Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cok zararli yicekler yemisssin bu diette devamlilik sart bugün yiyeyim yarin devam edeyim yok öncelikle hangi diete yapicagina karar vermelisin rahat yapabilecegin en önemlisi SIKILMADAN sana uygun dieti secip baslamalisin

peynirli tostta yağ yoktu,kek 3 dilim hepsi o kadar..bunların dışına çıkmadım..form çayı onu dengeler diye düşünüyorum yarın kabızlığım geçerse..ya aslında dukan diyetine devam etmek istiyorum ben..ama şimdi bi gün atak bi gün sebze+protein yapacaz..kahvaltı yine aynı devam mı edecek peynir yumurta olarak...?? başka bişey var mı zeytin felan..

gecmis olsun canim hem x hemde y'mi yedin yarin yeni bir baslangic yap fakat en azindan haftaya cumaya kadar bozmamak kosulu ile özellikle persembe günü:18:

yani olan oldu peri abla ...yarın ne yapsam nasıl devam etsem önümüzdeki hafta sonuna kadar 57 olmak istiyorum...ama yarın sabah da aç karnına kaç çıkarım bilmiorum..

tostda yag yok ama un var kek desen hem un hem seker neyse yemissin artik
zeytin kesinlile yasak yag cünkü . yulaf kepegi ile krep yapabilirsin ben bugün firinda minik 4 parca ekmek yaptim hosuma gitti

yani olan oldu peri abla ...yarın ne yapsam nasıl devam etsem önümüzdeki hafta sonuna kadar 57 olmak istiyorum...ama yarın sabah da aç karnına kaç çıkarım bilmiorum..

devaminda bozmucaksan iki gün atak dönemi yapip 1+1 ile devam et istersen. birde ikinci evre yani seyir evresine gecildiginde 1- 1.5 kg fazla cikilabiliyormus genelde yapanlarin yorumlarini okudum hemen hemen herkes yasamis bunu bu durumdada moral bozmamak lazim cünkü ayni sekilde diete devam edildiginde hemen gidiyormus fazla ciktim birakiyorum deme simdiden aklinda olsun

bugünüm çöpe gitti zaten...yarın inş. devam etmeye çalışacam..sen krebi nasıl yaptın yulafla...

yulaf kepegi tam un gibi olmadigi icin özellikle tavada arka tarafini cevirmesi zor oluyormus bende firinda yaptim tarifin vereyim cok güzel oluyor
1.5 yemek kasigi kepek,1.5 yemek kasigi lor yada peynir, 1 yumurta biraz tuz, istersen icine nane maydonoz dereotu atabilirsin baharat serbest biliyorsun sevdiklerini koyabilirsin yani, neyse hepsini güzelce karistir yagli firin kagidina birer kasik yaymadan koy(toplam 4 kasik cikti benim yaptigim) sonra firinda pisir.

ok deneyecem güsel duruyor ama ...1,5 kaşıktan fazla yok değil mi gün içinde kepek?

günaydin kizlar,

azracim liste güzel olmus ama beni unutmussun listede

günaydin kizlar,

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben 2 gündür regl oldugum icin gecen haftaninkini veriyorum

başlangıç:84,6
geçen hafta :78,6
bu hafta :?
hedef 52
boy :1,56

güzelim bu haftaki kilonu yazmadığın için listeye eklemedim. hatta tereddütte kaldım

tatlım, boyum 1.65

yada ben sana bir site ismi vereyim sitede dietin ilerki dönemleri icin tarifde var fakat atak ve seyir dönemleri icin yemek ve tatli tariflerivar degisiklik olsun diye faydalanabilirsin
dukandiyetim.blogspot.com

yada ben sana bir site ismi vereyim sitede dietin ilerki dönemleri icin tarifde var fakat atak ve seyir dönemleri icin yemek ve tatli tariflerivar degisiklik olsun diye faydalanabilirsin
dukandiyetim.blogspot.com

tamam canım sağol, yağ oranı düşük tabii labnenin light olanı

kızlar aslında bu dukanın bizim kb. diyetinden bi farkı yok. sadece karb. saydırmıo işte bi simit 25 gr. kb içeriyo demiyo da yemiceksin dio. bi de tabiki yağ kullandırmıo.

mesele 2. evrede sınırsız protein ve protein+sebze günü yapılıyor. bizim kb. diyetinde sebzeyi sayıyosun kb. olarak, sınırsız değil de işte 30gr. ertesi gün de sadece protein yesek dukandan daha hızlı verdirir. mantık olarak aynı ikisi de aslında. ama biz, bize verilen 50gr. yiyebilirsin ancak sayacaksın hakkını ''ıhh bugun 80 gr. oldu, koyver gitsin, yarın tekrar başlarım..'' diye suistimal ettiğimiz için dukan var.

kızlar uzun oldu ama :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…