vaguss canımm.. seninle aşağı yukarı aynı kilolarda sayılırız bende bu rejime 82.5 ile başladım.. ben çok araştırma yaptım günlerce saatlerce bu dukan diyetini anlamaya adadım kendimi..
kitabınıda alıcam inşallah o zaman daha faydalı olabilirim.
dukan , vermek istediğin kilo ile doğru orantılı atackt yap diyor.. yani 5 kilo fazlan varsa -3 gün , 5-10 kiloysa 5 gün , 10-15 kiloyda 7 gün, 20 ve üzeriyse 10 gün .
bence 7 gün ile başlamalısın. ben öle yapıorum mesela suan 2 . günüm ve 3 kilo 200 gram verdim.. hem kilom hemde yağ oranım fazla olduğu için.
attackt devresini bitirdiğinde seçeneklerin oluşacak 5 +5 , 1+1 vs böle değişen.. 5+5 demek yani 5 gün boyunsa saf protein yani bunlar ( lıght süt , light peynir , light yoğurt , yumurta , et , balık , tavuk ve hindi ) 5 gün boyuncada (lıght süt , light peynir , light yoğurt , yumurta , et , balık , tavuk ve hindi ) yanına sebzeler yani patlıcan domates salatalık marul kabak vs gibi
tabi ki bu rejim boyunca herşeyi ya buğulama ya fırın ya ızgara ya da yağsız kızartma yapabilirsin.
ve yulaf kepeği kullanabiliorsun. bulmak biraz zor ama halledilebilinir türkiye için .. protein günlerinde ve protein + sebze günlerinde bununla krep kek pankek gibi şeyler yapabilirsin.. ya da tok tutsun diye yoğurtla karıştırabilirsin..
soruların olursa bildiğim kadarı ile cevaplarım tatlım.. ve en öenmlisi 3 litre su mecbur çünkü içmessen protein atıkları vücutta kalıyor ve zarar veriyor..