Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de çok hızlı verdigin icin geri alıyorsun bu kadar kolay..Bence toptan yeme alışkanlıgını değiştirmen gerekli..Benim de eşim kilo vermemi çok guzel destekliyor ama mesela ne guzel oldun sen kilo verince diyince ben kotu etkileniyorum aslında..Yani şımarıyorum sanırm..Aslında dese ki bence biraz daha vermen lazım, daha olmadı filan kesin bende daha guzel etki yapar..Eşinin boyle yapması kotu degil yani, bazen gercekler acıtır ama onlar bize en yakın insanlar o yuzden aslında bizim iyiligimizi istiyorlar..Ama bence kesin cocukların icinde tatlı alma eve..Benim de oglum var 3 yaşında neredeyse ama daha şekerin çikolatanın neredeyse tadını bilmiyor..Ne kadar gec tanışırsa o kadar iyi..Ama sen eve alırsan o zaman ne yazık ki yiyorlar..O da benim cektiklerimi ceksin istemiyorum ilerde..Mesela bir yerde pasta veriyolar onu bile yemiyor şimdi tatlı hiç sevmiyor ben alıştırmadıgım icin..Şimdi kendine bence daha uzun bir sure koy ve yavas yavas ver cnm..Boylesi daha kalıcı ve guzel olur insallah..
pericim ben de ekledim bu arada..ama online olmuyorsun sanırım..Neyse bir ara gosteririm kendimi dert degil..
aslicim bir ara acmistim sen kapaliydin ama ben seni gördüm cok tatlisin bu arada![]()
Bi ben seni göremedim..Siteye de koydun onda da yoktum zaten..Neyse konusuruz zaten kacıyorum..Hadi iyi aksamlar herkese..
çok tatlısın pericim:13: esas memleket neresi canım
valla kızlar eşim bana kilolusun diye trip yapsa kafasına bişey indirip sen kendi göbeğine bak derim,yani demekki herkesin motivasyonu farklı:13:
saol canim o fotoda 68 kiloydum izmir yakinlarindan
benim kinin olsa ben de diycem ama yok iste 21 yildir kilo aldiramadim kendisine adam kendine dikkat ediyo
hemşerim:13:
sende izmirdenmi yoksa yakinlarindanmi ayni sehirdenmisiz birdeolamazmi yani
![]()
asli kapatmissin yine kendimi sana gösteremedim senin icin foto ekledim ama chess gördü neyse kime niyet kime kismet![]()