Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arzucum dedigin gibi seyir evresine gecildiginde 1-1.5 kg fazla cikilabiliyormus ama o azaman iste moral bozmamak gerekiyor devamindada ayni hizla gidiyormus bakalim bizim ne kadar farketcek:31:

peri ablacım tebrik ederim yanaklarından öperim :)
çok güsel vermişsin ve inş. bi daha da almazsın..ben bugün girdim öğle gibi baktım senin kilonu öğrendim geri çıktm yazmaya ortamım yoktu ancak bu saatte girebildm.
bende yarın sabah 5. gün oluyor işte bi tartılayım bakayım 4 günde ne kadar gitti benden..
ona göre devam edip etmeyeceğime karar verecem..çünkü verecek çok kilom var..
54 olmak istiyorum ama tok karnına :) annemde diyor ki sen 54 olursan çok çirkinleşiyor yüzün diyor..ama böyle de olursam yüz idare eder ama fizik hiç idare etmiyor..

yani 55 de olsam tok karnına yeter diye düşünüyorum ama yarın sabah tartıda görecem 4 günde ne kadr gitti acaba...
görüşürüz yine..kib..byee

saol tatlim annen haklida olabilir bazi kisilerin belli bir kilo kaybindan sonra yüzü cöküyor cirkin oluyor sen bir basla kilo vermeye duruma göre karar verirsin nerede birakicagina:34:

birazdan listeyi hazırlayıp ekliyecem bayanlar ama haftanın birincisi belli oldu .pperi yi içten tebrik ederim.genel anlamda herkes için güzel geçmiş bu hafta.

başlangıç geçen hafta bu hafta giden kilo total hedef boy
pperi 81,70 71,00 69,20 1,800 12,50 60 1,65
julian 77,00 77,00 76,00 1,000 1,00 55
hellinasli 78,00 65,70 64,90 0,800 13,10 55 1,63
guide 101,60 101,40 100,80 0,600 0,80 66
azra2004 65,00 60,60 60,00 0,600 5,00 58 1,65
aldente 72,00 69,00 68,80 0,200 3,20 65 1,67
gülaybcn 68,00 63,50 63,40 0,100 4,60 60 1,70
aylin90 95,00 88,60 88,50 0,100 6,50
semilura 79,00 72,50 72,50 - 6,50 58 1,64

:65:kupamızı periye taktim ediyorum. aslında hedfine ulaşan baynlarada güzellik kraliçesi tacı vermek lazım.kendinize iyi bakın iyi hafta sonları.

başlangıç geçen hafta bu hafta giden kilo total hedef boy
pperi 81,70 71,00 69,20 1,800 12,50 60 1,65
julian 77,00 77,00 76,00 1,000 1,00 55
hellinasli 78,00 65,70 64,90 0,800 13,10 55 1,63
guide 101,60 101,40 100,80 0,600 0,80 66
azra2004 65,00 60,60 60,00 0,600 5,00 58 1,65
aldente 72,00 69,00 68,80 0,200 3,20 65 1,67
gülaybcn 68,00 63,50 63,40 0,100 4,60 60 1,70
aylin90 95,00 88,60 88,50 0,100 6,50
semilura 79,00 72,50 72,50 - 6,50 58 1,64

emegine saglik cok güzel olmus:112:

kilo veren herkesi kutluyorum, periyi ayrıca kutluyorum, şeytanın bacağını kırdığı için, veremeyenleri de bu hafta kaçamaksız tam gaz bir diyete davet ediyorum , ben de dukanla başlıyorum, metot ne olursa olsun hedefe ulaşacağız. haydi kızlaaarr...

azracım ellerine sağlık hayatım.benim boyum 168.
2 gündür akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum.suyu da ihmal etmezsem olacak.su içtikçe bişi farkediyorum ağız kuruluğu oluyor ve daha çok içesi geliyo insanın.
ben bugün kb yapmadım.hafta içi daha düzenli olur diye düşünüyorum.

Kızlar bugün dişçideydim.implant işlemine başladık.vidalar takıldı artık bundan sonrası daha kolay olacak inşallah:))en kötü kısmı sıcak yasak,yani çay...
Fakat bugün dişçi sanrası arkadaşla takıldım annesi de yine harika şeyler hazırlamıştı,nasıl abarttım anlatamam yani.zaten tartıda 2 kg fazla geldim:1:ve ben bu duruma gülüyorum,inanılmazım yani.neyse arkadaşım ve ailesi müthiş incelmiş buldular beni,daha yapma dediler.olmaz 65i görmeden durmak yok dedim,börekleri ve tatlıları mideye indirirken.eminim inandırıcı olmuştur:)
ağzımda hafiften bir ağrı var hala ve çok yorgunum.majezik alıp yatıcam sanırım.eşimin ve oğlumun eve gelmesini bekliyorum,bugün hepimiz dağildık.
Herkesin ulusal egemenlik bayramını kutluyorum.iyi geceler kızlar.

Kızlar bugün dişçideydim.implant işlemine başladık.vidalar takıldı artık bundan sonrası daha kolay olacak inşallah:))en kötü kısmı sıcak yasak,yani çay...
Fakat bugün dişçi sanrası arkadaşla takıldım annesi de yine harika şeyler hazırlamıştı,nasıl abarttım anlatamam yani.zaten tartıda 2 kg fazla geldim:1:ve ben bu duruma gülüyorum,inanılmazım yani.neyse arkadaşım ve ailesi müthiş incelmiş buldular beni,daha yapma dediler.olmaz 65i görmeden durmak yok dedim,börekleri ve tatlıları mideye indirirken.eminim inandırıcı olmuştur:)
ağzımda hafiften bir ağrı var hala ve çok yorgunum.majezik alıp yatıcam sanırım.eşimin ve oğlumun eve gelmesini bekliyorum,bugün hepimiz dağildık.
Herkesin ulusal egemenlik bayramını kutluyorum.iyi geceler kızlar.

geçmiş olsun aldente, diş yapımı esnasında özellikle de implant uygulaması sürecinde kilo alan bi annemi görmüştüm bi de sen çıktın :52: , olsun bu hafta vericez hepimiz, sıkma canını

geçmiş olsun aldente, diş yapımı esnasında özellikle de implant uygulaması sürecinde kilo alan bi annemi görmüştüm bi de sen çıktın :52: , olsun bu hafta vericez hepimiz, sıkma canını

:)))
azimliyimdir:1:
Vericez yaa ben de inanıyorum.er ya da geç ama olacak diyorum.
G.olsun dileğin için teşekkürler canım,iyi geceler.

slm kızlar benimde atak dönemim bitti..ancak 1 kilo verebildim ...yani şuan 59 oldum...
kabızlık problemi yaşıyorum ayrıca..bu atak döneminde sürekli kabızdım onadan olmuş olabilir mi acaba bu kadar az vermem bilemedim...şimdi işte form çayı aldım içiyorum ama kabızlık geçerse sabah ne kadar verdiğimi anlmamış olacam yani bağırsaklar boşalacak tamamiyle ki o zaman da o benim gerçek kilom olmamış olacak..ne yapsam nerden baksam mevzuya bilmemedim..kabızlık sürekli aralıklıksız devam ediyor..nasıl olacak bilemiyorum..

normalde bu diyette 2 kilo veririm diye düşündüm...ama ancak 1 kilo verebildim..benim kabızlığım sürdükçede ben veremicem herhalde yaa.....
acaba diyet boyunca hep form çayı mı içsem..:(((

problemime çözümleriniz varsa kızlar rica etsem paylaşsanız..:(((

slm kızlar benimde atak dönemim bitti..ancak 1 kilo verebildim ...yani şuan 59 oldum...
kabızlık problemi yaşıyorum ayrıca..bu atak döneminde sürekli kabızdım onadan olmuş olabilir mi acaba bu kadar az vermem bilemedim...şimdi işte form çayı aldım içiyorum ama kabızlık geçerse sabah ne kadar verdiğimi anlmamış olacam yani bağırsaklar boşalacak tamamiyle ki o zaman da o benim gerçek kilom olmamış olacak..ne yapsam nerden baksam mevzuya bilmemedim..kabızlık sürekli aralıklıksız devam ediyor..nasıl olacak bilemiyorum..

sakin moralini bozma senin fazla vermen gereken kilo cok olmadigi icin az vermen normal. su ne kadar iciyorsun günde ayrica yulaf kepegi bu diette günde 1.5 yemek kasigi serbest bagirsaklar icin iyiymis dene istersen ben bugün ilk defa denedim

sakin moralini bozma senin fazla vermen gereken kilo cok olmadigi icin az vermen normal. su ne kadar iciyorsun günde ayrica yulaf kepegi bu diette günde 1.5 yemek kasigi serbest bagirsaklar icin iyiymis dene istersen ben bugün ilk defa denedim

merhaba peri abla.. valla böyle bugün çok halsiz düştüm annemde tost,kek vs. zorla yedirdi...akşama kadar yaptım ama akşam bunları yedim..5. gündü bugün işte bugün boşa gitti yani diye düşünüyorumm..ben de bugün gittim aldım yulaf kepeği ..ama yemedim..kek falanda yapılıyor zaten dukan da bu kepekten o açıdan ii yani..şimdi form çayı içiyorum kabızlık olduğundan..sabah tartıldım 59 kilo olmuşum..yarın devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum halsiz hissediyorum kendimi...yani 57 aslında benim için ii tok karnına ..ya da çok yüklü geldi bana herhalde diyet...yarın ne yapsam nerden başlasam bilemedim..

merhaba peri abla.. valla böyle bugün çok halsiz düştüm annemde tost,kek vs. zorla yedirdi...akşama kadar yaptım ama akşam bunları yedim..5. gündü bugün işte bugün boşa gitti yani diye düşünüyorumm..ben de bugün gittim aldım yulaf kepeği ..ama yemedim..kek falanda yapılıyor zaten dukan da bu kepekten o açıdan ii yani..şimdi form çayı içiyorum kabızlık olduğundan..sabah tartıldım 59 kilo olmuşum..yarın devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum halsiz hissediyorum kendimi...yani 57 aslında benim için ii tok karnına ..ya da çok yüklü geldi bana herhalde diyet...yarın ne yapsam nerden başlasam bilemedim..

cok zararli yicekler yemisssin:20: bu diette devamlilik sart bugün yiyeyim yarin devam edeyim yok öncelikle hangi diete yapicagina karar vermelisin rahat yapabilecegin en önemlisi SIKILMADAN sana uygun dieti secip baslamalisin

Back