- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
kızlar kilo çizelgeme baktımda şöyle biiirr
3. ayın 11 de 96 kilo ile diyete bbaşladım
4. ayın 8 i bugun 87.700 yaklasık 1 ayda 8.300 kg vermişimm![]()
çok iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yarın dondurma yıyebılmek için oturdum menumu hazırladım :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir - 1 puan
Ara : kaşar peyniri (100 gramdan az) - 1 puan
Öğlen : Tavuk döner (pilavsız salatasız),ayran - 5 puan
Ara : Yoğurt (125 gram) - 6 puan (12 puan 250gram ıcın)
Akşam : ton balıklı (light) salata - 0 puan
Toplam : 13 puan ve gün sonunda kendime bi porsiyon dondurmaaa :) oda 20 puan = 33 puan
canim menün cok güzel ama bu tonbalikli salatanda sebze yokmu yani yesillik gibi
göbek ve maydonoz koyarım cnm belki yarım soğan
ay markete gittim ucuz atlattım doğrusu :) regl günlerim tatlı ataklarım oluyor neyse bugun tutmalıyım kendımı yarına dondurma gelicek :) pengui varya süt dilimi az kalsın ondan alıyordum :) baktım almamalıyım dıyorum bı yandan ama tatlı krızım var bide :) tam penguinin olduğu dolabın yanında ton balığı gördümhemen onu aldım :)) öğlen çok az yedim çok acıktım ton balığımı yedim 0 puandı diye biliyorum süper oldu
arkadaşlar çörekotuna devam biraz midem bulanıyor ama yogurtla iyi gidiyor 84 gibi geliyordum şimdi sabah 80.9 geldim çok mutlu oldum.
arkadaşlar çörekotuna devam biraz midem bulanıyor ama yogurtla iyi gidiyor 84 gibi geliyordum şimdi sabah 80.9 geldim çok mutlu oldum.
sağlıklı kilo vermeler 78 kg olduğunuzu gördüm 12 kıloyu bu dıyetlemı verdiniz inş. bi daha görmezsiniz 7'lı rakamları
sirf ton baligi 0 puan ama yanina sebze girince artiyor onlari da hesaplamalisin.Ben regl döneminde tatli krizine girersem kücük bir kare bitter cukulata aliyorum agzima eriyene kadar tutuyorum kriz falan kalmiyo sende dene bence
ever cnm bu diyetten baska diyet bana hiç uzun soluklu olmuyor.Aralık başından beri diyetteyim ama son 1 aydır mola vermiştim..Şimdi tekrar devam..:)Bir daha 7 li rakamları hamileligimde bile gormem inşallah..
mesala sadece göbek ve ton balığı kaç puan 6 değilmi marul gibi düşündüm puanınıda
süpermiş bakalım benım ne olacak bende uzun zamandır dıyetteyım ama sürekli engel çıkıyor sanki :) Allah'ın izniyle diyorum bende :) hepimiz vercez inş. peki ne kadar zamanda verdin spor yaptınmı ? gerçi ben yapıyorum sporda