Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

peri abla sen gel yarın tartılda biz bunu 1 haftaya tamamlayalım mı ne dersin? 2 gün daha yapalım mı ....senin pazar benim pazartesi bitecek yani... valla 2 gün daha dayanırsak sonuç daha ii olacak gibi geliyor bana...ben 2 günde 500 gr verdim işte 2 gün daha yaparsam 500 gr daha gider belki düşünüyorum...sen de verirsin bence emin ol..haber ver bana senden haber bekliom...
bi de yapacaksak alternatifler geliştirelim yemek için..mesela ben sıkıldım tavuk yemekten...et yaptım bugün haşlama onuda yiyemedim valla öyle duruyor...
acaba yağsız kıymadan baharatlı köfte yapsak onuda fırın poşetine koysak fırında kızartsak köfte yemiş oluruz yanınada naneli yoğurt güsel gider.. bi gün bunu yapalım değişik olur..
diğer gün sarımsaklı yoğurt içine haslamış ve birazda tavada kavrulmuş tavuk katabiliriz üzerine kırmızı biber güsel olur..
diğer bir alternatif balık yapabilirz ama hangi balığı nasıl olacak..?? onu bilmiom..en yağsız balığı seçsek olur mu illa konserve olmak zorunda mı yoksa...?????

bende kirmizi et sevmiyorum ama köfteyi seviyorum bugün bende ayni seyi düsündüm kasaptan özel yagsiz kiyma alabilirsin yada tavuk gögsünü rondodan gecirip icine baharat ve yumurta ekleyerek köfte yapabilirsin teflonda istedigin baligi pisirip yiyebilirsin ayrica tavuk cigeride serbest ben bugün bol yogurtla yedim verdigin yogurtlu tavuk tarifide güzel:34:

Son düzenleme:
bu dieti iyice benimsedim ve firsat buldukca dukan topigini okuyorum bu diette günde 1.5 kasik yulaf kepegin serbest oldugu belirtilmis ve bu dieti yapan bir kisi bu diete uygun tariflerin oldugu sayfa acmis hatta bu yulaf kepegi ile yapilabilecek muffin tarifi vermis bende bunu okuyunca aksam üzeri gittim yulaf kepegi aldim ikinci evrede hem muffini hemde krep yapmak istiyorum bagirsaklar acisindan cok iyimis ve daha uzun süre tok tutuyormus hemde insanin cani tatli istediginde güzel bir alternatif diye düsündüm

Son düzenleme:
vala peri abla benim diğer arkadaşımda ypıyor bu diyeti benle başladı işte de ya ben 5 gün yapacam bırakacam diyor ..sonrası nsıl olacak diye ikna edemedm çok kilolu 100 kilo falan..diyet yapmayı beceremiyor n yapsa nasıl etsem onun için bilemedim...
ben de dayanabilirsem 2 gün daha yapayım diyorm ama bugün 3 bitti bunu 5. güne gelince düşüneyim artık duruma bağlı bende bıkarsam yapamam ...inş. bıkmam yaa...
şimdi arkadaşım diyorki ben 5 gün yapıp bırakacam yine eskisi gibi olucam diyor...yani bu durumda onun atak kısmını sanırım biraz daha uzun yapsası gerekiyor herhalde demi?

1 hafta yapsa sonra et yanında salata sebze dilediğince serbest mi ekmek xve y ler her daim yok zaten..?
peki bu sbze faslını se ne kadar süer yapacan ve nasıl yapacan peri abla?

vala peri abla benim diğer arkadaşımda ypıyor bu diyeti benle başladı işte de ya ben 5 gün yapacam bırakacam diyor ..sonrası nsıl olacak diye ikna edemedm çok kilolu 100 kilo falan..diyet yapmayı beceremiyor n yapsa nasıl etsem onun için bilemedim...
ben de dayanabilirsem 2 gün daha yapayım diyorm ama bugün 3 bitti bunu 5. güne gelince düşüneyim artık duruma bağlı bende bıkarsam yapamam ...inş. bıkmam yaa...
şimdi arkadaşım diyorki ben 5 gün yapıp bırakacam yine eskisi gibi olucam diyor...yani bu durumda onun atak kısmını sanırım biraz daha uzun yapsası gerekiyor herhalde demi?

1 hafta yapsa sonra et yanında salata sebze dilediğince serbest mi ekmek xve y ler her daim yok zaten..?
peki bu sbze faslını se ne kadar süer yapacan ve nasıl yapacan peri abla?

arkadasinin önce kendisinin istemesi lazim sen yine ikna etmeye calis ama önce insanin kendi kafasinda bitirmesi gerekiyor
topikdeki kitabi okuyan bayan diyorki atack bölümü uzatirsaniz SIKICI hale gelebilir bikarsiniz diyor 3 gün bile yeter diyor ikinci evrede evet salata sebze istedigi kadar yiyebilir ama yine tek kural yag yok
ben aslinda devam etmek isterdim ama türkiyeye gelicem onun icin sadece bir hafta sürem var artik ne verirsem ama döndügümde yine bu diete devam edicem tabi yine atack devresi ile yeniden basliyacagim ama bu sefer 3 gün yaparim belki

arkadasinin önce kendisinin istemesi lazim sen yine ikna etmeye calis ama önce insanin kendi kafasinda bitirmesi gerekiyor
topikdeki kitabi okuyan bayan diyorki atack bölümü uzatirsaniz SIKICI hale gelebilir bikarsiniz diyor 3 gün bile yeter diyor ikinci evrede evet salata sebze istedigi kadar yiyebilir ama yine tek kural yag yok
ben aslinda devam etmek isterdim ama türkiyeye gelicem onun icin sadece bir hafta sürem var artik ne verirsem ama döndügümde yine bu diete devam edicem tabi yine atack devresi ile yeniden basliyacagim ama bu sefer 3 gün yaparim belki

anladım peri abla ben de arkadaşa diyorum ki sen bir hafta devam et çok kilon var vermen gereken çümkü..sonra 1 gün sebze yemeği bi gün atak günü yapacaksın ...ancak bu sebze yemeklerinde yağ kullanmayacak yine..bütün öğünlerde yağ yok yaniii...ancak şu var sebze gününde yağsız olmak kaydı ile istediği kadar sebze tüketebilir ve bu sayede kilo verebilir demi...verdiğin siteyi okudum orda da öyle diyor...doğru demi...hıı sebze gününde mutlaka et olacak ama sebze+et yani ...

anladım peri abla ben de arkadaşa diyorum ki sen bir hafta devam et çok kilon var vermen gereken çümkü..sonra 1 gün sebze yemeği bi gün atak günü yapacaksın ...ancak bu sebze yemeklerinde yağ kullanmayacak yine..bütün öğünlerde yağ yok yaniii...ancak şu var sebze gününde yağsız olmak kaydı ile istediği kadar sebze tüketebilir ve bu sayede kilo verebilir demi...verdiğin siteyi okudum orda da öyle diyor...doğru demi...hıı sebze gününde mutlaka et olacak ama sebze+et yani ...

bu diette sadece sebze günü diye birsey yok bir gün sirf protein+ bir gün protein ile birlikte sebze ve yine en önemli kismi protein sebzeden hep fazla olacak yag bu dietin her asamasinda yasak:18:

Son düzenleme:
bu diette sadece sebze günü diye birsey yok bir gün sirf protein+ bir gün protein ile birlikte sebze ve yine en önemli kismi protein sebzeden hep fazla olacak yag bu dietin her asamasinda yasak:18:

valla peri abla protein fazla olacak da ama sitede diyorki sebze istenildiği kadar tüketilebilir.. yani bunu serbest bırakması sonuçta çelişki oluyo sebze serbest olunca ağırlık sebzeye verilecek..bu durumda et 2. planda kalacak..o zaman sebze neden istenildiği kadar yenelebilir demiş anlmadım ben...

valla peri abla protein fazla olacak da ama sitede diyorki sebze istenildiği kadar tüketilebilir.. yani bunu serbest bırakması sonuçta çelişki oluyo sebze serbest olunca ağırlık sebzeye verilecek..bu durumda et 2. planda kalacak..o zaman sebze neden istenildiği kadar yenelebilir demiş anlmadım ben...

agirlik sebzede olmuyacak yine istenildigi kadar fakat proteinden az olcak anlamina geliyor
ben cikiyorum canim iyii geceler yarin öglen kilo bildirimi yaparim girebilirsen o zaman gir sabahtan giremem:80:

SEYIR EVRESİNİN ÖZETİ
Bu evre bizim asıl kilo vereceğimiz evre.
Bu evreye devam ederken 1 gün sebzeli-1 gün saf protein olarak da devam edebilirsiniz.
Bu evreye istediğimiz kiloya ulaşana kadar devam ediyoruz.
Arada kilo vermenin yavaşladığı ve hatta 1-2 kg geri almış gibi görebilirsiniz.Pes etmek yok.Çünkü hemen yeniden vermeye devam ettiğinizi göreceksiniz

LISTEYE EKLENENLER
Atak evresinde izin verilen bütün gıdalara devam ederken,bunların yanına şimdi sayacağımız çiğ ya da pişmiş sebzeleri de ekleyin.Her zamanki gibi bu listedekilerin yeneceği miktara,yenebileceği saatlere ya da listedeki diğer gıdalarla karıştırılmalarına herhangi bir kısıtlama getirilmemiştir.

DOMATES,ALATALIK,TURP,ISPANAK,KUŞKONMAZ,PIRASA,TAZE FASULYE,LAHANA,MANTAR,KEREVİZ,REZENE,HİNDİBA DAHİL BÜTÜN SALATA CİNSLERİ,
PATLICAN,KABAK,BİBER VE HER ÖÜĞNDE TÜKETİLMEMEK KAYDIYLA HAVUÇ VE PANCAR TÜRLERİ.

günaaydın bayanlar
kilo bildirmi yapıyorum malum bugün cuma(nasıl geçti bu hafta hiç anlamadım)

başlangıç:65
geçen hafta :60,6
bu hafta :600 gr
hedef 58
boy :1,65

aylinin yaptığı gibi hazırlarız bildirimlerimizi ve bende akşam bende listeyi hazırlarım.
herkesden listeyi bekliyorum.kazanana kupa verecem.:65:

bu arada annemide pzt bu diyete başlattım pzt beri 1,5 kilo vermiş
süper

Günaydınn arkadaşlarımmm...

İlk defa bir tartılma günü havalara uçuorumm...
ben burdan biraz koptuğumdaa beni her an arayarak eski motivasyonumu sağlayan ve hep yanımda olan aslıcımaa, diyet arayışları içinde bocalarken dukan diyetine başlayan diyet ikizim beni de destekleyerek diyetine motive eden periiicimeee vee periyi ikna eden ve dolayısıylaa bana da muazzam yardımı olan chess e DOLUUU DOLUUUU TEŞEKKÜRLERRR:70::70::70:

Bugün dukanda 2. günüm bitti 3. güne girdim .. çarşamba günü 82.5 olan kilom bu sabah tammmm tamınaaa 79.3 olmuş.. yani 3 kilo 2 gram ve sadece 2 günde.. bu benim için acaip bir motivasyon oldu biliorsunuz uzunca bir süre bozdumm ve verdiğim kiloları geri aldımm ve o aldığım kilolarda kaldım... şuan tekrar 79 ları görmekk ve bunu sadece 2 günde görmek mucize benim içinn..

her bir noktasına kadar 1 gram bile ağzıma yağ sürmeden saat 8 den sonra hiç bir şey yemeden ve aslııcımmmm için 3 litre su içerek ilk defa bu kadar zor ama bu kadar kolay yaptığım bir diyet oldu..

demek ki uzun aylar kb yaparken yaptığım yanlışıda az çok gördüm. kb yaparken 30-40 larda gezindim ben ve çoğunluklada bozdum. bence benim kb rejimi yaparsam ilerde kb sınırım kesinlikle çok zor ama 10-15 olmalı.. tıpkı bu topic in eskileri bilir ebruaslı diye bir arkadaşımız vardı onun gibi..

insan rejim yapa yapa deneyim kazana kazana kendini tanıyor. Zor bir rejim olsada atak sürem 7 gün olucak suan 2 si bitti zaten. ve sonra muhtemelen 1+1 e geçerek bu rejimi yapacağımm..

artık gerçekten ve gerçekten bu kilolardan kurtulmak istiorum kızlar.. 14 kilom kaldı.. bunu başarabilirim.. hepimiz başarabiliriz...

burayı çok seviorum sizleride ve birbirimize çok güçlü bir desteğimiz var.. hepimiz çıtırrrr olcazzz çıtırrr.. :70::71::54:

ben burdan biraz koptuğumdaa beni her an arayarak eski motivasyonumu sağlayan ve hep yanımda olan aslıcımaa, diyet arayışları içinde bocalarken dukan diyetine başlayan diyet ikizim beni de destekleyerek diyetine motive eden periiicimeee vee periyi ikna eden ve dolayısıylaa bana da muazzam yardımı olan chess e DOLUUU DOLUUUU TEŞEKKÜRLERRR:70::70::70:

Bugün dukanda 2. günüm bitti 3. güne girdim .. çarşamba günü 82.5 olan kilom bu sabah tammmm tamınaaa 79.3 olmuş.. yani 3 kilo 2 gram ve sadece 2 günde.. bu benim için acaip bir motivasyon oldu biliorsunuz uzunca bir süre bozdumm ve verdiğim kiloları geri aldımm ve o aldığım kilolarda kaldım... şuan tekrar 79 ları görmekk ve bunu sadece 2 günde görmek mucize benim içinn..

her bir noktasına kadar 1 gram bile ağzıma yağ sürmeden saat 8 den sonra hiç bir şey yemeden ve aslııcımmmm için 3 litre su içerek ilk defa bu kadar zor ama bu kadar kolay yaptığım bir diyet oldu..

demek ki uzun aylar kb yaparken yaptığım yanlışıda az çok gördüm. kb yaparken 30-40 larda gezindim ben ve çoğunluklada bozdum. bence benim kb rejimi yaparsam ilerde kb sınırım kesinlikle çok zor ama 10-15 olmalı.. tıpkı bu topic in eskileri bilir ebruaslı diye bir arkadaşımız vardı onun gibi..

insan rejim yapa yapa deneyim kazana kazana kendini tanıyor. Zor bir rejim olsada atak sürem 7 gün olucak suan 2 si bitti zaten. ve sonra muhtemelen 1+1 e geçerek bu rejimi yapacağımm..

artık gerçekten ve gerçekten bu kilolardan kurtulmak istiorum kızlar.. 14 kilom kaldı.. bunu başarabilirim.. hepimiz başarabiliriz...

burayı çok seviorum sizleride ve birbirimize çok güçlü bir desteğimiz var.. hepimiz çıtırrrr olcazzz çıtırrr.. :70::71::54:

arzucum heyecanla okudum yazdıklarını tebrikler canıım.
bende bu hafata sadece 600 gr verebilmişim.kaçamağım çok oldu ama.inşallah bu hafta böyle olmaz.
başlangıç 101,6
verilen 600 gr
bu hafta 100.8
hedef 66

günaydin kizlar,

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben 2 gündür regl oldugum icin gecen haftaninkini veriyorum

başlangıç:84,6
geçen hafta :78,6
bu hafta :?
hedef 52
boy :1,56

canim benim o kadar cok sevindimki anlatamam 2 günde bu sonuc muhtesem 80'i terketmekle basladin darisi 70'lere insallah:70: ama bu azimle olacak:13:

Back