regl zamani basküldeki rakamlar firliyor tartilmamakla cok iyi yapmissin cünkü o bile insanin motivasyonunu düsürüyor bozdugum dedigin günler 65 de kalmakda cok güzel sakin üzülme cünkü 70´í gecilmedigi sürece koruma oluyor o kücük kacamaklar bile diette devamlilik sagliyor ama tabi uzatmamak gerekiyor
[/QUO
bende ince bi çizgi var eğer o çzgiyi dayanamz geçersem öyle bir yiyorum ki canım istesede istemese abur cuburdan çatlayana kadar yiyorum o yüzden düzensiz kilo alıp veriorum umarım zamanla kurtulurum azla tatmin olmayı başarırım diyorum hep...
Çok büyük bi yanlış yapmadığıma sevindim ama :) bilgileriniz için sonsuz teşekkürler :))
Koruma zamanındaki değeri merak ediyordum bende onu da yazmışsınız teşekkür ederim, peki 70 hayat boyu sürdürülmesi gereken sağlıklı ölçümü acaba? mesela ben şimdi 53-54 kiloya gelince bi gün 100-150 karb. alsam bi kaç gün diyet yapsam toparlasam böyle çöüzmler üretmek bedene zarar verirmi acaba çünkü ben çok sevdim bu diyeti hep yapabilrim :) ama arada keyifde yapmak ister insan tabi :)
kilolarım demek istemiorum aslında benim tek sıkıntım bel çevremin kalnlığı kollarım şişko birazda o kadar alt ölece kalsa üstüm incecik olsa artık ya yeter yıllardır psikolojim bozuldu
(