Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çavdar ve buğday ekmeğinin bir diliminde kaç kb var?
Selam kızlar..
Pericim afiyet olsun guzel miydi bari dondurma :))
Ben de kac gundur o dogum gunu senin bu dogum gunu benim geziyorum..
Yani arkadaslarımın cocuklarının dogum gunleri vardı oglumu goturdum onlara..Ancak girdim simdi yazılanları okudum..
Eve mekik tahtası sipariş etti eşim..Sanırım o gelince ben de bir gazla rejimime geri dönecegim..
Mekik cekmek belki beni tekrar gaza getirir..:))
Ayy kızlar havalar ısınsın artık cok sıkıldım yagmur ve çamurdan..Hatta sisten..
Bahar gelsin artık :))
hemde cok lezzetliydi bayilirim zaten:125: meyveli dondurma hic sevmem favorim cikolatalidir her zaman
insan diete ara verince tekrar adepte olmak zaman alabiliyor ama eminim basladiginda gecen zamani telafi edersinbende duraksama dönemine takildim insallah bu hafta bunu kirarim diye düsünüyorum:97: haftaya verdigim kilo bunu gösterecek:44:
Kalori diyeti iyi gelebilir..Kesinlikle bence buna ihtiyacı var senin de vucudunun cunku sen de cok uzun zamandır diyettesin..Ben de yapabilecegime inansam yapıcam aslında kalori diyeti, ama benim 2 tane kofte yok şu kadar şundan diye sayılı şeyleri yapabilmem çok zor..Bir de arkadaslarla bir araya geliyoruz haftada 2 gece ve en az 2 kadeh şarap içiyorum mesela, kalori diyetinde sanırım alkol de yasak..Neyse zor o yuzden zaten uzun zamandır ara vermiş durumdayım bu diyete, o yuzden benim vucudum bayaa şaşırmıştır muhtemelen..Şimdi başlasam yeni baştan başlamış gibi olabilir hatta..O yuzden o gazı bekliyorum..Alet gelsin başlıycam sporla birlikte..:))
beni de alin bu diyete . yeni yeni den baslamak istiyorumm. dört nisan benim baslangicim olsun .desteklerinizi bekliyorum.
birlikten kuvvet doğar,buyur gel canım
sen demi iradesiz koçsun yoksa:26:
olsun canim ya sen deneyimlisin diger ögünlerde onu dengeleyebilirsin
aylincim sen baslangicta süper kilo vermissinbiraz acarmisin tam olarak ne sekilde beslendigini günde kac kb aldigini ve birde hic duraksama yasamadinmi
beni de alin bu diyete . yeni yeni den baslamak istiyorumm. dört nisan benim baslangicim olsun .desteklerinizi bekliyorum.
Evet ppericim ben baslangicta iyi kilo verdim:) ve tabiki duraksama dönemi yasadim mesela kasimdan ocaga kadar sadece 2-3 kilo vermistim. Tabiki baslardaki kadar dikkat etmedim.
Ama o ara yani 3 ay hic tartiya cikmadim. Yani verdimmi aldimmi hic bilmedim ve sadece bildigimi yaptim kacamaklar dahil. Ve vicdanin cok rahattim. o tartiya cikma psikolojisi bence kötü bisey.Yani alip verdigimi bilmiyordum ama kendimi iyi hissediyordum. Önemli olan da bence bu. Öyle böyle yinede 3 ayda 3 kilo vermistim. 71 den 68e düsmüstüm.
Ilk baslarda günde 25-30 arasi KH aliyordum. onun cogunuda yine kahvaltida aliyordum. Aslinda genel cizgiden hic ayrilmadim. Yani bol su ictim günde en az 2.5 litre. Aksamlari et yedim yani saf protein hatta öglenleri bile et yiyordum. Sebze yemedigim günler cok olmustur. Ama artik arada bir sebze yiyorum. Meyveye elimi sürmedim 4-5 ay:) Etin yaninda yogurt yiyordum. Fakat yinede proteinle karbonhidrati cok karistirmamaya özen gösteriyordum. Cünkü ikisinin etkisi de kilo aldirabiliyor. Canim tatli cektiginde bitter cikolata yiyordum. Ve en önemlisi hic ac birakmadim kendimi. Mesela 2 saat önce kantine indim ve sahanda yumurta beyaz peynir ve kasar peyniri aldim yedim:) hepsi KH degeri 0-1 arasi. Bu sekilde kilolar gitti.
Veeee kizlar aksam tartildim 66.5 kg ciktim:) Evden geleli 1 ay oluyo 1.5 kilo vermisim yine. Ve ben bu hafta 2 kere pasta bitanede sütlac yedim:)) ki eminim sabah tartilsaydim 66 cikardim![]()