canımmm gelldimmm :)) her zaman ki gibi kaplumbağa modunda ilerlemedeyimmm.. 80.5 olmuşum.. salı günü 81.1 dün.. pazartesi başladım rejime korkudan tartılamamıştım.. şimdi haftaya daha çok belli olur yine ne şekilde vereceğimm.. suanlık böleeee .. kilo veren herkesii kutluoorumm :)
bu arada çok üzüldüm dün kb değerim 20 lerde falandı.. gece 300 ml süt içtim ben sütü çok seviorumm meğersee ne karbonhidrat varmış yaaa... 9 X 3 durup dururken 27 kb aldım gece yatarken saçmalıkkkk
yazalımm o zamann tatlişşkocummm :))))
Başlangıç 81.1
Bu Hafta 80.5
Hedef 65 kg
Boy 1.74
başka bişey var mıydı unuttumm :))))))))
harikasın canım yaaaa!tebrik ederim seni çok çok.
zeymuran christin ne guzel sonuclar bunlar kızlar..tebrik ederim ikinizide..super baslangıclar yaptınız bence..insallah hep boyle devam eder...
zeymuran christin ne guzel sonuclar bunlar kızlar..tebrik ederim ikinizide..super baslangıclar yaptınız bence..insallah hep boyle devam eder...
Sabah : activia kahvaltılık (üzerinde 29 karbo yazıo yedıkden sonra dikkat ettim :S )
Ara : 1 tane mavi yeşil light keten tohumlu bisk.
Öğlen : çorba (protein yoksa yemiycem başka bişey)
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : haşlanmış tavuklu göbek salata (yağsız bol limonlu)
puanlara gelince yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim:
Sabah : 29
Ara : 4
Öğlen : 18
Ara : 0
Akşam : 6
Toplam :57 çok oldu bugun sanırımtam sınırdayım daha bişey yok belki sonra çok acıkırsam çok az peynir yerim yağsız oda 1 puan
canım yağsız yemene gerek yokki.yağın kbsi sıfır.damak tadından ödün vermene gerek yok yani salatayı ya da peyniri yağsız yemek zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?