• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kb dğerlerinde pirinc=100 gr =20 kb diyor bu pişmiş yani pilav içinmi 100 gr yoksa pişmemiş 100 gr pirinç için mi 20 kb? bulgur pilavı çok yüksek kb si bari pirinç yesek inş. pişmemiş pirinç içindir :) çünkü pirinç pişince daha da çok oluyor :) biriniz cevap yazarsanız sevinirim kızlar..sağlıcakla..

ekmek ve pide türü birsey yemedigin sürece disarda yeme alternetifimiz cok yaninda salatayi korkmadan yiyebilirsin yarim marulda 4 kb var icine koydugun yagin degeri zaten sifir
ekmek icin bir fikrim yok 20gr tostda 8 var kizarmis oldugu icin onunla karsilastirma yapiyorum burda gr faktörü önemli

cnm salatayı korkmadan yiyebilirsin dedin ya korktum valla :) şimdi marulun 1 yaprağının yarısı mı 4 kb?
bazı yerlerde de 4 yaprak marul =2 kb demiş anlamadım ki cnm ?biber 4,domates 6,salatalık 4,4 yaprak marul 2 kb mi doğru mu biliom? salata yaptın mı zaten 16 kb ediyor hepsi eksik bile var :( oysa beni günde 50 yi geçmemem lazımmış öle dedi burdaki arkadaşlar..rica etsem cnm bi cevap....

cnm salatayı korkmadan yiyebilirsin dedin ya korktum valla :) şimdi marulun 1 yaprağının yarısı mı 4 kb?
bazı yerlerde de 4 yaprak marul =2 kb demiş anlamadım ki cnm ?biber 4,domates 6,salatalık 4,4 yaprak marul 2 kb mi doğru mu biliom? salata yaptın mı zaten 16 kb ediyor hepsi eksik bile var :( oysa beni günde 50 yi geçmemem lazımmış öle dedi burdaki arkadaşlar..rica etsem cnm bi cevap....

listeye göre orta boy bütün marulda 8 kb var ben onun icin yarim marulda 4 kb var dedim salata yaparkende coban salata yerine marul salatasini tercih etmen gerekiyor kb bakimindan daha düsük olur ayrica icine taze soganda ilave edebilirsin ayri bir lezzet katiyor ve kb'si cok uygun
princin 100gr pismisinde maalesef o kadar kb var bu dietde en yasakli yicekler:18:

BUYRUN KIZLAR

birinciyi ve ikinciyi tebrik ediyorum :1: :nazar:

yeni gelenler hosgeldiniz... sizleri haftaya yazicam listeye...
malesef fazlada alamiyorum... listeyi tamamen bozmam gerekiyor... bi bakicam artik... simdi ugrasamadim uykum geldi :1:

öptüm sizleri

aylincigim beni unutma lütfen beni de listeye alirmisin.
Baslangic kilom84,6 boy 1,56 su anki regl durumlu kilom 81 hedef 52 kilo herkese iyi bir gün dilerim su an ise gitmek icin hazirlaniyorum iste arkadaslarla toplu kahvalti yapicaz inssallah fazla kacirmam kolay gelsin görüsmek üzere

hosgeldin canim aramiza burada cok güzel dayanisma var her zaman destek oluruz aklina takilan birsey oldugunda yardimci oluruz kolay gelsin:13:

aslında var yiyeceklerin gram olarak puanı yazalı ben nerden bileyim kaç gram yedim ölçüpte yemiyorum ki:)

bugün kendime bir liste yapıcam kb değerlerini yazıcam bütün yiyeceklerin ona göre yicem:)bir yerden başlamak lazım.umarım sağlıklı bir şekilde kilo verebilirim.10 kilo daha versem süper olucak.çok zor olmucak sanırım bu diyetle.ama hala tam kavrayamadım ne yicem nasıl yicem:(bugün biraz araştırıcam...

aylincigim beni unutma lütfen beni de listeye alirmisin.
Baslangic kilom84,6 boy 1,56 su anki regl durumlu kilom 81 hedef 52 kilo herkese iyi bir gün dilerim su an ise gitmek icin hazirlaniyorum iste arkadaslarla toplu kahvalti yapicaz inssallah fazla kacirmam kolay gelsin görüsmek üzere

cnm gec kaldin bildirmeye :9: haftaya insallah oldu :16:

aslında var yiyeceklerin gram olarak puanı yazalı ben nerden bileyim kaç gram yedim ölçüpte yemiyorum ki:)

yasakli yicekleri yemedigin sürece ve degeri 0-1 olan yiceklerin gram olarak degerlendirmeden rahatlikla yiyebilirsin nasil olsa degerleri az

kizlar merhabalar nasilsiniz isten geldim ve yorgunluk kahvesi iciyorum .Sabah iste kahvalti söleni vardi ama ben kb sayimi yaptigimdan 15 kb civari aldim.
Yarin da arkadaslar pizza ismarliycak sanki bana nispet yapiyorlar allahtan cok samimi bir arkadasim var bizde onunla tabakta tavuk döner ismarliyoruz salata esliginde son derece azimliyim bu sefer kimse benim diyetimi bozamiycak.

kizlar merhabalar nasilsiniz isten geldim ve yorgunluk kahvesi iciyorum .Sabah iste kahvalti söleni vardi ama ben kb sayimi yaptigimdan 15 kb civari aldim.
Yarin da arkadaslar pizza ismarliycak sanki bana nispet yapiyorlar allahtan cok samimi bir arkadasim var bizde onunla tabakta tavuk döner ismarliyoruz salata esliginde son derece azimliyim bu sefer kimse benim diyetimi bozamiycak.

aslinda pizzacilardaki salataya ben bayiliyorum ama su her sosun icine seker koymalari maalesef mahfediyor masum salatanin kb'si firliyor ama cözümü güzel bulmussunuz:13:

kizlar bi de tofu yu denediniz mi o da cok güzel oluyor (soya peyniri) 100 gr. sadece 0,6 kb var. kalorisi de 92 kcl

Son düzenleme:
BUYRUN KIZLAR

birinciyi ve ikinciyi tebrik ediyorum :1: :nazar:

yeni gelenler hosgeldiniz... sizleri haftaya yazicam listeye...
malesef fazlada alamiyorum... listeyi tamamen bozmam gerekiyor... bi bakicam artik... simdi ugrasamadim uykum geldi :1:

öptüm sizleri
çoğumuz için 1 nsan şakası gibi oldu bu kez:5:

çikolata soslu kek bugün ailenin menusu:63::63: burun kıvırdım yemicem getirme bana dedim.. babam çığırdı aaa kim kek yemiyormuşş inanmaaammmm miss gibi de kokuyorrrr... kocaman dilim isterim ben.. nispet yapıyor:63::63: regl oldum cuma günü galiba ondan 2,30 çıktım ... almışımdır kesin bir hafta salladım ama 2,3 kilo alacak kadar da yemedim ne oluyoz demiştim zaten.. isabet oldu bakalım cuma günü süprizler olacak mı.. kendimi tuttum bugün tartılmadım yarında tartılmicam.. alıştım tartılmamaya.. hadi bakam hayırlısı:59::59:

çikolata soslu kek bugün ailenin menusu:63::63: burun kıvırdım yemicem getirme bana dedim.. babam çığırdı aaa kim kek yemiyormuşş inanmaaammmm miss gibi de kokuyorrrr... kocaman dilim isterim ben.. nispet yapıyor:63::63: regl oldum cuma günü galiba ondan 2,30 çıktım ... almışımdır kesin bir hafta salladım ama 2,3 kilo alacak kadar da yemedim ne oluyoz demiştim zaten.. isabet oldu bakalım cuma günü süprizler olacak mı.. kendimi tuttum bugün tartılmadım yarında tartılmicam.. alıştım tartılmamaya.. hadi bakam hayırlısı:59::59:

valla benim de kilo drumları aynı:(ben de dün regl oldum ama sökülemedim.basküle her çıkışımda biraz daha çok çıkıyo.
ayrıca sallamak ki ne sallamak benimki..canım sıkıldıkça yemeğe daha doğrusu tatlıya saldırıyorm.ben iflah olmam.beni adam edin kızlar lütfeeen:43:
temiz bi sopaya ihtiycım var aslında.
reglimin gecikmesi motivasyonumu iyice bozdu.

kızlar kb dğerlerinde pirinc=100 gr =20 kb diyor bu pişmiş yani pilav içinmi 100 gr yoksa pişmemiş 100 gr pirinç için mi 20 kb? bulgur pilavı çok yüksek kb si bari pirinç yesek inş. pişmemiş pirinç içindir :) çünkü pirinç pişince daha da çok oluyor :) biriniz cevap yazarsanız sevinirim kızlar..sağlıcakla..

canım bir yemek kaşığı pişmiş bulgur kb değeri 1.6

100 gr pişmiş bulgur kb değeri 18.6

100 gr kuru bulgur kb değeri 75.9

Pirinç, kahverengi, uzun tanecikli, pişmiş 100 gr kb değeri 23

Pirinç, kahverengi, pişmiş 100 gr kb değeri 23.5

Pirinç, beyaz, normal, pişmiş 100 gr kb değeri 28.6

Pirinç, beyaz, kısa tanecikli, pişmiş 100 gr kb değeri 28.7

Pirinç, beyaz, uzun tanecikli, pişmiş, tuzlu 100 gr kb değeri 28.2

besinler.com - Ana Sayfa ben bu sitedeki değerlere bakıyorum hep,çok ayrıntılı,herşey var,her şekli ile hem de,pişmiş-kuru-kabuklu-kabuksuz Allah ne verdiyse her şeklinin değerini vermişle
r :60:

üstelik pişmiş bulgurun kb değeri,kuruya göre çok çok düşük,sonuçta pişince besin değerleri değişiyor o mantık,o yüzden listelerdeki kb.lere bakarken pişmiş mi kuru mu onları da dikkate almak lazım,sonuçta kuru kuru yemeyeceğiz :))
o yüzden ben bulguru çok rahat yiyorum,kaşık hesabı yaparak,aç da kalmıyorum,üstüne bol su ooohhhhhhh mide şişiyo
:60:

canım bir yemek kaşığı pişmiş bulgur kb değeri 1.6

100 gr pişmiş bulgur kb değeri 18.6

100 gr kuru bulgur kb değeri 75.9

Pirinç, kahverengi, uzun tanecikli, pişmiş 100 gr kb değeri 23

Pirinç, kahverengi, pişmiş 100 gr kb değeri 23.5

Pirinç, beyaz, normal, pişmiş 100 gr kb değeri 28.6

Pirinç, beyaz, kısa tanecikli, pişmiş 100 gr kb değeri 28.7

Pirinç, beyaz, uzun tanecikli, pişmiş, tuzlu 100 gr kb değeri 28.2

besinler.com - Ana Sayfa ben bu sitedeki değerlere bakıyorum hep,çok ayrıntılı,herşey var,her şekli ile hem de,pişmiş-kuru-kabuklu-kabuksuz Allah ne verdiyse her şeklinin değerini vermişle
r :60:

üstelik pişmiş bulgurun kb değeri,kuruya göre çok çok düşük,sonuçta pişince besin değerleri değişiyor o mantık,o yüzden listelerdeki kb.lere bakarken pişmiş mi kuru mu onları da dikkate almak lazım,sonuçta kuru kuru yemeyeceğiz :))
o yüzden ben bulguru çok rahat yiyorum,kaşık hesabı yaparak,aç da kalmıyorum,üstüne bol su ooohhhhhhh mide şişiyo
:60:

o siteyi bende cok begeniyorum sebzelerin cig pismis dondurulmus cok ayrintili vermis dedigin gibi her türlü halini ayrintili yazmislar:1:

senin bu ailene napalim biz:19: ne kadar midelerine düskünler. bencede 2.3kg kesin kilo degildir ne kadar sallasanda o kadar alinmasi imkansiz bu hafta dikkat ettigin sürece cumaya birsey kalmaz bence:34: tabi sizin evde ne kadar dikkat edilebilir oda büyük sabir isi gercekten:37:

valla benim de kilo drumları aynı:(ben de dün regl oldum ama sökülemedim.basküle her çıkışımda biraz daha çok çıkıyo.
ayrıca sallamak ki ne sallamak benimki..canım sıkıldıkça yemeğe daha doğrusu tatlıya saldırıyorm.ben iflah olmam.beni adam edin kızlar lütfeeen:43:
temiz bi sopaya ihtiycım var aslında.
reglimin gecikmesi motivasyonumu iyice bozdu.

bu regl dönemleri bazen cok felaket gecebiliyor ben diete basladigimdan beri sadece bir defa felaket gecmisti resmen oburdum doymak bilmiyordum:125::111:

Back