lightda olsa bir bardaktan fazla icme bence, benim gibi light yogurt alip ayran ic etin yaninda sahane gidiyor ve mideyi acayip sisiriyor birde abartmamak sartiyla kornison tursu yiyebilirsin, su mutlaka sart icebiliyorsan 2-2.5 lt ic ve 1-2 sise sekersiz soda
chesscim günlük raporumu veriyorum sence nasil:26:
2 lop yumurta
bir dilim beyaz peynir
50 gr light krem peynir
haslanmis hindi eti
0.5 lt ligt ayran
1.5 lt su
2 bardak sekersiz soda
2 büyük fincan yesil cay
cay ve kahve sekersiz
tamam peri abla arkadaşa raporları ilettim bakalım yarın yapmaya başlayayım diyor inş. yapabilirim diyor..özgüvenini kaybetmiş tammamen ya bunda da olmazsa ben böyle kalırsam inancı 0 innmıyor ben bu yediklerimle mi zayıflayacağım diyor inandıramadım henüz..
ben de inş. yaparım bi aksilik çıkmaz inş. ya..ne zaman niyetlensem bi şeye mutlaka bi aksilik çıkıyor ..
benimki fiskobirliğin fındık ezmesi canım.marka farkı olsa gerek:)))
şaka bi yana ben de aynısını düşündüm ama böylesi işime geldi.zaten dibini sıyırdım:))
az önce bir avuç da ceviz yedim.
bugün yediklerim:
eritilmiş peynir
ceviz
tereyağı ve 1 buçuk dilim çavdar ekmeği
fındık ezmesi(4-5 çay kaşığı)
okulda baklava vardı,yüzüne bile bakmadımkendimle gurur mu duyuyorum ne:)
insallah baslarsin arkadasinda ayni sekilde baslar ve basarirsiniz bu diettede bir sinirlama yok tek kural yagsiz olmasi baslangicta zorlanabilir belki arkadasin hic ac kalmasin ac kaldikca serbest yiceklerden yesin bir hafta icinde hemen alisir ve devamini daha rahat yapar
haaa tamam canım biliyorum o fındık ezmesini, ben hiç yememiştim ama bi ara oğlana alıyoduk, saf fındık ezme:13:
süper canım, zorlanmıyosunda bence kesin cuma mükafatını alcaksın, bi de araya yarım saat bi yürüyüş eklesen tam süper olcak:13::13:
valla peri abla peki sen araştırmışsın biliosun bu diyeti uzun süre yapmak kilo vermenin durmasına yol açar mı acaba?mesla ilk afta çok güsel verdin ama 2. hafta takılm gibi bir durum söz konusu olabilir mi? hani vücut alışıyor ya bu yiyeceklere falan o bakımdan dedim ?
kızlar ben karbonhitratı çok azaltarak 25 kilo verdim 8 ayda falan
kızlar ben karbonhitratı çok azaltarak 25 kilo verdim 8 ayda falan[/QU
valla ii başarı..bi tebrik de benden...ama msela sen kbni kaç tuttun cnm?kaç kiloydun şimdi kaç oldu?
en önemlisi kb yi günlük kaç tuttun ve spor yaptın mı bilgilendirirse kilo vereceklere de bi ışık yolu açarsın cnm...
valla canim chess önerene kadar ayrintilari hakkinda bilgim yoktu netten okuduklarimi paylasiyorum seninle ben sadece atak devresini yapicam devamini yapmiyacagim icin fazla ayrintili incelemedim sadece bildigim atak devresinden sonra sebzede ilave oluyor diete sen devam etmek istersen inceleyebilirsin
teşekkürler kızlar ben 74 -76 gibiydim50 yim şimdikızlar ben karbonhitratı çok azaltarak 25 kilo verdim 8 ayda falan[/QU
valla ii başarı..bi tebrik de benden...ama msela sen kbni kaç tuttun cnm?kaç kiloydun şimdi kaç oldu?
en önemlisi kb yi günlük kaç tuttun ve spor yaptın mı bilgilendirirse kilo vereceklere de bi ışık yolu açarsın cnm...
asinaz iyi geceler canim ben cikiyorum yarin baslarsan yarin aksam yine görüsürüz:80:
sabah
1 dilim ekmek ile
yağ ilave edilmemiş teflon tavada 4 de biir sucuk pişirilmiş
şekersiz çay
domates salatalık olabilir
sucuk yemeyeceksen
ekmek yemeden
1-2 minik poğaça en fazla bir el büyüklüğünde olabilir poğaça miktarı
12 de şekersiz capiçino
1 kiprit kutusu çukulata
ikindi
fasülye az su ile pişirilmiş
yada ıspanak
salata
ekmek yok
akşam
1 parça yağsız teflon tavada yada çok az zeytinyağı ilave edilebilir
et
havuç turp kıvırcık salatası yarım limon sıkılmış çok az zeytinyağı ve tuz ilave edilmiş
sonra şekersiz çay
yada şekersiz cola yada limonata
meyve 1 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?