Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

offffffff o zaman sana kücük kacamak yasak keske 70´i gecmeseydin neyse artik yarin devam ama bugün artik zararli birsey yeme

haklısın vallahi, küçük kaçamaklar yasak olsun bana, bugün yemek yemeyim sadece kahve içim akşama kadar.

vücut buna alisacak ve mutlaka gecicek bundan emin ol ayrica sirf protein agirlikli beslenincede maalesaf kabizlik yasaniyor:/

ben bu diyeti aralık ayı başındada yaptım ama kardeşimin nişanı vardı oturtamadım bıraktım.yediklerimi yazdığım deftere baktım geçen gün hiç sebze yemiyomuşum ekmek yiyomuşum sabahları kabızlıktan bağırsaklarım çatlıycak sandım ve o yuzden bıraktım şimdi sebzeyide kattım işe ekmek 10 günde 1 yiyorum.bide ilk seferde ne yiyeceğimi ayarlayamamışım puan doluyomuş sıra sebzeye gelmeden baştaki sayfaları okuyorum devamlı 450 lerdeyim öyle düzene oturttum.kabızlık benım genel sorunum dietle alaksı yok ama her akşam 2 form çayı gün içindede 3 yeşil çay içmeye çalışıyorum kabızlık pek yaşamıyorum

Aslında haftada 1 kilo kötü bir sonuç değil. Bir de senin kilo fazlan bizimki kadar olmayınca daha yavaş vermen normal. Neler yiyorsun yaz istersen, bir hata var mı beraberce bakalım.

sabah
peynir 1p
zeytin 1p
yumurta 0p
1 tane ceviz 1p
öğlen
tavuk haşlama 0
domatesli yumurta 8p verdim içinde yarım biber vardı
çeyrek dilim ekmek tadımlık:)3p
ara
2 tane turp 1p
şimdilik toplam15 puan

akşama sebze ayırdım
bazen yarım çaybardağı fındık yada fıstık yiyorum.bazen de yarım meyve böle işte

bende de kabızlık sorunu vardır, bağırsaklarım hemen etkilenir, ben 1,5 ay fıstık badem falan yedim sabahları, inanılmaz şekilde bağırsaklarımı düzeltmişti ama kilo vermem yavaştı o yüzden vazgeçtim

Bende dıyetisyene gıttığım dönemde uyanınca 2 kuru kayısı kahvaltıdan sonrada 2 ceviz yiyodum ama çokta düzene girmemişti. o yuzden takılmıyorum artık ona çaylarıma devam edıyorum bünyeden bünyeye fark edıyo sanırım

sabah kahvaltısında gayet kuş kadar yedim ama öğlen kanıbaharı haşlayıp attım teflona bi çay kaşığı yağla pişirdim karnıbahar biraz çoktu ama sarımsaklı yoğurtla yedim bişey olur mu acaba ya pazar, pazartesi ve salı dukan yaptım sonra sebzesiz yaşayamadım pazardan bugüne kadar 2 kilo 600 gram verdim yarın 76.200den fazla çıkarmıyım sizce?

yediklerinde endise edicek bir durum yok bence kb hakkini sebze ve yogurtdan almissin süperrr

Son düzenleme:
ben bu aralar 50 yi geçiyorum sabah zaten yemiyorum öğlen 2,5 gibi yiyorum akşamsa en geç 7de bitmiş oluyor ama 70p olmuştur yine okulda pilav vardı bugün
ama artık kararlıyım 50p geçmicem kızlar her akşam yumurta yicem yeter ki 50 olıyım

Son düzenleme:

öglen 2,5´a kadar acmi duruyorsun bence buda hic saglikli degil sabah peynir,yumurta gibi birseyler yemelisin eger kahvalti aksatildiginda vücut sonra yenilen yicekleri yag olarak depoluyormus yedigin diete uygun yicek olsa bile.aksamlarida listeye uygun yicekler secebilirsin

canım zaten saat 10 gibi kalkıyorum işe gidiyorum öyle bir yoğun geçiyor ki ta ki yemek saatine kadar yemek aklıma gelmiyor ama yemem lazım sabahlarıda en azından bir dilim ekmek peynir olsada

canım zaten saat 10 gibi kalkıyorum işe gidiyorum öyle bir yoğun geçiyor ki ta ki yemek saatine kadar yemek aklıma gelmiyor ama yemem lazım sabahlarıda en azından bir dilim ekmek peynir olsada

illaki ekmek olmak zorunda degil önemli olan mide uzun süre bos kalmasin özelliklede sabah bu cok önemli

illaki ekmek olmak zorunda degil önemli olan mide uzun süre bos kalmasin özelliklede sabah bu cok önemli

tamam canım sağol dikkat ederim
birde bu günlerde yemeklerden 2 bardak su içiyorum bu yüzden fazla canım bir şey istemiyor tavsiye ederim

arkadaslar doktordan geliyorum.her sey normal cikti.hatta verdigim kilonun 2 si su kaybi, geri kalani hepsi yagdan hic bu kadar mutlu olmamistim.kolestrol dengede cikti.doktor diyeti boyle yapacaksan devam et dedi.her seyden ye ama az ye,mideni kuculttukten sonra zaten yiyemiceksin dedi.gerci ilk gittgimde verdigim kiloyu soyleyince hepsi endiselendi ama cok sukur saglikli ciktim.sabhadan beri girib cikmadigim test kalmadi.hepsi iyi cikti.seker falanda yokmus bende..insallah hepiniz benim gibi hizli sonuclara ulasirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…