günaydın arkadaşlar
10 günlük aradan sonra döndüm aranıza buraya ara verdim diyetede ara verdim ne bulduysam yemedim ama çokda dikkat etmedim doğrusunu söylemek gerekirse.
Sonuç olarak 1,1 kg almışım
Bakalım tekrar sabah itibariyle başladım bugün sabah 1 yumurta ve şekersiz çay akşama kadar bilmiyorum nasıl giderim.
Bu arada güzel geri bildirimler aldım tabi moral oldu benim için çok kilo vermişsin diyor herkes. Bayramdan beri görüşmüyordum memleketdekilerle iyi oldu .
GÜNAYDINNNN
Periciğim atağın hayırlı, başarılı olsun :) Ben de iki haftalık çılgınca yeme atağından sonra bugün geri döndüm.
Sabah kahvaltısı: sumaklı maydonoz ve iki haşlanmış yumurta
Öğle: haşlanıp didiklenmiş ve baharatla tavada çevrilmiş tavuk göğsü
Akşam: roka salatası ve bir dilim bonfile
günaydın arkadaşlar
10 günlük aradan sonra döndüm aranıza buraya ara verdim diyetede ara verdim ne bulduysam yemedim ama çokda dikkat etmedim doğrusunu söylemek gerekirse.
Sonuç olarak 1,1 kg almışım
Bakalım tekrar sabah itibariyle başladım bugün sabah 1 yumurta ve şekersiz çay akşama kadar bilmiyorum nasıl giderim.
Bu arada güzel geri bildirimler aldım tabi moral oldu benim için çok kilo vermişsin diyor herkes. Bayramdan beri görüşmüyordum memleketdekilerle iyi oldu .
pericim nasıl gidiyo, hergün 2,3 fincan yeşil çayı unutma , ama sallama olanlardan değil...
hem göbeği söndürüyo hem cildi güzelleştiriyo, tek taşla iki kuş...
kızlar rüyamda AYŞE KULİNin evine gitmişiz annem ve ablamla.sohbet ediyoruz:))
çok güzel bir rüyaydı.kitapları hakkında konuşuyoruz,kitaptaki kahramanlar vs.
sonra camdan dışarı baktığımda evlerin adalar üstüne kurulu olduğunu ve yer değiştirdiğini görüyorum ama hiç şaşırmıyorum(geçen hafta grange'ın ölü ruhlar ormanında böyle bir yer vardı ordan tanıdık geliyo).
rüya yorumlarından anlayanınız var mı?
bir yorum yapamam ama ilginc hayir olsun diyeyim
süper gidiyor canim kahvaltida bir dilim peynir ve bir lop yumurta yedim kemikli hindi eti vardi etlerinden biraz firin naylonuna koyup firina sürdüm kemikli kisminindada et birakip hasladim birini öglen digerini aksam yerim yanindada ayran icmeyi planliyorum nasil ama
yesil cay genelde günde 2-3 bardak iciyorum ama sallama olanlardan:26:
çok güzel canım, ne bileyim sallama olanların pek etkisi yok gibi geliyo bana, çaykurun teneke kutuda olanını alıyorum ben tabii orda bulabilir misin bilmem:26:
eve gelince peynir eritip yedim,bol tereyağına:))yanında çeyrek dilim çavdar ekmeği.
sabahla birlikte toplamda 15 ünite olsa,akşamı da yumurtayla kapatmayı düşünüyorum.
canım çok tatlı çekerse diye diyet kola alıyorumki normalde içmem ama oğlumdan kalmıyo maalesef(
kızlar fındık ezmesinin 100 grında da sadece 8 kb var aklınızda bulunsun.kalorisi 655 ama kbsi 8.işte bu diyetin bayıldığım tarafı
valla hemen mutfaga gidip baktım 100 da 55 kb yazıyo arkasında
hmm hangisi doğru acaba fındık ezmesi mi fıstık ezmesi mi bahsettiğiniz arkadaşlar. 8 ile 55 arasında çok fark var.bu kuruyemiş ve türevleri bizim kafamızı çok karıştırıyor çok....
bu arada bu gün yine dolunay günü :)))) hayatımda,ülkemde,dünyada olmasını istemediğim şeyleri bir kağıda yazıp yakacağım :)))) listemde kilolar da var...
pericim nasıl gidiyor? zorlandın mı?
valla hemen mutfaga gidip baktım 100 da 55 kb yazıyo arkasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?