veeeeee kizlar basküle ciktigimda gözlerime inanamadim 4 gün gibi bir sürede verilen rakam mucize bir sonuccccccc
tam 1.800kg vermisimen sonunda 70'i terkettimmmmmmm ayyy cooooooook mutluyum
69.2 kg'yummmmmmmmmmartik tek haneli rakamlarla geri sayima basladim ohhhhhhhhhh beeeeeeee en sonunda hepimiz bu yazi citir citir geciricez
chesscimm canim benimbende sana coook tesekkür etmek istiyorum sayende basladigim bu diete uzun süredir kirilmayan direncimi sayende verdigim kilo ile kirmayip resmen parcaladim tekrar coooooook saol tatlim
veeeeee bu topik tabikiiii, kizlar aramizdaki dayanismaya hayranim hepiniz iyiki varsiniz
itiraf etmem gerekirse bende bu sonucu beklemiyordum 500 gr'a raziydim ama sonuc süperrrrrraaaaaaa, inanamıyorum canım çok çok sevindim, kutlarım çok
itiraf etmem gerekirse bende bu sonucu beklemiyordum 500 gr'a raziydim ama sonuc süperrrrrr
vesile olduğumada çok sevindim desem yalan olmaz, devamıda gelcek canım, kutlarım tekrar
Periiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebriikkk ederimmmmmmmmen sonunda kırdınn bu direnciii süperrsinn sen arkadaşımmm şimdiii çok az yolun kaldıı bölee devam et... veremiceksin diye çok korkuodummm bu mükemmeelll olduuu süperrsinn süperrr
asllııı nerrdee gellsinn hemennnn :) bu kiloları verdiğimizee çokk sevinecekk çokkk
itiraf etmem gerekirse bende bu sonucu beklemiyordum 500 gr'a raziydim ama sonuc süperrrrrr
valla ne yalan söyliyim bende 500 anca dye düşünüyodum çünkü aylardır ya vermiyosun ya 100,200 bişey veriyosun ama kendim vermiş kadar mutlu oldum, bence sen bu dukanı bırakma canım, demekki bu diyet sana iyi gelcek, sen bu diyeti sıkı sıkı sıkıya takip et, zaten en son programın sonunda kiloyu sabitleme garantiside veriyo dukan, tdd yle de çok uyumlu, sen ben bi kez daha bana kulark ver dukandan devam et canım:13::13:
sen 69 ları ben 79 ları gördükk bugünn pericimmminşallahh bi 1o ar kilo daha verirsek bu iş tamamdır.. ben dukana devam edeceğim su gücüme kadar.. bakalımmmm bugün cuma cumartesi pazarı atlatırsamm 7 gün sonunda 78 olmalı hedefliorum ve bence kesin olucammm buna inanmak istiorum buna inanıorumm
chess perinin dediği gibi gerçekten teşekkür ederim tatlım
ay evet ya genelde 100-200 gr veriyordum diet durumunda oldugum icin bu sonuc soook etkisi yaratti
cok haklisin canim bende bu dieti cok benimsedim kac gündür dietin detaylari ile ilgili yazilar okuyorum simdi burda tatil var sali normal is günü ve sali günü bu kitabi ismarliyacagim detayli bilgi edinmek istiyorum cünkü dedigin gibi kilolari geri almama garantisi veriyor haftaya cuma türkiyeye gidicem ordan kilo almadan dönmek istiyorum gelince 3 günlük atak dönemi ile yeniden baslayip bu diete devam etmek istiyorum
her zaman tavsiyelerine acigim
merhaba kızlar, bu hafta hepiniz süper gidiyor gibisiniz, peri seni canı yürekten kutluyorum süper bir sonuç aldın, merakla bekliyordum senin kaç kilo vereceğini çünkü ben de senin gibiyim biraz. Bu hafta ben yarım kg almış gibiyim ama diyet yapmadım , yapamadım, hastaydım hala da tam iyileşmedim ve çorba içtim bolca, yine yarım kilo gelmesi bence iyi.. ben de haftaya dukan atakla başlayayım diyorum ve 7 veya 10 gün devam edeyim, sonuca göre dukana mı devam yoksa düşük kb ile mi devam bakalım, karar veririz birlikte..günde 3-4 yumurta ve yağsız 0 kb ama süt ürünleri yağsız var di mi dukanda?3 lt de su,sanırım bütün diyeti özetledim , yanlışım varsa düzeltin lütfen..hepinizi tekrar kutluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?