Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah : activia kahvaltılık
Ara : 1 adet keten tohumlu mavi yeşil light bisk.
Öğlen : çorba - 2,3 kaşık,salata (kıvırcık,kırmızı lahana,havuç),tavuklu patates vardı azcık aldım sadece tavuklarını yedim
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : haşlanmış tavuklu göbek salata (yağsız bol limonlu)

salata puan katıcak diye çorbamdan 2-3 kaşık içtim yine aynı 18 puanı almamışımdır herhalde 4/1 içtim nerdeyse salatadan alcağım puanı dengelesin diye patatesli tavuk yemeği aldım susuz tavuklarını yedim az aldım zaten ordan puan gelmiyor

kizlar süpersiniz esra ve benim disimda herkes kilo vermis hepinizi kutluyorum
ben malum yine ayni:97:

yok kızlar. karbonhiddrat diyetine geçen cuma başladım... yani 1 haftada 2.500 kg verdim... geri kalan kılolarımı normal diyele 3 hafta cıvarnda verdım..

evet yarın dondurma yıyebılmek için oturdum menumu hazırladım :)

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir - 1 puan
Ara : kaşar peyniri (100 gramdan az) - 1 puan
Öğlen : Tavuk döner (pilavsız salatasız),ayran - 5 puan
Ara : Yoğurt (125 gram) - 6 puan (12 puan 250gram ıcın)
Akşam : ton balıklı (light) salata - 0 puan

Toplam : 13 puan ve gün sonunda kendime bi porsiyon dondurmaaa :) oda 20 puan = 33 puan

arkadaşlar çörekotuna devam biraz midem bulanıyor ama yogurtla iyi gidiyor 84 gibi geliyordum şimdi sabah 80.9 geldim çok mutlu oldum.

canim menün cok güzel ama bu tonbalikli salatanda sebze yokmu yani yesillik gibi

size yardımcı olcak bir doktor önerileri ben çok begendim dilara koçak diyetisyen araştırabilirsiniz

canim menün cok güzel ama bu tonbalikli salatanda sebze yokmu yani yesillik gibi

göbek ve maydonoz koyarım cnm belki yarım soğan

ay markete gittim ucuz atlattım doğrusu :) regl günlerim tatlı ataklarım oluyor neyse bugun tutmalıyım kendımı yarına dondurma gelicek :) pengui varya süt dilimi az kalsın ondan alıyordum :) baktım almamalıyım dıyorum bı yandan ama tatlı krızım var bide :) tam penguinin olduğu dolabın yanında ton balığı gördüm hemen onu aldım :)) öğlen çok az yedim çok acıktım ton balığımı yedim 0 puandı diye biliyorum süper oldu

Son düzenleme:

sirf ton baligi 0 puan ama yanina sebze girince artiyor onlari da hesaplamalisin.Ben regl döneminde tatli krizine girersem kücük bir kare bitter cukulata aliyorum agzima eriyene kadar tutuyorum kriz falan kalmiyo sende dene bence

çörekotunun iyileştirici özellikleriyle igili çok şey okudum ama bir o kaldı sanırım uygulamdığım.aslında çok basitti.aç karna bir ç.kaşığı çiğnenip üstüne bol su içiliyordu.hatta nette çöreklen diye sayfası vrdı yanlış anımsamıyorsam.

sağlıklı kilo vermeler 78 kg olduğunuzu gördüm 12 kıloyu bu dıyetlemı verdiniz inş. bi daha görmezsiniz 7'lı rakamları

ever cnm bu diyetten baska diyet bana hiç uzun soluklu olmuyor.Aralık başından beri diyetteyim ama son 1 aydır mola vermiştim..Şimdi tekrar devam..:)Bir daha 7 li rakamları hamileligimde bile gormem inşallah..

merhaba kizlar
kilo bildirimi yapip cikacam

dün aksam regl oldugum icin pek fazla gitmemis...

baslangic 95kg
gecen hafta 90,7kg
bu hafta 90,4 kg
giden: 300gr.
hedef: 87
boy: 168

listeyi simdi yapabilirmiyim bakicam, yoksa yarin gece anca..

ya ben geçen yaz bu karbonhidrat diyetini uyguladim , bir bucuk ayda 10 kilo falan verdim ondan sonra etten ve naneli yesil caydan tiksindim bidaha devam edemedim .. ama isin guzel tarafi , koca ki$ surekli atistirmama ragmen ve hiç dikkat etmememe ragmen sadece uc kilo geri aldim , bu diyetin guzel taraflarindan biride bu , bana acilen motivasyon lazim , kaybettim bulan olursa haber verin :)

sirf ton baligi 0 puan ama yanina sebze girince artiyor onlari da hesaplamalisin.Ben regl döneminde tatli krizine girersem kücük bir kare bitter cukulata aliyorum agzima eriyene kadar tutuyorum kriz falan kalmiyo sende dene bence

mesala sadece göbek ve ton balığı kaç puan 6 değilmi marul gibi düşündüm puanınıda
ever cnm bu diyetten baska diyet bana hiç uzun soluklu olmuyor.Aralık başından beri diyetteyim ama son 1 aydır mola vermiştim..Şimdi tekrar devam..:)Bir daha 7 li rakamları hamileligimde bile gormem inşallah..

süpermiş bakalım benım ne olacak bende uzun zamandır dıyetteyım ama sürekli engel çıkıyor sanki :) Allah'ın izniyle diyorum bende :) hepimiz vercez inş. peki ne kadar zamanda verdin spor yaptınmı ? gerçi ben yapıyorum sporda

Dedim aslında aralıktan beri diyetteyim diye..Yani 5 ay olucak ay sonunda..Ama 1 ay boş gecti..Yani aslında iyi verdigimi dusunuyorum..Ben hic spor yapmadım..Ben KB diyetinde nedense cok spor yapılması gerektigini dusunmuyorum..Kalori diyetiyle birebir ilgili spor ama biz zaten bol bol yag yiyoruz, sonra da o yagları mı yakacagız :) Şaka bir yana bugun mekik cekmeye başlıyorum..Sıkılaştırıcı sporlar etki gösterir insallah diye dusunuyorum..

Kızlar bu arada ne kadar cok eksigimiz var..Nereye kayboldu sof ve chess?? Ozledik ikisini de..Onlar olmayınca ne kadar sessiz oluyormus topic..Hadi diyelim chess ulaştı hedefine ve bıraktı diyeti ama sof sen neredesin tatlım??
Kızlar bu hafta daha guzel olucak insallah ben rejime tekrar alıştım cunku..Önümüzdeki hafta bakalım ne kadar vermiş olucam..Hırs yaptıgım konusmalarımdan anlaşılıyordur kesin..
Pericimmmm geri döndüm ben bak eski Aslı oldum..Artık hiç kaçamak yok..Sonuna kadar burdayım..Ne gibi bir engel çıkarsa çıksın...55 bekle beni geliyorummmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…