devam et
Ben çoook üzgünüm ya hafta sonu mahvettim diyetimi cumartesi akşam ve pazar günü uffffffffff( tartıya çıkmaya korkuyorum başladığım kiloya dönmüşümdür diye ((
Bugun sabah erkenden uyanıp sporumu yaptım, ve karar verdim cuma sabaha kadar tartı yok bana ve 40 ünitenin üstüne asla çıkmayacağım çıkarsam bana kızın olurmu(((((((((
50 uniteye tamamlarsan sorun olmaz yeterki bozma.bak ben de haftasonu bozdum o yuzden 88 de duruyorum hala.bu hafta her gun yazalim.kesinlikle bozmayalim.bak savas ay 3 ayda 30 kilo verdi.hemde o yasta,sporsuz falan iki haftada 11 kilo vermis.kesinlikle bozmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?