ya ben geçen yaz bu karbonhidrat diyetini uyguladim , bir bucuk ayda 10 kilo falan verdim ondan sonra etten ve naneli yesil caydan tiksindim bidaha devam edemedim .. ama isin guzel tarafi , koca ki$ surekli atistirmama ragmen ve hiç dikkat etmememe ragmen sadece uc kilo geri aldim , bu diyetin guzel taraflarindan biride bu , bana acilen motivasyon lazim , kaybettim bulan olursa haber verin :)
Dedim aslında aralıktan beri diyetteyim diye..Yani 5 ay olucak ay sonunda..Ama 1 ay boş gecti..Yani aslında iyi verdigimi dusunuyorum..Ben hic spor yapmadım..Ben KB diyetinde nedense cok spor yapılması gerektigini dusunmuyorum..Kalori diyetiyle birebir ilgili spor ama biz zaten bol bol yag yiyoruz, sonra da o yagları mı yakacagız :) Şaka bir yana bugun mekik cekmeye başlıyorum..Sıkılaştırıcı sporlar etki gösterir insallah diye dusunuyorum..
sof:92:
nerelerdesin hep girdigini görüyorum birsey yazmadan cikiyorsun bu sefer yaz artik gel artik neler yapiyorsun
slm cnm.. sınav için kursa yazıldım.. 5 ayım var sınav için sabah 7 akşam 7 hergün kurs yerindeyim.. nete pek giremiyorum ama diyeti, bırakmadım arada mutlaka gelirim akşam ödevler oluyor o yüzden girmiyorum.. kilo bildirimi yapıyorum arada kaçırdım ama geçen hafta 69.50 bugün 69,00 boy 160 hedef 53 acil çıkıyom sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi cnm
süpermiş cnm ben sporda yapıyorum bakalım hem spor hem bu dıyet nasıl olacak ama tam anlayamadımmesala ton balıgı salatayla yıyınce 6 puan degılmı gobek 6 puan ton balıgı 0 ama daha fazla oluyor dedı bı arkadaş siz deneyımlısınız yardımmm edin banada :)
78 den 65 baya fark etmişdir dimi çok merak ediyor 65 li rakamlarda nasıl olacam 10 kg fazlamla :) sporda yapıyorum skıda olurum umarım
sirf ton baligi 0 puan ama yanina sebze girince artiyor onlari da hesaplamalisin.Ben regl döneminde tatli krizine girersem kücük bir kare bitter cukulata aliyorum agzima eriyene kadar tutuyorum kriz falan kalmiyo sende dene bence
evet canim yüksek ama cok kücük bir parca aliyorum tabi hergün degil 2 haftada bir kücük parcadan bisey olmaz diye düsünüyorumcnm ben bitter çikolatanın kb sine baktım çok yüksekti kinasıl yiyosun ki kaç kb seninki ?
bende zayıflamak istiyorum ama emzikliyim emzirmeyide bbırakmak istiyorum bu kilolardan da kurtulmak istiyorum
ayy peri abla hoşgeldin :) nasılsın ? türkiyeye gelcekmişsn hangi şehire desem :)
kızlar ben iyice tozuttum valla ya..dün 200 gr badem ve fındık bitirdim kimse elimden alamadı:)
bugün sabah
1 dilim kızarmış ekmek,2 yumurta yağda,peynir biraz,maydanozlu çökelek biraz ,çay şekersiz
ara yok
akşam
250 gr çorba 8kb,tavuk,salata 15 kb,3 gül yumurtalı kızarmış karnabahar
şimdi daha bişey yemedimyesem mi bişeylr yemesem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?