Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım, destek almanı tavsiye edeceğim bir de, ben carlson limonlu likit omega 3 kullanıyorum, sanada bunu tavsiye ederim, tdd nin olmazsa olmaz bi takviye, istediğin kadar balık ye o seviyeye ulaşamıyosun çünkü her gün bi tatlı kaşığı almalısın beyin, göz ve bağışıklık sistemin için:13::13:

tamam canim:34:

Peri , Arzu canı gönülden kutluyorum kızlar sizi büyük başarı rakamlar süper. :46::46::46:

bende topik sayesinde diyorum kesinlikle öyle pazartesi 1,1 kg fazlalıkla tatilden dönmüştüm cumaya bildirim yapıcaz diye resmen kastım içmediğim çay kalmadı ve kilolarım yapışmadan vermişim sabah tartılınca acayip sevindim. buraya bildirim yapacak olmasaydım neredeyse 3 hafta eski kiloma dönmek sürerdi.

Başlangıç kilom : 68 kg
geçen hafta (son bildirim yaptığım hafta) : 63,5 kg
bu hafta :63,4 kg
bu hafata verilen : 100 gr
toplam verilen : 4,6
boy : 1,70 m

tesekkür ederim canim bende seni kutlarim yapismadan atmissin aldigin kiloyu:13:

gülaycımm tatlımm teşekkür ederim inşallah devam eder...

bende seni tebrikk ederim kilon oturmadan kurtuldun bu süperr bişeyy:):70:

bu hafta büyük bir gurur ve mutlulukla kilo bildirimimi yapiyorum:1: uzuuuuuuuuuuuuuun süreden sonra olsun ama demi:78:

baslangic=81.7
gecen hafta=71
bu hafta=69.2
verilen=1.800kg
hedef=60
boy=1.65

merhaba kızlar, bu hafta hepiniz süper gidiyor gibisiniz, peri seni canı yürekten kutluyorum süper bir sonuç aldın, merakla bekliyordum senin kaç kilo vereceğini çünkü ben de senin gibiyim biraz. Bu hafta ben yarım kg almış gibiyim ama diyet yapmadım , yapamadım, hastaydım hala da tam iyileşmedim ve çorba içtim bolca, yine yarım kilo gelmesi bence iyi.. ben de haftaya dukan atakla başlayayım diyorum ve 7 veya 10 gün devam edeyim, sonuca göre dukana mı devam yoksa düşük kb ile mi devam bakalım, karar veririz birlikte..günde 3-4 yumurta ve yağsız 0 kb ama süt ürünleri yağsız var di mi dukanda?3 lt de su,sanırım bütün diyeti özetledim , yanlışım varsa düzeltin lütfen..hepinizi tekrar kutluyorum..:16:

vaguss canımm.. seninle aşağı yukarı aynı kilolarda sayılırız bende bu rejime 82.5 ile başladım.. ben çok araştırma yaptım günlerce saatlerce bu dukan diyetini anlamaya adadım kendimi..

kitabınıda alıcam inşallah o zaman daha faydalı olabilirim.

dukan , vermek istediğin kilo ile doğru orantılı atackt yap diyor.. yani 5 kilo fazlan varsa -3 gün , 5-10 kiloysa 5 gün , 10-15 kiloyda 7 gün, 20 ve üzeriyse 10 gün .

bence 7 gün ile başlamalısın. ben öle yapıorum mesela suan 2 . günüm ve 3 kilo 200 gram verdim.. hem kilom hemde yağ oranım fazla olduğu için.

attackt devresini bitirdiğinde seçeneklerin oluşacak 5 +5 , 1+1 vs böle değişen.. 5+5 demek yani 5 gün boyunsa saf protein yani bunlar ( lıght süt , light peynir , light yoğurt , yumurta , et , balık , tavuk ve hindi ) 5 gün boyuncada (lıght süt , light peynir , light yoğurt , yumurta , et , balık , tavuk ve hindi ) yanına sebzeler yani patlıcan domates salatalık marul kabak vs gibi

tabi ki bu rejim boyunca herşeyi ya buğulama ya fırın ya ızgara ya da yağsız kızartma yapabilirsin.

ve yulaf kepeği kullanabiliorsun. bulmak biraz zor ama halledilebilinir türkiye için .. protein günlerinde ve protein + sebze günlerinde bununla krep kek pankek gibi şeyler yapabilirsin.. ya da tok tutsun diye yoğurtla karıştırabilirsin..

soruların olursa bildiğim kadarı ile cevaplarım tatlım.. ve en öenmlisi 3 litre su mecbur çünkü içmessen protein atıkları vücutta kalıyor ve zarar veriyor..

:54:

bu hafta büyük bir gurur ve mutlulukla kilo bildirimimi yapiyorum:1: Uzuuuuuuuuuuuuuun süreden sonra olsun ama demi:78:

Baslangic=81.7
gecen hafta=71
bu hafta=69.2
verilen=1.800kg
hedef=60
boy=1.65

heyooooooooo, süpersin süperrrrrrrr :64:

çok sevindim canım, inan kendim vermişim gibi sevindim :66:

Ben bir süre yapamamıştım rejim biliyorsunuz. Tekrar başlarken de moralimi bozmamak için tartımamıştım. Bu sabah tartıldım, çizelgemle aynı kilodayım. Benim için başarılı bir hafta olmuş demek ki :34:

Son bilgilerimi vereyim.

baslangic kg: 79
toplam verilen kilo: 6.5
geçen haftaki kilo: 72.5
simdiki kg:72.5
bu hafta verilen kg: 0 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64

Son düzenleme:
slm kizlarr
bu hafta 100gr gitgmis tek, olsun cünkü kacamaklarim oldu hafif. yapmam gerekiyordu tekrar bu kilolari almak istemiyorum...

88,5 olmusum

kizlar ben 6 gün yokum... haftaya görüsürüz, ailecek baska seire gidiyoriz annemin amca kizina.
öpüldünüz

heyooooooooo, süpersin süperrrrrrrr :64:

çok sevindim canım, inan kendim vermişim gibi sevindim :66:

saol canim benim:70:
sende moralini bozma sakin tekrar baslamak bile büyük basari:34: ama bu sefer yarida birakmak yok:20: gösterdigin resimdeki citir halini düsün ben o haline bayilmistim valla:52:

canım, destek almanı tavsiye edeceğim bir de, ben carlson limonlu likit omega 3 kullanıyorum, sanada bunu tavsiye ederim, tdd nin olmazsa olmaz bi takviye, istediğin kadar balık ye o seviyeye ulaşamıyosun çünkü her gün bi tatlı kaşığı almalısın beyin, göz ve bağışıklık sistemin için:13::13:

bu kısımm yanii :) diğeri yarım çıkmışşş

vaguss canımm.. seninle aşağı yukarı aynı kilolarda sayılırız bende bu rejime 82.5 ile başladım.. ben çok araştırma yaptım günlerce saatlerce bu dukan diyetini anlamaya adadım kendimi..

kitabınıda alıcam inşallah o zaman daha faydalı olabilirim.

dukan , vermek istediğin kilo ile doğru orantılı atackt yap diyor.. yani 5 kilo fazlan varsa -3 gün , 5-10 kiloysa 5 gün , 10-15 kiloyda 7 gün, 20 ve üzeriyse 10 gün .

bence 7 gün ile başlamalısın. ben öle yapıorum mesela suan 2 . günüm ve 3 kilo 200 gram verdim.. hem kilom hemde yağ oranım fazla olduğu için.

attackt devresini bitirdiğinde seçeneklerin oluşacak 5 +5 , 1+1 vs böle değişen.. 5+5 demek yani 5 gün boyunsa saf protein yani bunlar ( lıght süt , light peynir , light yoğurt , yumurta , et , balık , tavuk ve hindi ) 5 gün boyuncada (lıght süt , light peynir , light yoğurt , yumurta , et , balık , tavuk ve hindi ) yanına sebzeler yani patlıcan domates salatalık marul kabak vs gibi

tabi ki bu rejim boyunca herşeyi ya buğulama ya fırın ya ızgara ya da yağsız kızartma yapabilirsin.

ve yulaf kepeği kullanabiliorsun. bulmak biraz zor ama halledilebilinir türkiye için .. protein günlerinde ve protein + sebze günlerinde bununla krep kek pankek gibi şeyler yapabilirsin.. ya da tok tutsun diye yoğurtla karıştırabilirsin..

soruların olursa bildiğim kadarı ile cevaplarım tatlım.. ve en öenmlisi 3 litre su mecbur çünkü içmessen protein atıkları vücutta kalıyor ve zarar veriyor..

:54:

arzucum teşekkür ederim, yardım ve destekleriniz için, 7 günle başlayacağım dukan attack kısmına, yulaf kepeği var burada ,onu ne miktarda kullanıcam ve nasıl kullanacam, yoğurt veya sütle mi?, attack kısmında kullanılacak mı?

kızlar omega3 ün iştah açma riski var ama kesinlikle kilo vermenize engel teşkil etmez, çok araştırmıştım ben bu omega 3 konusunu, özellikle ahmet aydının omega 3 yazılarını araştırabilirsiniz netten, ya da d&r varsa yakında, gidip kitabının ilgili kısmını okuyabilirsiniz:13::13:

peki ben bişey dicemmm rejim dönemindeee alınan vvitamin hapları kilo vermeyi engellemez mi acabaaa

vitamin haplarının hiç biri aslında kendi başına kilo aldırmaz, bazen iştah açarlar özellikle de B vitaminleri, mesela ben kendim multivit alırken iştahımda artma olmuyor ama saf B vit alırsam kapı pencere yiyesim geliyor, omega 3 iştah arttırıyor mu denemedim, kişiden kişiye de değişebilir ama iştahı arttırdığını görürseniz bırakabilirsiniz sorun kalmaz

Back