• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba .topiğin eski müdavimlerindenim.bireysel mi yapıyorsunuz diyeti .bende katılsam artık.aldım başımı gidiyorum.kabız olmak korkum.bir formülünüz var mı?

Merhaba Guide hoşgeldin bende çok yeniyim burda :61: ben selintepenin topiğini okuyarak başladım senin adını ordamı görmüştüm acaba bir yerden hatırlıyorum çünkü...

Kabızlık benimde en çok korktuğum şeylerden biri ama yulaf kepeği ile krep yapıyorum sabahları çok az yulaf kepeği ve bol yumurta ile hem kb az oluyor hem lezzetli hemde acayip iyi geldi bana deneyebilirsin istersen :61:

Merhaba Guide hoşgeldin bende çok yeniyim burda :61: ben selintepenin topiğini okuyarak başladım senin adını ordamı görmüştüm acaba bir yerden hatırlıyorum çünkü...

Kabızlık benimde en çok korktuğum şeylerden biri ama yulaf kepeği ile krep yapıyorum sabahları çok az yulaf kepeği ve bol yumurta ile hem kb az oluyor hem lezzetli hemde acayip iyi geldi bana deneyebilirsin istersen :61:

canım dediğin krebi bende yapıyorum sabahları.sütteekliyorumçok güzel ve toktutucu oluyo.
bu arada hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.başarılı birdiyet olurinş.

canım dediğin krebi bende yapıyorum sabahları.sütteekliyorumçok güzel ve toktutucu oluyo.
bu arada hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.başarılı birdiyet olurinş.

Hoşbulduk esra teşekkürler :16: inşallaaah inşallaaah :61:

bende bazen süt katıorum güzel oluyor evet, son iki gündür yulaf kepeğini daha az atıp yumurtayı ıkı tane kırıyordum hemen farketti bağırsaklarım yapma diyolar yulaf kepeğine ihtiyacımız var diyolar :61:

Esracım bu arada Samsun'lu musun yoksa ?

Hoşbulduk esra teşekkürler :16: inşallaaah inşallaaah :61:

bende bazen süt katıorum güzel oluyor evet, son iki gündür yulaf kepeğini daha az atıp yumurtayı ıkı tane kırıyordum hemen farketti bağırsaklarım yapma diyolar yulaf kepeğine ihtiyacımız var diyolar :61:

Esracım bu arada Samsun'lu musun yoksa ?

be birbuçuk kaşığı yulaf kepeği, 3 yumurta (biri tam ikisi sadece beyazı),gözkararı süt bazen maydonozbaharat felandakatıyorum.çok güzeloluyo.
evet samsunluyum

be birbuçuk kaşığı yulaf kepeği, 3 yumurta (biri tam ikisi sadece beyazı),gözkararı süt bazen maydonozbaharat felandakatıyorum.çok güzeloluyo.
evet samsunluyum

kb si az olsun diye hile yapıodum bende daha az yulaf kepeği katarak ama iyi olmuyo o zaman :61: bende içine dolduruyorum süzme peynirle azda maydonoz ohhh mis :16: işe bile getiriyorum bazen acıkınca erim diye dürümlerimi :61:

Bende Sinopluyum Ankaradayım ama Samsunlu bile görünce memleket kokusu geliyo burnuma :16:

hımm değişik bir taktikmiş sevdim :61: ya regl dönemi öncesinden başlayıp taaa bitene kadar bende iflah olmayan bir iştah peydah oluyo nerden çıkıo o canavar anlamıorum sevdiğim sevmediğim herşeyi yiyesim oluyo :16:

Bu kez zor oldu ama tuttum kendimi ufak tefek şeyler dışında, dediğin gibi motive meselesi sende hırs yapıo ama ben orda fazla kiloyo görünce çökerimn kesinn :61: o yzüden beklemeya karar verdim p.tesi ye kadar hafta sonu müstakbel kaynanama gidiyorum ne yapcam bilmem :(((

o canavar bendede cikiyor tatli krizine giriyorum, doymak bilmiyorum.ama iste puanimi dengelyib ckolatami falan yiyorum..ben yemezsem ciklolata dayanamam.simdi tartildim 88.1 olmusum.88.0 arasinda degisiyor.aksama 87 olurum INSALLAH.olursm yazarim sizlere :31:

kb si az olsun diye hile yapıodum bende daha az yulaf kepeği katarak ama iyi olmuyo o zaman :61: bende içine dolduruyorum süzme peynirle azda maydonoz ohhh mis :16: işe bile getiriyorum bazen acıkınca erim diye dürümlerimi :61:

Bende Sinopluyum Ankaradayım ama Samsunlu bile görünce memleket kokusu geliyo burnuma :16:

evt hemşeri sayılırız.evt ara öğün olarakta iyi bir seçenek.yanınada tavukızgara))

kızlar merhaba .topiğin eski müdavimlerindenim.bireysel mi yapıyorsunuz diyeti .bende katılsam artık.aldım başımı gidiyorum.kabız olmak korkum.bir formülünüz var mı?

canım benim hoşgeldin:)
nerelerdeydin, uzun zaman oldu, kilo durumun nasıl ? en son 90 lardaydın sanki.
neyse artık geldin, verirsin kilolarını:)
kabızlık için proteinin yanında sebzeyede ağırlık verirsin bende işe yarıyor.

Çok teşekkürler canım şimdi fazla çıkıp moralimi bozmayayım değilmi bende bekleyeyım p.tesiyi :34: ama hafta sonu şehir dışına çıkıcam evimde olmayacagım nasıl devam edebilecegım diyetime bilmiyorum :( bana göre bişi yoksa yemiyecegim artık da ne deyip ısrarlardan kurtulcam bilmem :(

bence de tattılma, en iyisini yaparsın:)
hafta sonu için sana sabır diliyorum, bazen bende sıkılıyorum o ısrarlardan.

canım aynen öyle normalde kilo alsam bile göbeğim çıkmazdı çevre çok önemli karnın doğum yapmamş gibi aynene duruyo falan diyolar eşimde dalga geçiyodu ama baktı ben çok kakrlıyım oda destek vermeye başladı
dediğin gibi gündelik hayatta canım bişeye sıkılsa giriyorum kadınlar külübüne bakıyorum yalnız değilim aynı sorunu yaşayan arkaşların yazılarını okurum yalnız olmadığı bilmek bile iyi geliyo

süpersin canım, sen kararlıysan sorun yok, hep birlikte veririz kilolarımızı:kkk:

o canavar bendede cikiyor tatli krizine giriyorum, doymak bilmiyorum.ama iste puanimi dengelyib ckolatami falan yiyorum..ben yemezsem ciklolata dayanamam.simdi tartildim 88.1 olmusum.88.0 arasinda degisiyor.aksama 87 olurum INSALLAH.olursm yazarim sizlere :31:

İnşalaaahhh iyi haberlerini bekliorum p.tesi merakla okuycam insallah 85 e düşersin p.tesiye kadar :61:

bence de tattılma, en iyisini yaparsın:)
hafta sonu için sana sabır diliyorum, bazen bende sıkılıyorum o ısrarlardan.

Benim kaynanamın maşallahı var ya kadın 55 kilo, hiiç ısrar etmez hatta aferin falan der heralde :61: ama ben diyet yapıyorum demek istemiyorum kimseye acayip bi his oluo içimde acizlik gibi hissettirmeden atlatmak istiyorum 2 günü :61:

pegasus rica etsem 1 gün icinde bütün yediklerini tam olarak bizimle paylasirmisin benimde türkiyeye gitmeme tam 2 ay var ve hizli kilo vermek istiyorum senin beslenme seklini örnek almak istiyorum

karbon diyeti ile 10 kilo verdim ama artık çok sıkıldım şuan 76 kilodayım ve bir an önce 10 kilo daha vermek istiyorum...kilo vermem de yavaşladı acaba diyorum ki kiraz sapı suyumu içsem hep yeşil çay içiyordum ne derssiniz.faydası olur mu.tv de bir uzman 10 kilo verene kadar kilo verimi iki kere durur demişti benimki bu ikidir durdu.ne yapmam gerek........

karbon diyeti ile 10 kilo verdim ama artık çok sıkıldım şuan 76 kilodayım ve bir an önce 10 kilo daha vermek istiyorum...kilo vermem de yavaşladı acaba diyorum ki kiraz sapı suyumu içsem hep yeşil çay içiyordum ne derssiniz.faydası olur mu.tv de bir uzman 10 kilo verene kadar kilo verimi iki kere durur demişti benimki bu ikidir durdu.ne yapmam gerek........

lena ben genelde 1 gün serbest bırakıyorum
hem moral oluyor hemde vücudu şaşırtıyorum
bunu 0 kb şeklinde yapma hızlanırsın ama bir daha yavaşladığında etkisi azalır

1 gün serbest et canın ne istiyorsa tad
örn meyve ye etli lahmacun felan bunlar daha masum
hem kendini kasmamış olursun
fikrimce böyle düşünüyorum

pegasus rica etsem 1 gün icinde bütün yediklerini tam olarak bizimle paylasirmisin benimde türkiyeye gitmeme tam 2 ay var ve hizli kilo vermek istiyorum senin beslenme seklini örnek almak istiyorum

mesela cuma gununu soyleyeyim ben.kahvalti etmem.oglene dogru acikinca tavuk suyu corbam vardi sade, onu ictim bir buyuk kase.midem doldu 2 tane tavuk gogsu vardi haslama onu yedim.bu ogle yemegim oldu.ekmek te hic kullanmam cunku 20 gr ekmek cok az, bosu bosune puanlarimi aliyor.aksama 2 kayisi yedim 10 puan.1 tane magnum yedim 25 puani vardi etti 35 puan.saat 9 gibi falan yine aciktim salatalik domates ve peynir uclusunu yedim.45 puana tamaladim uyudum sonra.dun mesela 87.6 gosterdi tarti ben simardim hemen.kuzenlere gittim cikolatalar vardi hepsinden tattim, corek vardi onuda yedim.bugun bakiyorum 88 olmusum yine.simdi yarina yine 87 olurum INSALLAH.cunku bugun tavuk suyu corbami icecem,geri kalani yine salatalik domates kayisi falan idare edicem doyana kadar.INSALLAH yardimim dokunmustur :56:

İnşalaaahhh iyi haberlerini bekliorum p.tesi merakla okuycam insallah 85 e düşersin p.tesiye kadar :61:

canim benim p.tesiye kadar 85 olmam artik hayal oldu cunku dun cok simardim 87 iken 88 e ciktim yine.87 olayim yeter bana.artik gelicek hafta 85 olurum INSALLAH.senin de tarti haberlerini bekliyorum heyecanla.bakalim sen ne kadar vermissin kilo.bu diyette yeni basladiginda cok veriyosun sonra yavasliyor.ama yilmadan deva edince mucizelere imza atmis oluyorsun ac kalmadan.hic bir zaman vazgecme devam et:46:

canim benim p.tesiye kadar 85 olmam artik hayal oldu cunku dun cok simardim 87 iken 88 e ciktim yine.87 olayim yeter bana.artik gelicek hafta 85 olurum INSALLAH.senin de tarti haberlerini bekliyorum heyecanla.bakalim sen ne kadar vermissin kilo.bu diyette yeni basladiginda cok veriyosun sonra yavasliyor.ama yilmadan deva edince mucizelere imza atmis oluyorsun ac kalmadan.hic bir zaman vazgecme devam et:46:

Ben çoook üzgünüm ya hafta sonu mahvettim diyetimi cumartesi akşam ve pazar günü uffffffffff :(( tartıya çıkmaya korkuyorum başladığım kiloya dönmüşümdür diye :(((

Bugun sabah erkenden uyanıp sporumu yaptım, ve karar verdim cuma sabaha kadar tartı yok bana ve 40 ünitenin üstüne asla çıkmayacağım çıkarsam bana kızın olurmu :((((((((((

Ben çoook üzgünüm ya hafta sonu mahvettim diyetimi cumartesi akşam ve pazar günü uffffffffff :(( tartıya çıkmaya korkuyorum başladığım kiloya dönmüşümdür diye :(((

Bugun sabah erkenden uyanıp sporumu yaptım, ve karar verdim cuma sabaha kadar tartı yok bana ve 40 ünitenin üstüne asla çıkmayacağım çıkarsam bana kızın olurmu :((((((((((

50 uniteye tamamlarsan sorun olmaz yeterki bozma.bak ben de haftasonu bozdum o yuzden 88 de duruyorum hala.bu hafta her gun yazalim.kesinlikle bozmayalim.bak savas ay 3 ayda 30 kilo verdi.hemde o yasta,sporsuz falan iki haftada 11 kilo vermis.kesinlikle bozmamis.

50 uniteye tamamlarsan sorun olmaz yeterki bozma.bak ben de haftasonu bozdum o yuzden 88 de duruyorum hala.bu hafta her gun yazalim.kesinlikle bozmayalim.bak savas ay 3 ayda 30 kilo verdi.hemde o yasta,sporsuz falan iki haftada 11 kilo vermis.kesinlikle bozmamis.

Çok iyi olur ya sürekli yazalım ben ceza verdim kedime 40 ünite diyorum ama asla ama asla 50yi geçemeyeceğim cuma sabaha kadarda tartı yok bana cok kızdım kendime ya hakkaten bu kez inat ediyorum kendi kendimle :61:

Savaş Ay damı bu diyetten yapıyormuş ? onuda alsak aramıza tecrübelerini paylaşsa bizle :61:

Ben bugun yediklerimi yazayım sabah 2 yumurta 1 kaşık yulafla yaptığım içine de bol bol peynir koydugum kreplerimi yedim halada var acıkırsam yiyeceğim :56: öğlende tavuk ızgara marul salatası ve 2 kaşık yoğurt yedim tahminimce 20 kh falan olacak akşama köfte yapcam mantarlı yanınada ayran en fazla 15 de o olacak 35-40 la bitircem bu günü İNŞALLAAAHHH :46:

Back