kızlar çörekotu tozu diyeti soran arkadaşlar için yemeklerden yarım saat önce günlük 200 adet bu sayıyı 3 ögüne böl idrarda acayip yaglı çıkıyosun ben içmeye devam etcem biraz metobolizmam yavaş henüz ben net 2 kilo verdim şükür kızlar 6 ay devam etcekmiş çekilmişini almayın ezildiginde yag varmış o vücuttaki yagı yakıyormuş en iyisi anlık dövüp sabah 70 tane içebilirsiniz bulanırsanız yogurtla tüketin ben üç ögün 70 tane sayıp kahve makinasında çekip ya suyla ya yogurtla tüketiyorum
sorularınızı cevaplarım
hmm hangisi doğru acaba fındık ezmesi mi fıstık ezmesi mi bahsettiğiniz arkadaşlar. 8 ile 55 arasında çok fark var.bu kuruyemiş ve türevleri bizim kafamızı çok karıştırıyor çok....
bu arada bu gün yine dolunay günü :)))) hayatımda,ülkemde,dünyada olmasını istemediğim şeyleri bir kağıda yazıp yakacağım :)))) listemde kilolar da var...
chesscim günlük raporumu veriyorum sence nasil:26:
2 lop yumurta
bir dilim beyaz peynir
50 gr light krem peynir
haslanmis hindi eti
0.5 lt ligt ayran
1.5 lt su
2 bardak sekersiz soda
2 büyük fincan yesil cay
cay ve kahve sekersiz
peri abla..ancak girebildim topike..bugün malesef diyete başlayamadım..bu gidişle senin diyete bana yol göründü..artık yapabildiğim kadar..ya sen peynirde mi yiyosun yağsız olacak demi sadece?ama yağsız peynirlerde kb yüksek..biz neye bakacaz bu dukan da ?bi de tuz baharat serbest mi peri abla?
bi de peri abla biz dukanı kaç gün yapmalıyız bir arakadaşım daha var baya kilolu işte...ona da dedim işte bak sende istersen yap diye..kilo verenler var dedim..işe yarayabilir sende dedim..onu bilgilendirmem de lazım acilinde :)soruyor da bana...
SELAM kızlar.pericim maşallah 10 kilo gitmiş.ben bıraktığıma pişmanım ama düşününce elde olmadan bırakmıştım.
aslı arzu bıraktılar mı aylin de yok,sanırım bi çok kişi vazgeçiyor.bende yeniden başlamayı düşünüyordum
ay ne çok sormuşum peri abla..:) hoşgörüne dayanaraktan sordum ama :)
hic önemli degil yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana
SELAM kızlar.pericim maşallah 10 kilo gitmiş.ben bıraktığıma pişmanım ama düşününce elde olmadan bırakmıştım.
aslı arzu bıraktılar mı aylin de yok,sanırım bi çok kişi vazgeçiyor.bende yeniden başlamayı düşünüyordum
ayy tabiki yardımcı olmak ne kelime süper faydan dokunuyor :)
sen bi de bu süre zarfında spor yapıyor musun yani yapmak gerekir mi peri abla ?
bi de şu funda çayı yeşil kekik çayı vs onlardan içmek serbest mi ?
peki bu light kolada sınır 1 bardak mı yoksa light olmak koşuluyla istenildği kadar içilebilir mi peri abla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?