Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

en azindan max 70 sinirini gecmemissin ama keske tartilmadan bir gün önce olmasaydi böreklerinde öglen civari yemis olman tesellisi olsun ama evde yaptiklarindan yemek yok ona göre yarin baskül cosuverir valla moralimiz bozulmasin

zamanlamam hep berbat zaten.çarşambaya kadar sorunsuz ilerliyorum,bir gün önce sapıtıyorum.
lütfen coşmasın baskül

bugün yediklerim

2 lop yumurta
bir dilim beyaz peynir
2 dilim hindi füme(yag orani %2)
tavuk cigeri
300 gr yogurt

simdiden cok sabirsizim yarin kac cikicam:97:

bugün yediklerim

2 lop yumurta
bir dilim beyaz peynir
2 dilim hindi füme(yag orani %2)
tavuk cigeri
300 gr yogurt

simdiden cok sabirsizim yarin kac cikicam:97:

valla peri abla senin yarın benim cumartesi bitiyo inş. pazar tartılcam işte ... ama valla senden çok ben merak ediyorum :)))
benim işte sabaha aç karnına tartıldım 500 gr kesin gitmiş görünüyor işte...inş. bidaha da gelmez ....
sabh topiki sırf senin içib fırsat yaratıp açıp bakıcam o meakla akşam edemem valla...
bi de peri abla bu diyet 10 gün yapılıp veya 1 hafta yapılıp 3 gün sebze yemeği sonra tekrar bir hafta daha yapılsa sence nasıl olur verilir mi güsel acaba yoksa hiç ara vermeden devam edilse daha ii olur?

bugünkü menümm..

2 haşlama yumurta,yağsız peynir biraz,şekersiz çay
50 gr haşlama et,sonraa yağsız haşlama tavuk göğsü,300 gr yağsız yoğurt
şimdilik bu kadar belki başka bişeyler daha yiyebilirim sonra...

valla ben bu diyette en çok tavuk tüketiyorum iştee...yumurta tavuk valla bıkmasam ii olacak..ama biraz dha devam ederse bıkacam bu gidişle tavuktannn....inş. tiksinmeden ben kilmu verebilirim ya..hindi de sevmiorum zaten....,

balık da közde pişirsem diyorum ama en yağsız balık hagisi olur kızlar közde yapmak için bi aklı versin bilen varsa..??????????????????????????****

peri abla sen gel yarın tartılda biz bunu 1 haftaya tamamlayalım mı ne dersin? 2 gün daha yapalım mı ....senin pazar benim pazartesi bitecek yani... valla 2 gün daha dayanırsak sonuç daha ii olacak gibi geliyor bana...ben 2 günde 500 gr verdim işte 2 gün daha yaparsam 500 gr daha gider belki düşünüyorum...sen de verirsin bence emin ol..haber ver bana senden haber bekliom...
bi de yapacaksak alternatifler geliştirelim yemek için..mesela ben sıkıldım tavuk yemekten...et yaptım bugün haşlama onuda yiyemedim valla öyle duruyor...
acaba yağsız kıymadan baharatlı köfte yapsak onuda fırın poşetine koysak fırında kızartsak köfte yemiş oluruz yanınada naneli yoğurt güsel gider.. bi gün bunu yapalım değişik olur..
diğer gün sarımsaklı yoğurt içine haslamış ve birazda tavada kavrulmuş tavuk katabiliriz üzerine kırmızı biber güsel olur..
diğer bir alternatif balık yapabilirz ama hangi balığı nasıl olacak..?? onu bilmiom..en yağsız balığı seçsek olur mu illa konserve olmak zorunda mı yoksa...?????

ben yarinda yapicam sonra ikinci evreye gecicem daha fazla et yiyemicem sebze özledim maalesef canim bu dietin özelligi sirf sebze yenmemesi gerekiyormus mesela ikinci evrede sebze ilave olucak ya menümüze burda sebzenin yaninda mutlaka protein sart ve proteinin sebzeden fazla olmasi gerekiyormus yani senin dedigin gibi 3 gün sebze yemek bu diete uygun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…