• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar ben bugün dışarda yemek yedim..yemeğin yanında bir tabak dolusu salata yedim içinde domates ve marul ağırlıklıydı..valla kb düşük olur diye saldırdım ama kestiremedim ama kaç kb dir diye..bi de hafif acılı bir ezme vardı ondada domates ağırlıydı 8-9 kaşıkta ondan yedim..hesaplayamadım ama..sizce söylediklerim tahminen kaç kb dir en fazla?

ya kızlar neden akşamları kimse yok forumda ben gündüz okuldayım ancak 10 11 gibi girebiliom ama kimsecikler yok..valla yalnız kaldım burda...offffffffffff offffffffffffffffffffffff

kızlar tabi kimse yok kendi kendime konuşuyomuşum gibi valla sor sor yanıt yok ses yok seda yok :))

şimdi genelde akşamları 9-10-11 gibi evlerimizde çay saatleri oluyor ya hani biz o pasta börek baklava yiyemioz yaa bakın ne diyorum alternatif geliştirelim bizde çayımızı içelim ama yanına kb si çok düşük neler koyabiliriz çayla içmek için ?

valla benim çok zor geçior çay saatlerim şimdi de çerezze saldırdım olmayacak bu böyle ..kızlar hep birlikte düşünürsk yeni alternatifler yaratabilirz neler olabilir mesela fikri olan arkadaşla yazssalar ricaaaaaaaaa....

peri abla vardı kaç gündür bugün o da yok nerdesin peri abla ....
acaba kilo olayına canın sıkkın diye mi gelmiosn :(

peri abla morlini bozma vereceksin inş..bak bence şöyle yap vücut alıştı ya bu diyete bence 3-5 günlük bi detox diyeti yap vücudu önce bir güzel şaşırt.daha sonra tekrar dön bu diyete ama bi şartla :)
bildiğim kadarı ile spor yapmıyordun sporda yapmak kydı ile tabi bi sağlık engelin yoksa...yani spor ddiysm hergün 1 saat yürüyüş aynı tempoda bence diyetle sporu beraber götürürseneminim 1 haftada çok çok güsell sonuçlar alırsın ...
ne dersin ?

bu arada bugünde kouşamadım seninle valla foruma giriyorum ilk baktığım sen oluyosun :) var mısın yok musun :) forumda tabiiii

saol canim simdiye kadar moralimi bozmamaya calistim ama bugün patladim:31:
daha önce meyve suyu detoksu yapmistik ondan sonra belli bir zaman gecmesi gerekiyor detoks icin, o süre dolsun yine yapmak istiyorum. cok tehlikeli hafta sonu beni bekliyor onuda haftaya cumaya kadar eritirim ondan sonra insallah kilo vermeye baslarim diye düsünüyorum:97:

disarda yedigin yiceklerden bahsetmissin kb'yi un ve sekerden almadigin sürece hic korkma sebze en masum kb rahatlikla yiyebilirsin

bu dietde cayin yanina gidebilecek masum atistirmalik yok maalesef sadece canin tatli istediginde bitter cikolata yiyebilirsin tabi kb degerini dikkate alarak

peri abla vardı kaç gündür bugün o da yok nerdesin peri abla ....
acaba kilo olayına canın sıkkın diye mi gelmiosn :(

canim SIKKIN ama gelmememin sebebi o degil iki gündür arkadaslarla face'de okey oynuyoruz okey sonrasida basket macina gecis yapiyorum iyi oluyor daha dogrusu vakit cabuk geciyor esim bu hafta gececi sabaha kadar yalnizim benimde canim SIKILMAMIS oluyor

günaydın bayanlar çok mutluyum:bu haftayı güzel kapatıyorum.Tartıda az çıkayım diye 2 akşam yemek yemedim.neyse sonuçları yazayım.
başlangıç:65
geçen hafta :61,8
bugün:61 (giden 800 gr)
toplamda da 4 haftada 4 kilo oldu.
hedef 58 inş hedefi 55 yapıcam.
umarım çektiğimiz bütün sıkıntıların sonucunu alırız

günaydın bayanlar çok mutluyum:bu haftayı güzel kapatıyorum.Tartıda az çıkayım diye 2 akşam yemek yemedim.neyse sonuçları yazayım.
başlangıç:65
geçen hafta :61,8
bugün:61 (giden 800 gr)
toplamda da 4 haftada 4 kilo oldu.
hedef 58 inş hedefi 55 yapıcam.
umarım çektiğimiz bütün sıkıntıların sonucunu alırız

tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun :71:

Başlangıç kilom : 78
Hedef kilom 55
Gecen haftaki kilom 66
Bu haftaki kilom 65.7
Verilen kilo 300 gram
Boy 1.63

300 gram için bu kadar mutlu olunur mu bilemiyorum ama ben cok mutluyuummm..
Resmen çizelgemi degiştirmeyeli 1 ay oldu..O yuzden cok mutluyum sanrıım..
Arada artılara cıktıgım oldu ama dile getirip moralimi bozmadım..En son aslında gecen hafta 67 kilo idim..1300 gram gitti ama ben onu 300 olarak sayıyorum..Sonucta 66 yı daha once gormustum o aldıgım kilo oturmadan gitmiş oldu..
Hepinizin guzel sonuclar almasını diliyorum...

Başlangıç : 68,7 kg
Geçen hafta : 66,8 kg
Bu hafta : 65,9 kg
Verilen : 900 gr
Hedef : 63 kg
Endam :1: : 1.75 m
Kasıp verdiği total : 2.8 kg
Ruh hali : feci mutlu

Başlangıç kilom : 78
Hedef kilom 55
Gecen haftaki kilom 66
Bu haftaki kilom 65.7
Verilen kilo 300 gram
Boy 1.63

300 gram için bu kadar mutlu olunur mu bilemiyorum ama ben cok mutluyuummm..
Resmen çizelgemi degiştirmeyeli 1 ay oldu..O yuzden cok mutluyum sanrıım..
Arada artılara cıktıgım oldu ama dile getirip moralimi bozmadım..En son aslında gecen hafta 67 kilo idim..1300 gram gitti ama ben onu 300 olarak sayıyorum..Sonucta 66 yı daha once gormustum o aldıgım kilo oturmadan gitmiş oldu..
Hepinizin guzel sonuclar almasını diliyorum...

Aslıcım tebrik ederim ,duraklamadan sonra süper bir rakam.

bende bildirimn yapayım

baslangic kg:68
gecen hafta kg:63,5
bu hafta/simdiki kg:63,5
Verilen kg:0
hedef:60
boy:170
toplam verilen : 4,5

bu hafta böyle geçti bakalım önümüzdeki haftalar nasıl gidicek . Aslında bu hafat hiç hesap yapmadı aşırıya kaçmadım ama yedim en azından korudum oda güzel diye düşünüyorum.

10 gün kadar yokum hepinizi öpüyorum güzel kilo vermeler diliyorum.:71:

umarım ben kilo almam, aman alsamda artık geri veririm izne çıkıyorum :21::21:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
bildirim yapıyorum.
başlangıç:72
geçen hafta:69.5
şimdi:69
boy:167
hedef:65

ben bu 69u 2 hafta önce görmüştüm,sonra regl öncesi çıkmıştı.dolayısıyla kilo vermiş değilim aslında haftalardır.
neyse moralimi bozmayayım.en azından almadım.

mehaba aldnteciğim..sen günlük kaç tutuyorsun kb ni cnm?

canım ben 25-30 arası tutuyorum yapabildiğim zaman:)
ekmekle aram olmadığı için o konuda sıkıntı yaşamıyorum ama işte beni de tatlılar mahvediyor.dün 0 diye diye gittim.akşama noldu dersin?baktım tatlıdan tırtıklıyorum.tadını aldıkça tırtıklamalar porsiyona döndü derken diyet miyet hak getire:50:
kaç saatlik emeklerim bir anlık heves uğruna heba oldu.

Başlangıç kilom : 76,9
Hedef kilom 55
Gecen haftaki kilom 76,9 - Yeni üye :)
Bu haftaki kilom 76,9 (anlamadım 100 gram almış görünüyorum reglm yaklaşdı bugun yarın o yuzden şişdim sanırım :( )
Verilen kilo 0
Boy 1.63

Son düzenleme:
baslangic kg:60
gecen hafta:58.800
bu hafta/simdi:58.500
verilen:300
hedef:55
boy:165
300gr vermişim.sevindim.kilo veren arkadaşları tbrederim.hep birlikte çıtırolcaz şekerler.

Aslıcım tebrik ederim ,duraklamadan sonra süper bir rakam.

bende bildirimn yapayım

baslangic kg:68
gecen hafta kg:63,5
bu hafta/simdiki kg:63,5
Verilen kg:0
hedef:60
boy:170
toplam verilen : 4,5

bu hafta böyle geçti bakalım önümüzdeki haftalar nasıl gidicek . Aslında bu hafat hiç hesap yapmadı aşırıya kaçmadım ama yedim en azından korudum oda güzel diye düşünüyorum.

10 gün kadar yokum hepinizi öpüyorum güzel kilo vermeler diliyorum.:71:

umarım ben kilo almam, aman alsamda artık geri veririm izne çıkıyorum :21::21:

iyi tatiller canım.tadını çıkarmaya bak.ama diyeti kontrol altında tutmayıda unutma.

Gulaycım tesekkur ederim tatlım..Sana da iyi tatiller o zaman..Umarım çok guzel gecer tatilin..
Gelir gelmez tekrar aramıza dön de kaldıgımız yerden devam edelim muhabbetimize..
Esracımm tebrik ederim tatlım..Sen de yavas yavas ilerliyorsun ama bayaa guzel gidiyor bence..Ben de cok sevindim valla 300 gram icin...
Diger kilo veren butun arkadasları da tebrik ederim..Yeni gelen arkadslar da hosgeldiniz aramıza..
Arkadaslar tabiki duraklama zamanlarınız olucak lutfen morallerinizi yuksek tutun..Cunku en önemlisi bu..4.5 aydır diyetteyim ve ne zaman moralimi yuksek tutsam kilo verisim arttı..Bunu cok iyi ögrendim burda..
Arzucummmm naptıınnnnnn?? Cok merak ettim hadi gel artık....

canımmm gelldimmm :)) her zaman ki gibi kaplumbağa modunda ilerlemedeyimmm.. 80.5 olmuşum.. salı günü 81.1 dün.. pazartesi başladım rejime korkudan tartılamamıştım.. şimdi haftaya daha çok belli olur yine ne şekilde vereceğimm.. suanlık böleeee .. kilo veren herkesii kutluoorumm :)

bu arada çok üzüldüm dün kb değerim 20 lerde falandı.. gece 300 ml süt içtim ben sütü çok seviorumm meğersee ne karbonhidrat varmış yaaa... 9 X 3 durup dururken 27 kb aldım gece yatarken saçmalıkkkk

Back