• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba canım, ben diyete ilk başladığımda 1 ayda 8 kilo vermiştim ama proteine çok yüklendim ve tiksindim bozmak zorunda kalmıştım ve çoğunu geri almıştım:(
son 4 aydır diyeti bozmamaya çalışıyorum ve kilonun çoğunu 4 ayda verdim.
canım sen doğum yaptıgın için daha kolay verirsin, benim pko hastalığım olduğu için diğer insanlara göre daha yavaş veriyorum:(
bu diyet çok iyi, sıkılmıyorsun, katı kuralları yok, bence hemen başla:)

canım desteğin ve cevabın için teşekkürler sanki bi daha eski halime dönemicek gibi hissediyorum ama burda verilen kiloları görünce motive oldum içimde umut oluştu

canım nazara geldin vallahi ama üzülme tekrar verirsin kiloları dert etme.
hepbirlikte motive olur veririz kilolarımızı:13:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.bugun kofte cikolata yedim.aksama da salatalik yiyecem, doymazsam yumurta.bugunu de kapatirsam yarin INSALLAH 89 rakamini gorurum.bu arada yeni 1 hayat programi beni motive ediyor,izleyin bence.40, 50 kilolar veriyor millet.insan sasiriyor.

merhaba kızlar:3:
dün bir türlü siteye giriş yapamadım,bağlantıda sorun vardı sanırım
bu aralar sebze ağırlıklı besleniyorum, iyimi yapıyorum bilmiyorum, sanki vücudum bu yeme sistemine aılıştı beslenme düzenini değiştirdim kilo vermem hızlansın diye, umarım doğru yapıyorumdur.

bünyeyi sasirtmak adina iyi olabilir sonra tekrar kb´ ye döndügünde kilolar hizla gider umarim:34:

kizlarr ben dikkat emedim verdiyim kilolalarin hepsini geri aldim.dun baktim 92.5 im.dunden bu gune kb diyeti yapiyorum tekrar.90.5 e indim bi gunde.simdilik iyi gidiyorum.bu sefer vazgecmek yok.tatiller de bitti nasilsa.artik evde rahat rahat yiyebilirim

:( insallah ayni sekilde verirsin ama bu sefer verdigin emeklerin bosa gitmesine izin verme maalesef hep ayni hatayi yapiyoruz araya giren kacamaklar uzadimi verilen kilolar isin hiziyla geri geliyor:31:

selamlar herkese....

OFFF çileğe dayanamıyorum ya :( yine fazla kaçırdım umarım çok kötü etkilemez:( arkadaşlar benim mayonezle ilgili bir sorum olacak 1 kaşığı 1 puan ya yemek istiyorum ama tedirgin oluyorum siz yiyormusunuz merak ettimde :(

selamlar herkese....

OFFF çileğe dayanamıyorum ya :( yine fazla kaçırdım umarım çok kötü etkilemez:( arkadaşlar benim mayonezle ilgili bir sorum olacak 1 kaşığı 1 puan ya yemek istiyorum ama tedirgin oluyorum siz yiyormusunuz merak ettimde :(

günlük puanlarin dahilinde cilege yer ayirabilirsin bir ara bende günde bir meyve yiyordum insanin tatli ihtiyaci icin iyi geliyor hele birde benim gibi meyve hastasi olanlar icin ilac gibi geliyor
ben bazen etlerin yaninda light ketcap ile karistirip yiyorum simdiye kadar bir zararini görmedim ama sedece bir ögünde ve iki kasiktan fazlada yemedim

pperi bugün 2 haftayı bitiriyorum hayırlısıyla :) regl oldugum için tartıya çıkamıyorum hiç bozmadım diyetimi 2 haftada sadece o miis kokan çilekler karşısında dirayetim yenik düştü 2 kez ama o da 50 puansa o gün onu 60-65 falan yapmıştır en çok yinede üzüldüm tabi çünkü bu kez çok kararlıyım :) tatlı hatta magnumlara dayanmakta sıkıntım yok ama o meyveler heryerde rengarenk içim gidio valla ya :(

Bu arada içinde sıkışıp kaldığım ama kilo vericem die de giymeye devam ettiğim pantolonlarım gömleklerim bi rahat bi rahat şimdi :) inşallah 58e falan düşmüşümdür inşallaaahhh :)))

:( insallah ayni sekilde verirsin ama bu sefer verdigin emeklerin bosa gitmesine izin verme maalesef hep ayni hatayi yapiyoruz araya giren kacamaklar uzadimi verilen kilolar isin hiziyla geri geliyor:31:

pericim ben dondurmaya yenik dustum.bi gunde 6, 7 dondurma yedim, abur cubur da birakmadi pesimi.sonra istanbul turu yaptik arkadaslarla, e ordada icli kofte, gozlemeler falan bi baktim 92 ye cikmisim.1 ay icinde hepsini geri aldim.neyseki 89,6 gosteriyor bu gun itibariyle.85 e ineyim devami nasilsa gelir:2:

pperi bugün 2 haftayı bitiriyorum hayırlısıyla :) regl oldugum için tartıya çıkamıyorum hiç bozmadım diyetimi 2 haftada sadece o miis kokan çilekler karşısında dirayetim yenik düştü 2 kez ama o da 50 puansa o gün onu 60-65 falan yapmıştır en çok yinede üzüldüm tabi çünkü bu kez çok kararlıyım :) tatlı hatta magnumlara dayanmakta sıkıntım yok ama o meyveler heryerde rengarenk içim gidio valla ya :(

Bu arada içinde sıkışıp kaldığım ama kilo vericem die de giymeye devam ettiğim pantolonlarım gömleklerim bi rahat bi rahat şimdi :) inşallah 58e falan düşmüşümdür inşallaaahhh :)))

regl zamani basküldeki rakamlar firliyor tartilmamakla cok iyi yapmissin cünkü o bile insanin motivasyonunu düsürüyor bozdugum dedigin günler 65 de kalmakda cok güzel sakin üzülme cünkü 70´í gecilmedigi sürece koruma oluyor o kücük kacamaklar bile diette devamlilik sagliyor ama tabi uzatmamak gerekiyor;)

regl zamani basküldeki rakamlar firliyor tartilmamakla cok iyi yapmissin cünkü o bile insanin motivasyonunu düsürüyor bozdugum dedigin günler 65 de kalmakda cok güzel sakin üzülme cünkü 70´í gecilmedigi sürece koruma oluyor o kücük kacamaklar bile diette devamlilik sagliyor ama tabi uzatmamak gerekiyor;)[/QUO

bende ince bi çizgi var eğer o çzgiyi dayanamz geçersem öyle bir yiyorum ki canım istesede istemese abur cuburdan çatlayana kadar yiyorum o yüzden düzensiz kilo alıp veriorum umarım zamanla kurtulurum azla tatmin olmayı başarırım diyorum hep...

Çok büyük bi yanlış yapmadığıma sevindim ama :) bilgileriniz için sonsuz teşekkürler :))

Koruma zamanındaki değeri merak ediyordum bende onu da yazmışsınız teşekkür ederim, peki 70 hayat boyu sürdürülmesi gereken sağlıklı ölçümü acaba? mesela ben şimdi 53-54 kiloya gelince bi gün 100-150 karb. alsam bi kaç gün diyet yapsam toparlasam böyle çöüzmler üretmek bedene zarar verirmi acaba çünkü ben çok sevdim bu diyeti hep yapabilrim :) ama arada keyifde yapmak ister insan tabi :)

kilolarım demek istemiorum aslında benim tek sıkıntım bel çevremin kalnlığı kollarım şişko birazda o kadar alt ölece kalsa üstüm incecik olsa artık ya yeter yıllardır psikolojim bozuldu :((

bak diyetin dışına çıkarsan.veremezsin.istikrarlı ol.inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın:16:

bu kez çok kararlıyım canım şeytana uymazsam :) zaman daraldıkca bende darlanıyorum daha bi hırslanıyorum, inşallah hepimiiizzz bir an çnce kurtuluruz bu fazlalıklardan :)
Kararlılıktan ziyade kabız olmaktan çok korkuyordum o illetle çok mücadele ettim çünkü onunda formülünü buldum kefir içiyorum arada ve hergün kahvaltımı yulaf kepekli krepimle yapıyorum süper oluyo tiksinene kadar yolu var artık :))

regl zamani basküldeki rakamlar firliyor tartilmamakla cok iyi yapmissin cünkü o bile insanin motivasyonunu düsürüyor bozdugum dedigin günler 65 de kalmakda cok güzel sakin üzülme cünkü 70´í gecilmedigi sürece koruma oluyor o kücük kacamaklar bile diette devamlilik sagliyor ama tabi uzatmamak gerekiyor;)[/QUO

bende ince bi çizgi var eğer o çzgiyi dayanamz geçersem öyle bir yiyorum ki canım istesede istemese abur cuburdan çatlayana kadar yiyorum o yüzden düzensiz kilo alıp veriorum umarım zamanla kurtulurum azla tatmin olmayı başarırım diyorum hep...

Çok büyük bi yanlış yapmadığıma sevindim ama :) bilgileriniz için sonsuz teşekkürler :))

Koruma zamanındaki değeri merak ediyordum bende onu da yazmışsınız teşekkür ederim, peki 70 hayat boyu sürdürülmesi gereken sağlıklı ölçümü acaba? mesela ben şimdi 53-54 kiloya gelince bi gün 100-150 karb. alsam bi kaç gün diyet yapsam toparlasam böyle çöüzmler üretmek bedene zarar verirmi acaba çünkü ben çok sevdim bu diyeti hep yapabilrim :) ama arada keyifde yapmak ister insan tabi :)

kilolarım demek istemiorum aslında benim tek sıkıntım bel çevremin kalnlığı kollarım şişko birazda o kadar alt ölece kalsa üstüm incecik olsa artık ya yeter yıllardır psikolojim bozuldu :((

rica ederim yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana:))
ayni bende senin gibiyim söz konusu abur cubur oldugunda catlayana kadar yeme kapasitem var maalesef :50:
genelde sinir koruma icin 70 ama bunu hayat boyu sürdürmek bence imkansiz:26: cünkü en cok sevilen ve genelde cok SIK tüketilen yiceklerin kb degeri cok yüksek en basiti günde 2-3 meyve yendiginde bunun yaninda baklagil yada makarna da yenirse mutlaka kb firlar ama kilomuzu anca kb degerleri dengelemek seklinde koruyabiliriz bir gün kb patlamasi yaparsak ondan sonraki bir kac gün 70 tutabilirz diye düsünüyorum yani en önemlisi kacamaklari arka arkaya yememek araya mesafe koyalimki kiloya dönüsmeden yediklerimizi eritelim:61:

bazıları bir oturuşta 1 ekmeği yeyip kalkıyo kilo milo yok
arkadaş benbu kilonun bir metobolitik sendrom olduğunu yani hastalık olduğunu düşünüyorum

ben 1 hafta herşeyden yesem vallahi kilo alırım hep kısıtlı bir hayat sürüyorum buna bir çare...
bikez diyet bittikten ideal kiloya geldikten sonra ne yapacaz
kültür olarak hep karblu yemeklerimiz
çatalla tadına mı bakacaz

yoğurt meselesi ne olacak ben az yoğurt yiyemiyorum her öğünümde var ama ölçüsünü nasıl ayarlamam gerekiyo mesela 1 kase cacık ne kadar yemeliyim onu hesaplayamıyorm

Son düzenleme:
bazıları bir oturuşta 1 ekmeği yeyip kalkıyo kilo milo yok
arkadaş benbu kilonun bir metobolitik sendrom olduğunu yani hastalık olduğunu düşünüyorum

ben 1 hafta herşeyden yesem vallahi kilo alırım hep kısıtlı bir hayat sürüyorum buna bir çare...
bikez diyet bittikten ideal kiloya geldikten sonra ne yapacaz
kültür olarak hep karblu yemeklerimiz
çatalla tadına mı bakacaz

yoğurt meselesi ne olacak ben az yoğurt yiyemiyorum her öğünümde var ama ölçüsünü nasıl ayarlamam gerekiyo mesela 1 kase cacık ne kadar yemeliyim onu hesaplayamıyorm

o kisileri bende hep kiskanmisimdir:/
benim ömrümde hep dietle gecti maalesef her istedigimi yedigim anda hemen kilo alirim ondan sonra yine diete baslarim bu simdiye kadar böyleydi bundan sonrada hep böyle gecicek anlasilan:31:
dedigin gibi yemeklerimizin kb degeri yüksek kilomuzu korumak icin en mantikli yöntem kb patlamasi yaptikdan sonraki bir kac gün az yicez baska caremiz yok yani
eger yogurdu cok seviyorsan günlük kb degerini hep ondan alirsan pek sorun olmaz etlerin yaninda arada salata yerine yogurt yada cacik tercih edebilirsin

evet pperi sana bir sorum olacak
akşama kabak yaptım içine az salça 200 gr et 3 kabak ve bir yeşil soğan koydum pişti
bence bu yemeğin hepsi 15 kb kadar
değilmi
yarısı kadrını dolu dolu 3 yemek kaşığı yoğurt ile yedim kaç kb sence hesaplamalarım doğrumu

Back