Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

peri vanilya aroması bize uygun mu ki acaba uygunsa bende yapayım

tarifte vardi icerigine hic bakmak aklima gelmedi uyardigin iyi oldu dis kagidinida attim ilk denemek icin yaptigimda evde yoktu yinede cok güzel oldu ikincisinde koydum olmazsa koymadan yada icine biraz limon kabugu rendeleyipte yapabiliriz

vagus:92:
arzu aroma icin uyardi almadan icerigine bakip almani tavsiye ederim dedigim gibi aroma sart degil aromasizda cok güzel ama arada degisiklik icin limon kabugu rendesi konabilir

pericimmm canımm ya sana zahmet olmassa dediğin siteye girip fonksiyonel ürünlere tıklayıp 4. sayfayı açıp doğalsan yulaf kepeğinin resmine bakar mısın bu senin kullandığın gibi mi?

tamamdır o zaman ben yarın onu sipariş edeyimm.. tadı nasıl ki acabaaa

ben sadece minik ekmek yaptim hic kokusu falan yok farketmiyorsun yani. ayrica dukanin kendi sitesini dolasirken yulaf kepeginin paketi vardi üzerinde resmi ayni benim aldigimdan,icin rahat olsun diye söylüyorum gönül rahatligi ile siparis edebilirsin

selam kızlar,
bugün pek giremedim.yemek raporumu veriyorum:
sabah yağda yumurta
eve gelince salçada çevrilmiş salam,yanında 1 dilim ekmek
akşam 1 tabak karnabahar
aralarda peynir.
başka kb almadan kapatmak istiyorum bugünü.
sanırım 20 kb civarı yapıyor hepsi.

bu arada herkes dukana sarmış durumda
ama benim cesaretim yok ona.kbyi hakkıyla yapabilsem de dukan kalsaydı.

bugün eksigimiz cok iki üc kisi takildik bütün gün nerde acaba bizim diger kizlar
bugünü cok güzel gecirmissin bu sefer persembeye dikkat:18: ve bakalim cuma sonuc ne olacak

bugün eksigimiz cok iki üc kisi takildik bütün gün nerde acaba bizim diger kizlar
bugünü cok güzel gecirmissin bu sefer persembeye dikkat:18: ve bakalim cuma sonuc ne olacak

bu hafta artıda çıkıcam sanırım.dikkat etmeye çalışıcam ama şimdiden +2 çıkıyorum zaten.cuma eğer olursam regl olmam lazım.umarım geçen ayki gibi gecikmez yoksa bu tatlı krizleri beni bitirir
az önce dukan ve taş devri diyetlerini inceledim.bir de tatlı krizi diyeti vardı:)
canımız tatlı çektiğinde yani regl öncesi kendimizi tutup sonra birden saldırmak yerine ki bu benim yaptığım oluyor sütlü tatlılardan yememizi öneriyor.
ben böyle 1 ileri 1 geri giderken ilerleme kaydedecek miyim bilemiyorum,sanki hep yerimde sayıyormuşum gibi geliyor(baskülde bunu doğrulamakta)hatta ileri sayıyorum bu aralar.
neyseki incelme gözle görülür dercede bariz ki beni bu ayakta tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…