• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar bi de tofu yu denediniz mi o da cok güzel oluyor (soya peyniri) 100 gr. sadece 0,6 kb var. kalorisi de 92 kcl

ben hic yemedim degerleri uygunmus ben bu hafta kalori dieti yapiyorum kalorisi cok uygun geldi denemek istiyorum benim aldigim peynirin kalorisi cok yüksek hangi marketten aliyorsun almancasi ne o peynirin

bu regl dönemleri bazen cok felaket gecebiliyor ben diete basladigimdan beri sadece bir defa felaket gecmisti resmen oburdum doymak bilmiyordum:125::111:

cidden ben de doyumsuz oluyorum böyle zamanlarda.bir de gün içinde bile kilo öyle çok farkediyoki,en iyisi basküle çıkmamak.ama gel görki ben günde en az 10 kez çıkıyorum:52:
ayrıca uzun süre basküle çıkmamışsam bu kesinlikle çok yediğim ve aldığım kiloları görmek istemediğim anlamı taşıyo.
o yüzden sık tartılmakta fayda gryrm.

cidden ben de doyumsuz oluyorum böyle zamanlarda.bir de gün içinde bile kilo öyle çok farkediyoki,en iyisi basküle çıkmamak.ama gel görki ben günde en az 10 kez çıkıyorum:52:
ayrıca uzun süre basküle çıkmamışsam bu kesinlikle çok yediğim ve aldığım kiloları görmek istemediğim anlamı taşıyo.
o yüzden sık tartılmakta fayda gryrm.

nasıl bir çelişki içindeim b böyle yaaaa!
bknz:2.satır
ardından6.satır:19::19:

Kizlar cok tuhaf seyler oluyor bana :)) ama iyi anlamda tuhaf seyler. Bugün mango dan 38 beden kot aldim ve almanya bedeni 36 yaziyor...36 bedeni ben kücükken bir ara giyiyordum iyi hatirliyorum:) ilk basta 38i konduramadim kendime yok diyorum bu dar ama 40da bariz bol hatta calisan eleman bile 40 size bol dedi...insallah 10yil sonrada o kota girerim :))

pperi ve begooonya cevaplar için tşk ediyorum..

pperi sen demişsin ya ben calori diyeti yapıom bu hafta...mesela bu diyei yaparkende yediğimizin kalorisine bakıcaz mı yüksek kloriliyse yemiycez mi ?yani hem kb hem kaloriyi gz önünde tutcaz? bilnlerden de cevap istiyorum arkadaşlar rica...............

Kizlar cok tuhaf seyler oluyor bana :)) ama iyi anlamda tuhaf seyler. Bugün mango dan 38 beden kot aldim ve almanya bedeni 36 yaziyor...36 bedeni ben kücükken bir ara giyiyordum iyi hatirliyorum:) ilk basta 38i konduramadim kendime yok diyorum bu dar ama 40da bariz bol hatta calisan eleman bile 40 size bol dedi...insallah 10yil sonrada o kota girerim :))

aylin cn süperrr ya bu keşke ben de senin gibi olabilsem nerde ne zaman o günler ahhhh..... cnm sen beni listeye aldın mı bu hafta...yani biz pazartesim başlıycaz? bi de cnm sen yediklerinin kalorisine dikkat ediyor musun? spor da yapıyorsan ne kadar yapıosun bi bilgi rica etsem..başarın içinde tebrik ediyorum :)

asinazcim ben aylin90 degilim :)) listeyi adasim aylin90 yapiyor.
Bu arada bende 2010 haziranin 20lerinde ayni senin gibi düsünüyordum hayatta kilo veremem iste 80e düssem yeter 75 olsam yeter diyordum ama gel görki hersey degisti. Sabir ve irade en önemlisi. Ve bu forum bana cok destek vermisti o günlerimde. Eminim herkes istedigi kiloya ulasacak:)
Ben bu rejime basladigim günden beri hic kalori sayimi yapmadim. Hep KH sayimi yaptim. Bol bol et yedim sosis yedim sucuk yedim hatta hemde atistirmalik olarak:) Ilk 1- 1.5ay spor da yapiyordum fakat ondan sonra birdaha hic yapamadim. Ama vücüdumda belli ediyor yani kollar ve bacaklar maalesef sarkik hafiften:) keske sporu ihmal etmeseydim.

Son düzenleme:

ne güzel şeyler olmuş sana:)
40 sana bol cümlesini ben de duymak istiyorum:1:

asinazcim ben aylin90 degilim :)) listeyi adasim aylin90 yapiyor.
Bu arada bende 2010 haziranin 20lerinde ayni senin gibi düsünüyordum hayatta kilo veremem iste 80e düssem yeter 75 olsam yeter diyordum ama gel görki hersey degisti. Sabir ve irade en önemlisi. Ve bu forum bana cok destek vermisti o günlerimde. Eminim herkes istedigi kiloya ulasacak:)
Ben bu rejime basladigim günden beri hic kalori sayimi yapmadim. Hep KH sayimi yaptim. Bol bol et yedim sosis yedim sucuk yedim hatta hemde atistirmalik olarak:) Ilk 1- 1.5ay spor da yapiyordum fakat ondan sonra birdaha hic yapamadim. Ama vücüdumda belli ediyor yani kollar ve bacaklar maalesef sarkik hafiften:) keske sporu ihmal etmeseydim.

aylinler karıştı cnm..ben yeniim burda maruz gör olur mu ..cnm sen peki ne kadar kilo verdin ve ayda ne kadar veriyorsun bu diyetle spor yapmadan?

kızlar fotonuzuu nasıl koyup,sildinizsonra.pericim müsatsen bi göster silersin yine:)

canim fotolar bilgisayarda kayitli ve esim su an film seyrediyor ben laptoptayim yine ayni ana denk geldigimizde gösteririm resmimi
google'a hizli resim yükle'den resim yüklüyorsun 3 numarali bölümü bu mesaj yazdigimiz yere kaydediyorsun silmek icinde resmi yükledigin mesajin altinda mesaj düzenleme yazisi varya ona basip resmi silip yerine birseyler yaz bu kadar

Son düzenleme:
aldante h.b cnm...aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş hep birlikte zayırlarız da benim bi arkadaş kalori iyeti yapıyor şimdi o kalor hesabıyla yapıyor en sağlıklısı oymuş...kafam karıştı ya...

süper gercekten aylincim senin boyun kac ve en son tartildiginda kac kiloydun

kızlar ya benim kb min çoğu ekmeğe gidiyor :( kızlar ben bu ekmeği napcem ya...acaba lavaş ekmek yesek onun kb si hakkında bilgisi olan var mı veya bana başka bi önerisi olan var mı ?

canim fotolar bilgisayarda kayitli ve esim su an film seyrediyor ben laptoptayim yine ayni ana denk geldigimizde gösteririm resmimi
google'a hizli resim yükle'den resim yüklüyorsun 3 numarali bölümü bu mesaj yazdigimiz yere kaydediyorsun silmek icinde resmi yükledigin mesajin altinda mesaj düzenleme yazisi varya ona basip resmi silip yerine birseyler yaz bu kadar

ok canım.bir ara deneriz.
öneki sayfada verilen siteen kb değerlerine bakıyorum ben de şimdi.
ii geceler!

pperi ve begooonya cevaplar için tşk ediyorum..

pperi sen demişsin ya ben calori diyeti yapıom bu hafta...mesela bu diyei yaparkende yediğimizin kalorisine bakıcaz mı yüksek kloriliyse yemiycez mi ?yani hem kb hem kaloriyi gz önünde tutcaz? bilnlerden de cevap istiyorum arkadaşlar rica...............

evet bu hafta kalori dieti yapiyorum sadece yediklerimin kalorilerini hesapliyorum metabolizmami sasirtmak icin FAKAT bu dieti yaparken kalori degerleri bizi ilgilendirmiyor sadece kb degerlerini hesapliyacaksin

ppericim çok sağol ya...ben şu ekmek işin yapamıom ya sabah khvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum.5-6 dilim yiyorum o da kb nin çoğunu tüketiyor bi önerrin var mı cnm ?

kızlar ya benim kb min çoğu ekmeğe gidiyor :( kızlar ben bu ekmeği napcem ya...acaba lavaş ekmek yesek onun kb si hakkında bilgisi olan var mı veya bana başka bi önerisi olan var mı ?

chess uno ekmekten bahsetmisti galiba bir diliminde 8 kb varmis birde wasa ekmegi var ama normal ekmek gibi degil kitir kitir bir dilimindede 5 kb vardi galiba onlardan deneyebilirsin ben kahvalti disinda ekmek yemiyorum onun yerine bol bol 0-1 olan yiceklerle karnimi doyuruyorum belli bir zaman sonra alisiyorsun hatta gecen hafta kahvaltida bile ekmek yemedim peynir ve yumurta yetiyordu bünyen alissin bu diete ekmek yememeye alisacaksin:34:

Son düzenleme:
Back