kızlar aslında bu dukanın bizim kb. diyetinden bi farkı yok. sadece karb. saydırmıo işte bi simit 25 gr. kb içeriyo demiyo da yemiceksin dio. bi de tabiki yağ kullandırmıo.
mesele 2. evrede sınırsız protein ve protein+sebze günü yapılıyor. bizim kb. diyetinde sebzeyi sayıyosun kb. olarak, sınırsız değil de işte 30gr. ertesi gün de sadece protein yesek dukandan daha hızlı verdirir. mantık olarak aynı ikisi de aslında. ama biz, bize verilen 50gr. yiyebilirsin ancak sayacaksın hakkını ''ıhh bugun 80 gr. oldu, koyver gitsin, yarın tekrar başlarım..'' diye suistimal ettiğimiz için dukan var.
kızlar uzun oldu ama:2:
yada ben sana bir site ismi vereyim sitede dietin ilerki dönemleri icin tarifde var fakat atak ve seyir dönemleri icin yemek ve tatli tariflerivar degisiklik olsun diye faydalanabilirsin
dukandiyetim.blogspot.com
Günayydınnn kızlarrr..
bugün atağımın 6. günü
Herşey güzel gidiyor ben hiç wc sorunu yaşamadım sadece buna şaşırıorumm.. Şimdi eskiler bilir özellikle periicimm ve aslıcımm haftasonuu ben dayanamıorummm :)
ve ne yazık kii cumartesi günü akşamın saat 22:00 sinden sonra atağı bozdumm .... napimm duramadımm.. yaklaşık 1.5 porsiyon kköfte ve kaşarlı köfte yedimahahha 1 de üzerine fanta... sonrada yattım uyudum
ve bu sabahta regl oldum :) ve tatıldım.... 79.9 olmuşum hahahah :) gülüorum çünkü sinirlerim bozuluor. neyse bugün ve yarın var önümde bakalım 7 günlük yani aslında biraz heba ettiğim 7 günlük atağımın bitmesine 2 gün var. Şuana kadar 2.6 vermiş gözüküorum.. bakalım Çarşamba sabahı net kilomu sölicem..
Bu arada tabiki 5-6 günde 2 kilo 600 çok güzel işte ama 3.700 dü regl bozma mozma derken böle oldu..
pericimm tatlım o blog sitesini biliorum hatta birde hafif tarif diye bi blog var bende sana onu vereyim.. ben soğan sarımsak görmedim ama sen serbest diosan süper... kitabı ve yulaf kepeğini hala bulamadım arıyorum.. bulanlar yerini bilenler varsa lütfen sölesin..
öptümmmmsss
arzu ben dün yulaf ezmesi diye bişey aldım sanırım kepeğin yerini tutar, bence zaten o kepek de sütle yoğurtla karışınca ezme gibi oluyor diye demişlerdir, müslilerin olduğu yerlerde duruyor karton kutu içinde doğadan olabilir adı evde olduğundan bakamadım akşam bakar yazarım
saoll tatlım çok teşekkürler ... ama ben ezme kullanmak istemiorum bazıları kullanıyor biliorum ama bana tam tamanına yulaf kepeği gerekli kitabında ezmesini tavsiye etmediğini yazmışlar internette
Günayydınnn kızlarrr..
bugün atağımın 6. günü
Herşey güzel gidiyor ben hiç wc sorunu yaşamadım sadece buna şaşırıorumm.. Şimdi eskiler bilir özellikle periicimm ve aslıcımm haftasonuu ben dayanamıorummm :)
ve ne yazık kii cumartesi günü akşamın saat 22:00 sinden sonra atağı bozdumm .... napimm duramadımm.. yaklaşık 1.5 porsiyon kköfte ve kaşarlı köfte yedimahahha 1 de üzerine fanta... sonrada yattım uyudum
ve bu sabahta regl oldum :) ve tatıldım.... 79.9 olmuşum hahahah :) gülüorum çünkü sinirlerim bozuluor. neyse bugün ve yarın var önümde bakalım 7 günlük yani aslında biraz heba ettiğim 7 günlük atağımın bitmesine 2 gün var. Şuana kadar 2.6 vermiş gözüküorum.. bakalım Çarşamba sabahı net kilomu sölicem..
Bu arada tabiki 5-6 günde 2 kilo 600 çok güzel işte ama 3.700 dü regl bozma mozma derken böle oldu..
pericimm tatlım o blog sitesini biliorum hatta birde hafif tarif diye bi blog var bende sana onu vereyim.. ben soğan sarımsak görmedim ama sen serbest diosan süper... kitabı ve yulaf kepeğini hala bulamadım arıyorum.. bulanlar yerini bilenler varsa lütfen sölesin..
öptümmmmsss
günaydın arkadaşlaron gibibir aradan sonra burdayım.topiği okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.bende diyet felan kalmadı.zaten çok kasmam diye düşünüyodum.amabiraz abarttım sanırım.pişman değilim ama.şimdievimdeyim.ama tartılmaya cesaretim yok.
peri ve arzu çok sevindim adınıza.dukan diyeti gerçekten işe yarıyo.bende denemiştim bir dönem.şimdi diyet zamanı cumaya kadar birazolsun eski kiloma yaklaşırım umarım.
günaydın kızlar , herkese iyi haftalar ve bol azim diliyorum.Bugün itibariyle dukana başladım, sabah 1 çubuk light dil peyniri ve çay ile kahvaltı yaptım, su içmeye çalışıyorum.Pericim akşam yulaf ezmesi le ekmek yapmayı deneyeceğim, bugün ezmeyi yanımda getirdim öğlen light yoğurtla karıştırıp biraz da içine nane koyup yiyeceğim, akşama da et var ayranla, aralarda da light sütlü nescafe içeceğim
pericim tatlım bende öle düşünüorumm bakalım zaten çokta sorun etmiorum.. sonuçta verdim ve daha 1 haftam bitmedi.. benim merak ettiğim başka şeyde şimdi 7 gün yaptım ya atağı 8. gün sebze ile başlicam 1+1 e yoksa bir gün daha atak yapıp sonra mı sebze yiycem onu bilemiorum
baslangic süper menün cok güzel canim ekmegi iki ölcü yapip soguduktan sonra posete koyabilirsin sabah uyandiginda hazir olur ayrica cheese cake de yapabilirsin kahvenin yaninda cok güzel gidiyor ve malzemeler tam dukanlik
pericim cheese cake i nasıl yapıyorsun o dediğin siteye baktım ama atak devresi için uygun değil, sen değişik bişey mi yaptın?
hemen tarifini yazayim atak devresi icin belirtilen yiceklerin disinda birsey yok
1/2 kutu light labne peyniri
3 kasik light yogurt
1 yumurta
3 kasik tatlandirici
8-10 damla vanilya aromasi
öncelikle yumurta ve tatlandiriciyi güzelce cirpip diger malzemeleri ekle saydam kivam olana kadar cirp muffin kaliplarina koyup(kaliplar yarim kalsin doldurma) 200 derecede 25-30 dk pisir.iliyinca buzdolabina koyup sogudugunda yiyebilirsin bunuda yine iki ölcü yapabilirsin elinin altinda tatli olur tatli ihtiyaci icin süper bir tarif ve cok lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?