Gecen hafta(hatta iki hafta önce diyelim) 65.7kg
Başlangıç kilom 78
Bu hafta 64.9
Verilen kilo 800 gram
Hedef kilom 55
Boy 1.63
Toplamda verilen kilo 13.1kg
Selam kızlarrrrrrr
Ne kadar mutluyum anlatamam..Ben versem kiloları inanın bu kadar sevinirdim..Daha fazlası mumkun diil...
Arzucum senin tekrar kilo verme konusunda mutlu oldugunu görmek ve hırsını görmek o kadar guzel ki..Sayende resmen ben de tekrar diyetime sarıldım inan bana..Ben de cok ara verdim( senin kadar olmasa da) Nolur bi daha gormek istedigin kiloya inene kadar bırakma..Ben de burdayım..Hiç bir yere gitmiyorum..Muhtesem bir başarı oldu bu senin için çok uzun zamandır..
Pericimmmm tatlım yaaaa..Sonunda yaa sonunda..Seytanın sınırını kırdın..Evet nolur artık ne yaparsan yap 7li bir rakam görme ne olur..Onun için ugras..Çok ama çok sevindim guzelim..Kaç aydır ugrasıyorsun ama ilk defa bu kadar uydu sana bir diyet..
Kızlar kilo veren butun arkadasları tebrik ediyorum tek tek..Herkesin guzel sonucları var gördügüm kadarıyla..Tebrikler tebrikler tebrikle...
Kızlar ben de verdim kilo bu arada..Benim için de muhtesem bir başarı..
64.9 kiloyum..Yani 800 gram verdim çizelgeme göre amaaaaaa....
p.tesi sabahı 67.7 çıkmıştım......Yani 2 kilo artıdaydım 2 hafta önceye göre..
Kilo oturmadan hem birikeni verdim..Hem de yeni yaglardan verdim...Yani p.tesi sabahından bu zamana tam olarak 2.8 gram vermişim..Gecen cuma kilo bile bildirememiştim utancımdan..Aldıgımı bildigim icin..Çok guzel bir gelişme bu benim için çooook..
Çok ama çok mutluyum ben de..Sonunda ben de bunca zamandır ilk defa tekli rakamlara gecmiş oldum..
kızlar ben aynıyım, yapamadım bu hafta. önümüzdeki haftaya vermiş olurum inş. veren kızlara tebriklerrrD
dedim ama az önce tartıldıgımda tam 1kg. vermişimD DDDD heyo!!!! kızlar üstelik tam yapamadım hatta 2 gün halan anca yaptım. ona rağmen, bu hafta %100 performansla yapıcam D: bu hızla
kilo bildirimi de yapayım tam olsun:
başlangıç kilosu:77
1 hafta sonunda>>>
bu hafta: 76
hedef kilo: 55
not: sizi seviyorum, bu destekle çıpçıtır oluruz biz. gisele dünchen'a rakip olcazD
canım benim çok sevindim senin adına.ne desem az gelir.azmettin ve başardın sonunda.
neymiş bu dukan böyle
kilo veren herkesi ama en başta seni kutluyorum canım.aman nazar değmesin
tesekkür ederim canim benim gercekten bugün icim icime sigmiyor bu kadar duraksamadan sonra 4 günde bu kadar kilo vermek mucize
hadi gel sende basla istersen senin vermek istedigin kilo az bildigim bilgilere göre sana yardimci olabilirim
Periciğim tebrikler bana yetiştin bak. Bugün bende tartılmıştım ama buraya giremedim canım benimde dijitalin pili bitmiş diğeri ile tartıldım. onunla 69 çıktım. 2 aya yakındır 68 - 69 arası gidip geliyorum. Banada bir dukan lazım galiba. Hem Arzuyu hemde seni tebrik ediyorum.
kimsecikler yok bugün..
pericimm tatlımm atackt döneminde soğan ve sarımsak serbest mi hiç bilio musun?
ya da bileniniz varsa lütfen bana bilgi versinnnnnnnnntavuk köftesi yaptım yarım sogan ve 2 diş sarımsak koydum ama içime dert olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?