Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

chesscimm canim benim bende sana coook tesekkür etmek istiyorum sayende basladigim bu diete uzun süredir kirilmayan direncimi sayende verdigim kilo ile kirmayip resmen parcaladim tekrar coooooook saol tatlim
veeeeee bu topik tabikiiii, kizlar aramizdaki dayanismaya hayranim hepiniz iyiki varsiniz

veeeeee kizlar basküle ciktigimda gözlerime inanamadim 4 gün gibi bir sürede verilen rakam mucize bir sonuccccccc
tam 1.800kg vermisim en sonunda 70'i terkettimmmmmmm ayyy cooooooook mutluyum
69.2 kg'yummmmmmmmmm artik tek haneli rakamlarla geri sayima basladim ohhhhhhhhhh beeeeeeee en sonunda hepimiz bu yazi citir citir geciricez

aaaaaaa, inanamıyorum canım çok çok sevindim, kutlarım çok

vesile olduğumada çok sevindim desem yalan olmaz, devamıda gelcek canım, kutlarım tekrar

Guidecimmm tatllım benim teşekkür ederimm.. Lütfen sende artık kaçmak hiç yapma biz hep burdayız itme sende sakın hiçbiyere.. bu kiloları vericezz..

itiraf etmem gerekirse bende bu sonucu beklemiyordum 500 gr'a raziydim ama sonuc süperrrrrr

Periiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebriikkk ederimmmmmmmm en sonunda kırdınn bu direnciii süperrsinn sen arkadaşımmm şimdiii çok az yolun kaldıı bölee devam et... veremiceksin diye çok korkuodummm bu mükemmeelll olduuu süperrsinn süperrr

saol tatlim ay yerimde duramiyorum uzun süredir bekliyorum 70'i terketmeyi en sonunda olduuuuuuuu

itiraf etmem gerekirse bende bu sonucu beklemiyordum 500 gr'a raziydim ama sonuc süperrrrrr

valla ne yalan söyliyim bende 500 anca dye düşünüyodum çünkü aylardır ya vermiyosun ya 100,200 bişey veriyosun ama kendim vermiş kadar mutlu oldum, bence sen bu dukanı bırakma canım, demekki bu diyet sana iyi gelcek, sen bu diyeti sıkı sıkı sıkıya takip et, zaten en son programın sonunda kiloyu sabitleme garantiside veriyo dukan, tdd yle de çok uyumlu, sen ben bi kez daha bana kulark ver dukandan devam et canım:13::13:

sen 69 ları ben 79 ları gördükk bugünn pericimmm inşallahh bi 1o ar kilo daha verirsek bu iş tamamdır.. ben dukana devam edeceğim su gücüme kadar.. bakalımmmm bugün cuma cumartesi pazarı atlatırsamm 7 gün sonunda 78 olmalı hedefliorum ve bence kesin olucammm buna inanmak istiorum buna inanıorumm

chess perinin dediği gibi gerçekten teşekkür ederim tatlım

ben bişey yapmadım rica ederim kızlar, aracı olduysam ne mutlu banada

merhaba kızlar, bu hafta hepiniz süper gidiyor gibisiniz, peri seni canı yürekten kutluyorum süper bir sonuç aldın, merakla bekliyordum senin kaç kilo vereceğini çünkü ben de senin gibiyim biraz. Bu hafta ben yarım kg almış gibiyim ama diyet yapmadım , yapamadım, hastaydım hala da tam iyileşmedim ve çorba içtim bolca, yine yarım kilo gelmesi bence iyi.. ben de haftaya dukan atakla başlayayım diyorum ve 7 veya 10 gün devam edeyim, sonuca göre dukana mı devam yoksa düşük kb ile mi devam bakalım, karar veririz birlikte..günde 3-4 yumurta ve yağsız 0 kb ama süt ürünleri yağsız var di mi dukanda?3 lt de su,sanırım bütün diyeti özetledim , yanlışım varsa düzeltin lütfen..hepinizi tekrar kutluyorum..

ay evet ya genelde 100-200 gr veriyordum diet durumunda oldugum icin bu sonuc soook etkisi yaratti
cok haklisin canim bende bu dieti cok benimsedim kac gündür dietin detaylari ile ilgili yazilar okuyorum simdi burda tatil var sali normal is günü ve sali günü bu kitabi ismarliyacagim detayli bilgi edinmek istiyorum cünkü dedigin gibi kilolari geri almama garantisi veriyor haftaya cuma türkiyeye gidicem ordan kilo almadan dönmek istiyorum gelince 3 günlük atak dönemi ile yeniden baslayip bu diete devam etmek istiyorum
her zaman tavsiyelerine acigim

evet canim yaaa uzun süredir bunun hayalini kuruyordum en sonunda ikimizde ilk istedigimiz rakamlari terkettik bende bu diete devam edicem aman hafta sonu dikkat et olurmu canim :18: insallah 78 degil 77'li rakamlari görürsün 7 gün sonunda ama dedigim gibi hafta sonu nolur dikkat et emeklerin bosa gitmesin

canım, destek almanı tavsiye edeceğim bir de, ben carlson limonlu likit omega 3 kullanıyorum, sanada bunu tavsiye ederim, tdd nin olmazsa olmaz bi takviye, istediğin kadar balık ye o seviyeye ulaşamıyosun çünkü her gün bi tatlı kaşığı almalısın beyin, göz ve bağışıklık sistemin için:13::13:

Son düzenleme:

saol canim gercekten diet esnasinda verilebilecek harika bir rakam bencede denemelisin insana acayip moral oluyor.
günde 3-4 yumurta, yagsiz et ürünleri ve yagsiz süt ve ürünleri serbest siviyag ve katiyag kesinlikle yasak aklina birsey takilirsa cevap verebilirim bildiklerim kadariyla

Peri , Arzu canı gönülden kutluyorum kızlar sizi büyük başarı rakamlar süper.

bende topik sayesinde diyorum kesinlikle öyle pazartesi 1,1 kg fazlalıkla tatilden dönmüştüm cumaya bildirim yapıcaz diye resmen kastım içmediğim çay kalmadı ve kilolarım yapışmadan vermişim sabah tartılınca acayip sevindim. buraya bildirim yapacak olmasaydım neredeyse 3 hafta eski kiloma dönmek sürerdi.

Başlangıç kilom : 68 kg
geçen hafta (son bildirim yaptığım hafta) : 63,5 kg
bu hafta :63,4 kg
bu hafta verilen : 100 gr
toplam verilen : 4,6
hedef :60 kg
boy : 1,70 m

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…