ya kızlar 2-3 gündür kb diyetine uymaya çalışıyorum çok yeniyim ama daha tartıya çıktım bugün sabah aç karnına 1 kg almışım..günlük kb oranını 50-55 arası tuttum bu üç günde .ben bıraksam mı bilemeddim korkuyorum ya daha çok alırsam da böyle gidersem diye..moralim sıfıra düştü valla...önerisi olan var mı kızlar yaa
unutmuşum üstelik çayı bile tatlandırıcı ile içmeye başladım 3 gündür..ne tatlı ne şeker anlamadım ki noluyor vallaa
Kalori diyeti iyi gelebilir..Kesinlikle bence buna ihtiyacı var senin de vucudunun cunku sen de cok uzun zamandır diyettesin..Ben de yapabilecegime inansam yapıcam aslında kalori diyeti, ama benim 2 tane kofte yok şu kadar şundan diye sayılı şeyleri yapabilmem çok zor..Bir de arkadaslarla bir araya geliyoruz haftada 2 gece ve en az 2 kadeh şarap içiyorum mesela, kalori diyetinde sanırım alkol de yasak..Neyse zor o yuzden zaten uzun zamandır ara vermiş durumdayım bu diyete, o yuzden benim vucudum bayaa şaşırmıştır muhtemelen..Şimdi başlasam yeni baştan başlamış gibi olabilir hatta..O yuzden o gazı bekliyorum..Alet gelsin başlıycam sporla birlikte..:))
gürkan kubilay yaban mersini üzüm ysş olan kırmızı kabuklu) ve yer fıstığının yağ yapmaya yardımcı olduğunu söyledi özellikle yaban mersini çayı adet düzensizliğine ve doğum kontrol haplarının yan etkilerini azaltıyormuş mutlaka denicem.
yağ yapmaya mı yoksa yakmaya mı?
aslıcımm pericimm... geçmişi okurken ilk gözüme çarpan şey bu olduu.. sakın ama sakınn bilmiorumm ama kb den çıkıp kalori rejimi yapmayın.. beni yıkan yakan mahveden bu oldu. 2 rejimin arasında kaldım debelendimm resmen.. bi ara sinirlendim ikisini aynı anda yapmaya çalıştım bira döndüm kb yaptım hemen döndüm kalori yaptım yanii psikolojik olarak tükendim.. çünkü kb rejiminde biz yemeğe çok alışıorum çünkü aç kalmıyoruz. ama kalori rejimii kbden sonra inanın hiç yapılmıyor. ancak bir akç hafta ara verirsin tüm diyetlere vücut bir şaşırır sonra devam ya kb ya kalori
bilmiorum ama sözüme güvenin arkadaşlar ben iki diyet arasında kaldım manyak oldum.. şu bir gerçek ki kalori rejimi dünya üzerinde en çok zayıflatan rejim doğru yapıldığında ama onun aslının dediği gibi 3 köfte 1 ekmek tek tek hesaplaması insanı çileden çıkarıyor ve doymuosunnn özellikkle ilk başlarda ve kaloride en kötüsü bozdun mu tam anlamıyla bozuyosunn
yani benim görüşüm bu periciimm
tarcinli sütü bende hic denemedim. suan da yurttayim sütü bulsam tarcini bulamicam. Suan aspartamin yan etkilerie bakiyorum netten ve cidden cok korkunc! arada bir kola zero iciyordum artik onuda icesim gelmiyor okuduklarimdan sonra. Birde eti forumun ürünlerindede aspartam var. Acaba vücuduma kötü bisey yaptimmi diye korkmaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?