kizlar bi de tofu yu denediniz mi o da cok güzel oluyor (soya peyniri) 100 gr. sadece 0,6 kb var. kalorisi de 92 kcl
bu regl dönemleri bazen cok felaket gecebiliyor ben diete basladigimdan beri sadece bir defa felaket gecmisti resmen oburdum doymak bilmiyordum:125::111:
cidden ben de doyumsuz oluyorum böyle zamanlarda.bir de gün içinde bile kilo öyle çok farkediyoki,en iyisi basküle çıkmamak.ama gel görki ben günde en az 10 kez çıkıyorum
ayrıca uzun süre basküle çıkmamışsam bu kesinlikle çok yediğim ve aldığım kiloları görmek istemediğim anlamı taşıyo.
o yüzden sık tartılmakta fayda gryrm.
Kizlar cok tuhaf seyler oluyor bana :)) ama iyi anlamda tuhaf seyler. Bugün mango dan 38 beden kot aldim ve almanya bedeni 36 yaziyor...36 bedeni ben kücükken bir ara giyiyordum iyi hatirliyorum:) ilk basta 38i konduramadim kendime yok diyorum bu dar ama 40da bariz bol hatta calisan eleman bile 40 size bol dedi...insallah 10yil sonrada o kota girerim :))
Kizlar cok tuhaf seyler oluyor bana :)) ama iyi anlamda tuhaf seyler. Bugün mango dan 38 beden kot aldim ve almanya bedeni 36 yaziyor...36 bedeni ben kücükken bir ara giyiyordum iyi hatirliyorum:) ilk basta 38i konduramadim kendime yok diyorum bu dar ama 40da bariz bol hatta calisan eleman bile 40 size bol dedi...insallah 10yil sonrada o kota girerim :))
asinazcim ben aylin90 degilim :)) listeyi adasim aylin90 yapiyor.
Bu arada bende 2010 haziranin 20lerinde ayni senin gibi düsünüyordum hayatta kilo veremem iste 80e düssem yeter 75 olsam yeter diyordum ama gel görki hersey degisti. Sabir ve irade en önemlisi. Ve bu forum bana cok destek vermisti o günlerimde. Eminim herkes istedigi kiloya ulasacak:)
Ben bu rejime basladigim günden beri hic kalori sayimi yapmadim. Hep KH sayimi yaptim. Bol bol et yedim sosis yedim sucuk yedim hatta hemde atistirmalik olarak:) Ilk 1- 1.5ay spor da yapiyordum fakat ondan sonra birdaha hic yapamadim. Ama vücüdumda belli ediyor yani kollar ve bacaklar maalesef sarkik hafiften:) keske sporu ihmal etmeseydim.
kızlar fotonuzuu nasıl koyup,sildinizsonra.pericim müsatsen bi göster silersin yine:)
canim fotolar bilgisayarda kayitli ve esim su an film seyrediyor ben laptoptayim yine ayni ana denk geldigimizde gösteririm resmimi
google'a hizli resim yükle'den resim yüklüyorsun 3 numarali bölümü bu mesaj yazdigimiz yere kaydediyorsun silmek icinde resmi yükledigin mesajin altinda mesaj düzenleme yazisi varya ona basip resmi silip yerine birseyler yaz bu kadar
pperi ve begooonya cevaplar için tşk ediyorum..
pperi sen demişsin ya ben calori diyeti yapıom bu hafta...mesela bu diyei yaparkende yediğimizin kalorisine bakıcaz mı yüksek kloriliyse yemiycez mi ?yani hem kb hem kaloriyi gz önünde tutcaz? bilnlerden de cevap istiyorum arkadaşlar rica...............
kızlar ya benim kb min çoğu ekmeğe gidiyorkızlar ben bu ekmeği napcem ya...acaba lavaş ekmek yesek onun kb si hakkında bilgisi olan var mı veya bana başka bi önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?