• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar çörekotu tozu diyeti soran arkadaşlar için yemeklerden yarım saat önce günlük 200 adet bu sayıyı 3 ögüne böl idrarda acayip yaglı çıkıyosun ben içmeye devam etcem biraz metobolizmam yavaş henüz ben net 2 kilo verdim şükür kızlar 6 ay devam etcekmiş çekilmişini almayın ezildiginde yag varmış o vücuttaki yagı yakıyormuş en iyisi anlık dövüp sabah 70 tane içebilirsiniz bulanırsanız yogurtla tüketin ben üç ögün 70 tane sayıp kahve makinasında çekip ya suyla ya yogurtla tüketiyorum
sorularınızı cevaplarım

çörekotu hep niyetlenip yapamadığım şey.dişlerle sorunum olduğu için çiğnemekte çok zorlanıyorum.ölümden başka her şeye faydası olan bir bitkiyi bu kadar ihmal ettiğime de inanamıyorum.
canım sen çörekotu kullanırken yemende kısıntıya gittin mi?kahve makinem yok(kahveyle aram da yok)ama sırf bunun için alabilirim yani.detaylı açıklama yaparsan çok sevinicem.

hmm hangisi doğru acaba fındık ezmesi mi fıstık ezmesi mi bahsettiğiniz arkadaşlar. 8 ile 55 arasında çok fark var.bu kuruyemiş ve türevleri bizim kafamızı çok karıştırıyor çok....
bu arada bu gün yine dolunay günü :)))) hayatımda,ülkemde,dünyada olmasını istemediğim şeyleri bir kağıda yazıp yakacağım :)))) listemde kilolar da var...

benden sana 10 kg,onu da yak canım bi zahmet.

kızlar bu fındık,fıstık ezmeleri aynı değil sanırım.chesscim sendeki muhtemelen ekmek üstüne sürülecek kıvamda yani kremsi olan.benim dediğim ve yediğimde:)) fındıklar iri ve dişe gelir şekilde hafiften ve şeker oranı yüksek değil.fındık oranı çok yüksek yani.

chesscim günlük raporumu veriyorum sence nasil:26:

2 lop yumurta
bir dilim beyaz peynir
50 gr light krem peynir
haslanmis hindi eti
0.5 lt ligt ayran
1.5 lt su
2 bardak sekersiz soda
2 büyük fincan yesil cay
cay ve kahve sekersiz

peri abla..ancak girebildim topike..bugün malesef diyete başlayamadım..bu gidişle senin diyete bana yol göründü..artık yapabildiğim kadar..ya sen peynirde mi yiyosun yağsız olacak demi sadece?ama yağsız peynirlerde kb yüksek..biz neye bakacaz bu dukan da ?bi de tuz baharat serbest mi peri abla?

annem bana gitmiş alışveriş yapmış birazcık işte dukan için...diğer diyete izin yok yani anlıycağın şimdilik yapamam onu..olmazsa yarın ben de dukanla sana eşlik etmeye çalışyım..

bi de peri abla biz dukanı kaç gün yapmalıyız bir arakadaşım daha var baya kilolu işte...ona da dedim işte bak sende istersen yap diye..kilo verenler var dedim..işe yarayabilir sende dedim..onu bilgilendirmem de lazım acilinde :)soruyor da bana...

chesscim günlük raporumu veriyorum sence nasil:26:

2 lop yumurta
bir dilim beyaz peynir
50 gr light krem peynir
haslanmis hindi eti
0.5 lt ligt ayran
1.5 lt su
2 bardak sekersiz soda
2 büyük fincan yesil cay
cay ve kahve sekersiz

valla bu menü çok hoş..hiç de aç kalmaz insan bu menüyle..diyet mi ziyafet mi beli değil.. :)

bi sorunun cevabını dün vermiştin onu sormayayım artık dukanı yapmayacağim dye ayrıntıya takılmadım..
şimdi merak ettiğim şu peri abla bu dukanı kaç gün yapmamız gerekir..ve arkadaşım diyor ki ben bunu kaç gün yapayımm..kaç gün de kç kilo verecem diyor?ve sporda yapmam gerekir mi diyor ?
peri abla bunlara bi cevap rica etsem

peri abla..ancak girebildim topike..bugün malesef diyete başlayamadım..bu gidişle senin diyete bana yol göründü..artık yapabildiğim kadar..ya sen peynirde mi yiyosun yağsız olacak demi sadece?ama yağsız peynirlerde kb yüksek..biz neye bakacaz bu dukan da ?bi de tuz baharat serbest mi peri abla?

bu dietin ana kurali yag yok etler yagsiz olacak + yagsiz süt ve ürünleri istedigin kadar yiyebilirsin + günde 3-4 yumurta serbest. kb degerlerine bakmiyacaksin

SELAM kızlar.pericim maşallah 10 kilo gitmiş.ben bıraktığıma pişmanım ama düşününce elde olmadan bırakmıştım.
aslı arzu bıraktılar mı aylin de yok,sanırım bi çok kişi vazgeçiyor.bende yeniden başlamayı düşünüyordum

bi de peri abla biz dukanı kaç gün yapmalıyız bir arakadaşım daha var baya kilolu işte...ona da dedim işte bak sende istersen yap diye..kilo verenler var dedim..işe yarayabilir sende dedim..onu bilgilendirmem de lazım acilinde :)soruyor da bana...

atak kismi insanin verecegi kiloya göre degisiyor 5kg ve daha az kilo vermek isteyenler 2-5 gün yapabilirmis daha fazla kilo vermek isteyenler 7-10 gün yapmasi gerekiyormus
ilk baslayanlar 5 günde 3kg verebiliyormus ama dedigim gibi bu bünyeden bünyeye degisebilir

SELAM kızlar.pericim maşallah 10 kilo gitmiş.ben bıraktığıma pişmanım ama düşününce elde olmadan bırakmıştım.
aslı arzu bıraktılar mı aylin de yok,sanırım bi çok kişi vazgeçiyor.bende yeniden başlamayı düşünüyordum

selam cnm hoşgeldin aramıza..valla bzen bakıyosunçok kişi gelmiş bazen bakıyosun pek kimse yok topike..ben her gün girmeye çalışıyorum er veya geçç...artık ne zaman fırsat bulursam işte..

hic önemli degil yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana

ayy tabiki yardımcı olmak ne kelime süper faydan dokunuyor :)

sen bi de bu süre zarfında spor yapıyor musun yani yapmak gerekir mi peri abla ?

bi de şu funda çayı yeşil kekik çayı vs onlardan içmek serbest mi ?

saol canim uzun süredede olsa vermeyi basardim simdi sira devamini verebilmek insallah oda olacak:8:
aylin uzun süredir ugramiyor arzu bir ara birakmisti bir hafta önce yeniden basladi ama bugün girmedi aslida cok güzel kilo verdi ama su an bu diete ara verdi insallah yakinda yine aramiza geri döner

ne güzel canim yeniden baslamana sevindim:34: insallah bu sefer olacak:13: ama sakin yarida birakmak yok sonuna kadar hep beraber devam:13::13:

ayy tabiki yardımcı olmak ne kelime süper faydan dokunuyor :)

sen bi de bu süre zarfında spor yapıyor musun yani yapmak gerekir mi peri abla ?

bi de şu funda çayı yeşil kekik çayı vs onlardan içmek serbest mi ?

ben spor konusunda tembelim maalesef:50: hicbirsey yapmiyorum havalar yeni güzellesiyor bundan sonra bisiklete binerim kücük alisverislerimi bisikletle yaparim ayrica hafta sonlarida esimle bisikletle dolasiyoruz . spor yapabiliyorsan cok daha faydasini görürsün bence dukan dieti sayfasini okudugumdada yürüyüs öneriyordu bitki caylari konusunda bir aciklama yapilmamis ama cay kahve ve bir bardak light kola serbest bu dieti bana chess önermisti ve yesil cay icmemi söyledi

peki bu light kolada sınır 1 bardak mı yoksa light olmak koşuluyla istenildği kadar içilebilir mi peri abla?

lightda olsa bir bardaktan fazla icme bence, benim gibi light yogurt alip ayran ic etin yaninda sahane gidiyor ve mideyi acayip sisiriyor birde abartmamak sartiyla kornison tursu yiyebilirsin, su mutlaka sart icebiliyorsan 2-2.5 lt ic ve 1-2 sise sekersiz soda

Back