Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sen de cizelgeye yazılmak icin boyunu hedefini verdigin kiloyu gecen haftaki kilonu ayrı ayrı yazsana tatlım..Bizim yazdıgımız gibi..Bu arada bence cok da guzel 600 gram..Ben 300 gram verdim :)) Ben buna seviniyorum sen de sevin bence tatlım..

açıkcası ben 79 falan bekliodumm çünkü iyi yaptım bu hafta hem daha ilk hafta falan olmadı neysee bakalımm bence beni geceki süt yaktı.. haftaya nasıl olcak görcesss..

yazalımm o zamann tatlişşkocummm :))))

Başlangıç 81.1
Bu Hafta 80.5
Hedef 65 kg
Boy 1.74

başka bişey var mıydı unuttumm :))))))))

günaydın herkese, ben de bildirim yapayım
baslangic kg:89.6
gecen hafta:87.3
bu hafta/simdi:87.0
bu hafta verilen:300
total verilen:2.6(1 ay 4 günde :44: )
hedef:60
boy:164
100 gr için de çizelge düzeltmeyeceğim

Son düzenleme:

ya ya sütte çok var ne yazık ki..ama ne kadar ilginctir ki peynirde hiç kb yok..ben de özlüyorum sütü çookk...

günaydın kızlar bu hafta aynıyım niye veremedim anlam veremiyorum hiç kaçamakkda yapmadım sadece kabızlık çekiyorum onun etkisi olabilir kilo verenleri tebrik ederim

Kızlar günaydın....
bugunlerde vize işlemleriyle ugrastıgım için pek aktif olamıyorum sayfada :)

işte ben...

Başlangıç 90
Bu Hafta 87.500
verdiğim kkio: 2.500 kg
Hedef 75 kg
Boy 1.60

Günaydin kizlar

baslangic kg:84,600
gecen hafta kg:81
bu hafta/simdiki kg:79,400
Verilen kg:1,600
hedef:52
boy:1,56
rejime 2 hafta 2 gün önce baslamistim
diger kilo veren arkadaslari da tebrik ediyorum
cok mutluyum yaaa

Son düzenleme:
zeymuran christin ne guzel sonuclar bunlar kızlar..tebrik ederim ikinizide..super baslangıclar yaptınız bence..insallah hep boyle devam eder...

zeymuran christin ne guzel sonuclar bunlar kızlar..tebrik ederim ikinizide..super baslangıclar yaptınız bence..insallah hep boyle devam eder...

sağlıklı kilo vermeler 78 kg olduğunuzu gördüm 12 kıloyu bu dıyetlemı verdiniz inş. bi daha görmezsiniz 7'lı rakamları

tessekkür ederim canim duraklama dönemine girerim diye cok korkuyorum.
Öz güvenim geri geldi bugün kuaföre gidip saclarima mec ve kesim yaptirip güzellestiricem kendimi.

Son düzenleme:
Sabah : activia kahvaltılık (üzerinde 29 karbo yazıo yedıkden sonra dikkat ettim :S )
Ara : 1 tane mavi yeşil light keten tohumlu bisk.
Öğlen : çorba (protein yoksa yemiycem başka bişey)
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : haşlanmış tavuklu göbek salata (yağsız bol limonlu)

puanlara gelince yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim:

Sabah : 29
Ara : 4
Öğlen : 18
Ara : 0
Akşam : 6

Toplam :57 çok oldu bugun sanırım tam sınırdayım daha bişey yok belki sonra çok acıkırsam çok az peynir yerim yağsız oda 1 puan

canım yağsız yemene gerek yokki.yağın kbsi sıfır.damak tadından ödün vermene gerek yok yani salatayı ya da peyniri yağsız yemek zorunda değilsin.

Umarım hep boyle devam eder....
Çok teşekkür ederim...

benim bu ilk haftamdı...
diyete başlayalı 3 hafta oldu, karbonhidrat diyetine başlayalı 1 hafta oldu...

kızlar kilo çizelgeme baktımda şöyle biiirr
3. ayın 11 de 96 kilo ile diyete bbaşladım
4. ayın 8 i bugun 87.700 yaklasık 1 ayda 8.300 kg vermişimm

canım yağsız yemene gerek yokki.yağın kbsi sıfır.damak tadından ödün vermene gerek yok yani salatayı ya da peyniri yağsız yemek zorunda değilsin.

aa süpermiş :) tam benlik ya diyet :) pekı 57 puan topluyorum doğrumudur olabildiğince 50 altında tutmaya çalışcam zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…