chess uno ekmekten bahsetmisti galiba bir diliminde 8 kb varmis birde wasa ekmegi var ama normal ekmek gibi degil kitir kitir bir dilimindede 5 kb vardi galiba onlardan deneyebilirsin ben kahvalti disinda ekmek yemiyorum onun yerine bol bol 0-1 olan yiceklerle karnimi doyuruyorum belli bir zaman sonra alisiyorsun hatta gecen hafta kahvaltida bile ekmek yemedim peynir ve yumurta yetiyordu bünyen alissin ekmek yememeye alisacaksin
inş cnm ya ben de alışırım sen baya aşmışsın :)unonun lavaş ekmeği değil mi bir dilimde 5 kb varmış ?
aylinler karıştı cnm..ben yeniim burda maruz gör olur mu ..cnm sen peki ne kadar kilo verdin ve ayda ne kadar veriyorsun bu diyetle spor yapmadan?
tsk ederim pericim. benim boyum 167cm ve en son tartildigimda 68 kgdum. ama suan kac kiloyum bilmiyom fakat arkadaslar zayifladin diyorlar yine:) bende tabii dedim 1 haftadir ekmek yemiyorum wasa yiyorum dedimsüper gercekten aylincim senin boyun kac ve en son tartildiginda kac kiloydun
hosgeldin asinaz. ne demek estagfurullah:) karistirman normal. Ben haziran2010 da basladim ve kasima kadar 23 kilo vermistim. Kasimdan beride 3-4 kg arasi verdim. Cok degil ama cokda dikkat etmedim yani haftada iki kere tatli yedigimde oldu...pasta yedigim de oldu vs. ama almadim:) sonuc önemli.
tsk ederim pericim. benim boyum 167cm ve en son tartildigimda 68 kgdum. ama suan kac kiloyum bilmiyom fakat arkadaslar zayifladin diyorlar yine:) bende tabii dedim 1 haftadir ekmek yemiyorum wasa yiyorum dedim
sağol cnm...ben bi de internetten araştırayıda cnm ben bi de çay kahve için tatlandırıcılar va ya onlardan aldım kendime çayı kahveyi şekersiz içemiorum bi zararı olur mu annem onlar zararlı dedi kullanma dedi bi bilgin var mı cnm sn kullanıyor musun pericim? ay ne çok sordum demi bugün son ama :)
tsk ederim:) wasa kitir ekmek büyük marketlerde bulunuyo ve etimeklerin yaninda buldum. carrefour da buldum. onun da bir diliminde 6kb var :) ben yurtta kaldigim icin hep ceyrek ekmegin yarisini yiyordum kac KH oldugunu bilemedigim icin wasaya döndüm kh hesabini daha rahat yapmak icin.
hic önemli degil canim bildigim birseyse seve seve cevap veririm ben önceleri serbet gibi cay icen birisiydim sonra dedimki sekerden niye bu kadar kalori aliyorum birakmaliyim dedim önceleri tatlandirici ile icmeye basladim ama sonra cayin tadini kacirdigini farkettim ondan sonra sekersiz icmeye karar verdim ekmek gibi yani kendini alistirana kadar ondan sonra alisiyorsun ve 21 senedir cay ve nescafeyi sekersiz icerim sadece türk kahvesini tatlandirici ile iciyorum sonucta seker hastalarida kullaniyor ama zarari konusunda pek bilgim yok günde kac tane kullaniyorsun
ayy cnm tekrar tşk ediorum...ay sen benden çok büyükmüşsün ben sana peri abla diyim mi?benim hemen hemen yaşım kadar kahveyi şersiz içmişsin :) valla ben günde saymadım ama bitki çayıyla birlikte normal çayla 10-15 arası tüketiyorudur..bilmem de annem çok kızdı
ben hic yemedim degerleri uygunmus ben bu hafta kalori dieti yapiyorum kalorisi cok uygun geldi denemek istiyorum benim aldigim peynirin kalorisi cok yüksek hangi marketten aliyorsun almancasi ne o peynirin
İyi geceler dileyeceğim ama hepiniz nen nen yapıyosunuz şu andaBen gece kuşu olunca,e birde haftasonu olunca erken yatasım gelmiyor...Bugün carrefourdan dumbbell aldım 1kglik 2 tane kol kaslarım sertleşsin diye..Baya cıvıdıda zayıfladıkça...Birde bel inceltme diski aldım...Bi heves önce genel hareketlerimi yaptım sonra sopayla yanlara yani bele çalıştım.En son olarakta bel inceltme diskiyle kıvırttım durdum biraccık...Ne yaparsam kar kardır mantığıyla bölgesel sıkılaşmaya gayret gösteriyorum....Perisicim sofcum Bu arada pirinç lapası ve peynir günlerim bitti çook sevinçliyim..Diyette en çok pirinç lapası zorluyordu beni ağzımda yapış yapış nişasta, suyla zor yutuyor insan valla...19 gün sonra yine var 2 gün tabi...Ama en çok lapa günleri zayıflıyorum çoz az yediğim için ve kaloride az malum lapa sabah 1 hafta olmadı ama dayanamadım çıktım tartıya 77.6 çıktım...Kayda değmez ama 400 gr genede moral oluyor be insanaaa 2.diyette hedefim 4kg.İlk
diyette 83'den geldik 78'e!Şimdide 2.Diyette bakalım gelebilecem mi 78'den 74'e!En büyük korkum 2.diyette hedefe ulaşamamam...İyşallah hayal kırıklığına uğramamam da kıtırlıktan çıtırlığa terfi ederim
pperi cigim aksam erken yattigim icin görmedim yazini almancasi Tofu Rewe de veya Asia ladenlerinde bulabilirsin kalip halinde satiliyor ben 0,80ct aldim ince dilim kesip tuzla biberle tatlandirip cok hafif yagda kizartip kagit havlu üzerinde biraz yagini süzdürüp yiyebilirsin.
günaydin kizlar
bu sabah katine indigimde wasalarimi unuttugumu fark ettimgeri 4 kat cikmaya üsendim ve yarim ceyrek ekmek yedim. Ona üzüldüm biraz ama olan oldu artik.
ben rejime basladigimdan beri tatlandirici kullaniyorum. yani rejimi olumsuz yönde etkiledigini düsünmüyorum ve sagliksiz oldugunuda düsünmüyorum. Babam 30yildir kullaniyo cünkü ve seker hastasi oldugu icin doktor kontrolü altinda sürekli gider. Doktorda olumsuz birsey demedi simdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?