• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

benimde küçük kaçamaklarım oldu ama mesela bi hafta 300 gr verdim bi hafta 800 ama 70 kb ı geçmemişimdir.bu hafta tam uygulıyacam baklım ne olacak bide akşam yemeği faslını 6-7 gibi kapatıyorum.

yani cnm 6-7 gibi kapatman güsel yemek faslını..zaten yatmadan 4 saat önce kapatıosan yeterli gelir bence..uygula bakaım cnm..bu hafta da verebilecek misin..

aynen sadece yumurta sinirli 3-4 adeti gecmemeliymis günde birde yag kesinlikle yasak

önceden haber vrseydin sana dükkanda eşlik ederdim :) beraber yapardık ayran et yoğut falan süper olurdu..ya yanlış forumda yazıyorum beni elmaya motive eden yok... hahhahha

seninle muhabbetten sonra et istedi cnm valla peri abla..şimdi ben et yemeden elma yiyemem ki ..hahhahahah

önceden haber vrseydin sana dükkanda eşlik ederdim :) beraber yapardık ayran et yoğut falan süper olurdu..ya yanlış forumda yazıyorum beni elmaya motive eden yok... hahhahha

seninle muhabbetten sonra et istedi cnm valla peri abla..şimdi ben et yemeden elma yiyemem ki ..hahhahahah

:1: istersen gel beraber yapalim diyorum kahvaltida peynir ve yumurta yersin sonra alisveris yaparsin dicem ama elma alisverisini yapmissin karar senin
benim dukani yapma niyetim yoktu cuma günü chess tavsiye etti bende öyle karar verdim yapmaya aslinda cuma günü chesse cevap olarak yazmistim pazartesi yapacagim diye demekki gözünden kacmis

ben de oyle. bişi sorucam istediğimiz kadar ama istediğimiz boyle deli gibi yiyebilir miyiz? 0 puanlardan? mantığım almıyor bu sınırsız olayını ya emin olmak istiorum.

normalde sinirsiz yenilebiliyor ama midemizin kücülmesini istiyorsak abartmaya gerek yok yani doydugumuz an birakmasini bilmeliyiz ama acda kalinmiyor aclik hissettiginde rahatlikla yiyebilicegin alternatifin coook olmasi güzel

:1: istersen gel beraber yapalim diyorum kahvaltida peynir ve yumurta yersin sonra alisveris yaparsin dicem ama elma alisverisini yapmissin karar senin
benim dukani yapma niyetim yoktu cuma günü chess tavsiye etti bende öyle karar verdim yapmaya aslinda cuma günü chesse cevap olarak yazmistim pazartesi yapacagim diye demekki gözünden kacmis

cnm benim moral bozuktu da kaçmıştır o yüzden gözümden...yok cnm isterdim beraber yapalım ama ben alışvriş yaptım valla..elmanın kilosunda burda zaten tavan yapmış.kilosu 5 buçuk milyon benim kredi bunlara gitti..şimdi beklese çürür boşuna olur bu defa..sen yap bakalım sonuç nasıl olacak belki sonra ben de denerim senin aldığın sonuca göre..

cnm benim moral bozuktu da kaçmıştır o yüzden gözümden...yok cnm isterdim beraber yapalım ama ben alışvriş yaptım valla..elmanın kilosunda burda zaten tavan yapmış.kilosu 5 buçuk milyon benim kredi bunlara gitti..şimdi beklese çürür boşuna olur bu defa..sen yap bakalım sonuç nasıl olacak belki sonra ben de denerim senin aldığın sonuca göre..

elma alisverisini yaptigin icin karar senin dedim yazik olmasin elmalara en azindan ikimizde degisik diet denemis olucaz iki dietinde sonuclarini ayni anda görmüs olucaz:34:

ben kb diyetininişe yaramadığını duyunca çok üzülüyorum.çünkü ben 1 ay oldu ve tam 5 kilo verdim. hatta annemide bu hafta başlamaya ikna attim.v eçevremdekilere tavsiye ediyorum.aslında en güzeli şu york testini yaptırmak ama oda çok yüksek fiyatlarda.sanırım ülkemizde yapılmıyormuş sonuçlar yurtdışında değerlendiriliyormuş.belki ilerde türkiyede deyapılır. ozaman herkes bünyesine göre diyet yapar.

o test işe yaramıyor canım, ben yaptırmıştım, öyle çok şeye intoleransım çıktı ki sabah kahvaltısında yiyecek şey bulamadım ve uzun süre yapamadım diyeti, yenmeyecek şeyleri söylüyor ama yerine ne yenecek söylenmiyor

o test işe yaramıyor canım, ben yaptırmıştım, öyle çok şeye intoleransım çıktı ki sabah kahvaltısında yiyecek şey bulamadım ve uzun süre yapamadım diyeti, yenmeyecek şeyleri söylüyor ama yerine ne yenecek söylenmiyor

bunu söylediğin iyi oldu bende çok istiyordum.boşu boşuna yaptırırdım.ama en önmelisi bence kalıcı sonuç için galiba insanın kendi kendini tanıması ve şu diyet olayını işkence haline getirmemesi.dileyim 2 hafta yaptım 10 kilo verdim oh ne güzel, bundan sonra ne istersem yerim olmuyor. sürekli yaşam tarzı haline getirmek gerkiyor. ben kb diyetini öyle yapmayı planlıyorum.

GÜNAYDINNNN

Periciğim atağın hayırlı, başarılı olsun :) Ben de iki haftalık çılgınca yeme atağından sonra bugün geri döndüm.

Sabah kahvaltısı: sumaklı maydonoz ve iki haşlanmış yumurta
Öğle: haşlanıp didiklenmiş ve baharatla tavada çevrilmiş tavuk göğsü
Akşam: roka salatası ve bir dilim bonfile

günaydın arkadaşlar

10 günlük aradan sonra döndüm aranıza buraya ara verdim diyetede ara verdim ne bulduysam yemedim ama çokda dikkat etmedim doğrusunu söylemek gerekirse.
Sonuç olarak 1,1 kg almışım
Bakalım tekrar sabah itibariyle başladım bugün sabah 1 yumurta ve şekersiz çay akşama kadar bilmiyorum nasıl giderim.

Bu arada güzel geri bildirimler aldım tabi moral oldu benim için çok kilo vermişsin diyor herkes. Bayramdan beri görüşmüyordum memleketdekilerle iyi oldu .

Back