Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin canım.
Bence bir kilo hiç bir şey değil. Yerleşmeden atıverirsin. İnsanların farketmesi ne hoş değil mi?
Bana da haftasonu gelen kuzenlerim amma zayıflamışsın dediler. Bana çok motivasyon sağladı çünkü çirkinim psikolojisine girmiştim tekrar. O moda girince de amann yerim diyordum. Geçti çok şükür.

saol canim

sende yeniden hosgeldin aramiza devamli ve kacamaksiz olur insallah:13:

hosgeldin canim tekrar aramiza bugün diete hemen dönüs yaptigin icin o fazlalik kalici olmadan hemen erir bence

pericim nasıl gidiyo, hergün 2,3 fincan yeşil çayı unutma , ama sallama olanlardan değil...
hem göbeği söndürüyo hem cildi güzelleştiriyo, tek taşla iki kuş...

sabah yarım dilim çavdar ekmeği yedim tereyağlı ve yanına azcık peynir.eve gidince yumurta yemeyi düşünüyorum.

kızlar rüyamda AYŞE KULİNin evine gitmişiz annem ve ablamla.sohbet ediyoruz:))
çok güzel bir rüyaydı.kitapları hakkında konuşuyoruz,kitaptaki kahramanlar vs.
sonra camdan dışarı baktığımda evlerin adalar üstüne kurulu olduğunu ve yer değiştirdiğini görüyorum ama hiç şaşırmıyorum(geçen hafta grange'ın ölü ruhlar ormanında böyle bir yer vardı ordan tanıdık geliyo).
rüya yorumlarından anlayanınız var mı?

pericim nasıl gidiyo, hergün 2,3 fincan yeşil çayı unutma , ama sallama olanlardan değil...
hem göbeği söndürüyo hem cildi güzelleştiriyo, tek taşla iki kuş...

süper gidiyor canim kahvaltida bir dilim peynir ve bir lop yumurta yedim kemikli hindi eti vardi etlerinden biraz firin naylonuna koyup firina sürdüm kemikli kisminindada et birakip hasladim birini öglen digerini aksam yerim yanindada ayran icmeyi planliyorum nasil ama
yesil cay genelde günde 2-3 bardak iciyorum ama sallama olanlardan:26:

bir yorum yapamam ama ilginc hayir olsun diyeyim

çok güzel canım, ne bileyim sallama olanların pek etkisi yok gibi geliyo bana, çaykurun teneke kutuda olanını alıyorum ben tabii orda bulabilir misin bilmem:26:

çok güzel canım, ne bileyim sallama olanların pek etkisi yok gibi geliyo bana, çaykurun teneke kutuda olanını alıyorum ben tabii orda bulabilir misin bilmem:26:

ögleden sonra alisverise gidicem alirim poset olmayan yesil cay kendim demler icerim olmusken tam olsun

eve gelince peynir eritip yedim,bol tereyağına:))yanında çeyrek dilim çavdar ekmeği.
sabahla birlikte toplamda 15 ünite olsa,akşamı da yumurtayla kapatmayı düşünüyorum.
canım çok tatlı çekerse diye diyet kola alıyorumki normalde içmem ama oğlumdan kalmıyo maalesef(
kızlar fındık ezmesinin 100 grında da sadece 8 kb var aklınızda bulunsun.kalorisi 655 ama kbsi 8.işte bu diyetin bayıldığım tarafı

valla hemen mutfaga gidip baktım 100 da 55 kb yazıyo arkasında

hmm hangisi doğru acaba fındık ezmesi mi fıstık ezmesi mi bahsettiğiniz arkadaşlar. 8 ile 55 arasında çok fark var.bu kuruyemiş ve türevleri bizim kafamızı çok karıştırıyor çok....
bu arada bu gün yine dolunay günü :)))) hayatımda,ülkemde,dünyada olmasını istemediğim şeyleri bir kağıda yazıp yakacağım :)))) listemde kilolar da var...

valla canım sarallenin halis mulis fındık ezmesi işte, zaten şeker içerdiği için 8 kb olması imkansız

tabii aldentenin fındık ezmesinin marka modeli ne bilemicem:26:

pericim nasıl gidiyor? zorlandın mı?

süper gidiyor canim hic zorlanmadim zaten bizim dietimizle ayni sayilir bunda sadece yag kisitlamasi var salatanin yerinede ayran icerek telafi ettim daha aksam yemegi yemedim ama karnim cok tok firinda pisirdigim eti yemeyi düsünüyordum herhalde yiyemiyecegim sonra aclik hissedersem peynirle gecistiririm artik

kızlar çörekotu tozu diyeti soran arkadaşlar için yemeklerden yarım saat önce günlük 200 adet bu sayıyı 3 ögüne böl idrarda acayip yaglı çıkıyosun ben içmeye devam etcem biraz metobolizmam yavaş henüz ben net 2 kilo verdim şükür kızlar 6 ay devam etcekmiş çekilmişini almayın ezildiginde yag varmış o vücuttaki yagı yakıyormuş en iyisi anlık dövüp sabah 70 tane içebilirsiniz bulanırsanız yogurtla tüketin ben üç ögün 70 tane sayıp kahve makinasında çekip ya suyla ya yogurtla tüketiyorum
sorularınızı cevaplarım

benimki fiskobirliğin fındık ezmesi canım.marka farkı olsa gerek:)))
şaka bi yana ben de aynısını düşündüm ama böylesi işime geldi.zaten dibini sıyırdım:))
az önce bir avuç da ceviz yedim.
bugün yediklerim:
eritilmiş peynir
ceviz
tereyağı ve 1 buçuk dilim çavdar ekmeği
fındık ezmesi(4-5 çay kaşığı)
okulda baklava vardı,yüzüne bile bakmadımkendimle gurur mu duyuyorum ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…