Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada gunluk 100 puanlik yiyen arkadaslara soyluyorum.aman 100 puana ciktim artik diyet bozuldu deyip salamayin kendinizi.diyelim biseyleri kacirdiniz ve puaniniz firladi, anladiginiz anda yemegi kesin, ve caydan baska bir sey kabul etmeyin.ertesi gun gr bile olsa vermis olucaksiniz.ben listemi unutmustum evde , arkadasimla gitmistim daha ilk gunlerde, 100 puanlik yemistim.aksam 5 di.ve eve gelip hesapladim,puani gorunce hic bisey yemedim.aksam 5 ten sonra ac kaldim sabaha kadar.sabah tartildim zayiflamistim, ki ben kilo almaktan korkuyordum.yani kb yi bozunca kaloriye gecin hemen, kaloriyi de asmayin, boylelikle kazanmis olursunuz :)))))

Günaydınlar.oh ne güzel ya.

kızlar bı kalktım basenler yok nasıl sasırdım valla.kac senedir erıtmeye ugrasıyordum.bu dıyet sayesnde gıttı

cok sevindim canim:)

arkadaşlar merhaba...
uzun zamandır diyet yapmayı düşünüyorum. kullandığı ilaçlardan dolayı çok kilo aldım. zayıflamayı düşünüyorum. insülin direncimde var.şeker atakları çok yaşıyorum.
forumunuzu biraz okudum ama tam anlamıyla anlamadım.
şimdi karsonhidrat diyeti ilk başka başlanabilir mi? yoksa önce başka diyet sonra kilo durunca mı bu diyet?
ben daha diyete başlamadım
birde yukarıdaki listeden 50 puanı doldurmadan mı beslenmek. listeden istediğimi yiyebilir miyim?
yada birlikte yememem gereken dikkat etmem gereken hususlar neler?
protein karbonhidratı mı ayırmam gerekiyor. örn; ekmek yumurta gibi.
cevaplarsanız sevinirim.
artık bir yerlerden başlamak istiyorum.

selam canim
hosgeldin aramiza bu diet cok kolay yiceklerin listesi verilmis ve kendi menünü kendin hazitrlayara günlük 50 kb´yi gecmemek bu kadar basit ayrica önce baska diet yapip durunca bu diet yapilcak diye bir kural yok bu diete hemen baslayabilirsin kolay gelsin kafana takilan birsey oldugunda seve seve yardimci oluruz

Son düzenleme:
cevabın için teşekkür ederim canım.
peki birlikte yememem gerekenler neler?
ekmek günde bir dilim mi ?
sabah mı öğlen mi ekmeği yemek fark ediyor mu?
sebzenin yanında yoğurt yada cacık yememek mi lazım?

rica ederim
yazdiklarinla ilgili hicbir kural yok hersey serbest tek kural günde 50 ´yi gecmiceksin ekmegide sabah tercih edersen daha iyi olur ki sabah protein agirlikli beslenirsen ekmekten daha uzun süre tok tutuyor tercih senin ben bu dieti yaparken ekmek yemiyorum bir ara wasa yiyordum simdi onuda yemiyorum

internetim kesildiği için aynı mesajı tekrar yollamışım kusura bakma. geçmiş sayfalarda haşlanmış karnıbaharın yanında yoğurt yiyen bir arkadaşa yoğurt yemeseydin falan denmiş o yüzden yazdım.
yani ben 50 kuralını aşmadıktan sonra proteini de karbonhidratı da birlikte tüketebilirim

peki elinizde hazır listeleriniz var mı?
özellikle zayıflayan arkadaşlar lütfen bana günlük neler yediniz?
nasıl başladınız liste verebilir misiniz?
pegasus 3 günde 3 kilo vermiş mesela.
ben şimdiye kadar hiç diyet yapmadım ...
please help:)

yani biz öyle bir kural uygulamiyoruz en azindan ben bu diete basladigimdan beri bu topikteyim bayagi uzun süredir yani:78: hic öyle bir ayirma yapmadik ve dieti tam yaptigimiz sürecede güzel kilo verdik

elimizde hazir bir liste yok senin yapman gereken önce listeden sevdigin ve puani uygun yicekleri secmelisin sonrada buna göre alisverisini yapip menülerini ona göre hazirlayabilirsin.genelde uyguladigimiz sistem ise sabah protein agirlikli beslenmek diger ögünlerin birinde istedigin et+salata diger ögündede zeytinyagli yada kiymali yada tercihine bagli et türü ile yapilmis bir sebze yemegi puanin kalirsa meyve yiyebilirsin. bazi günler sebze yemezsin bazen onun yerine meyveyi tercih edersin dedim ya bu senin elinde önemli olan puanlarini hesaplayarak yiceklerini ayarlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…