Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

anladım canım ben senin bu rahatsızlığını bilmiyodum ya da okudum unuttum. Hastalık konusunda bilgim yok tek bilgim çok yavaş kilo verildiği, ilaç kullanıyomusun canım, senin bol sabra ihtiyacın var gerçekten. Ama biliyomusun bence yine de gayet güzel vermişsin şu zamana kadar, umarım aynı olay tekrar eder:13::13:

iyi günler,
sitede ve formda yeniyim Almanya dan katiliyorum.
KB diyetine basladim gecen hafta carsamba basladigimda 84.6gr dim bugün 81 kilodayim.
temmuz sonuna dek en az 60 kilo olabilirmiyim sizce bu diyet uygulamasiyla.acil bu kilolardan kurtulmam gerekiyor Agustosun 17 sinde Türkiyeye tatile geliyorum ancak bu kilolarla imkani yok acil kilo vermem gerekli deneyimlerinize ihtiyacim var tessekkürler

Ben ilaç kullanıyorum evet cnm..Tam 6 senedir..Hayatımın sonuna kadarda kullanmam gerek..Düzelme gibi bir durum olmuyor bu tarz rahatsızlıklarda..Bende tiroid oldugunu bilen arkadaslarım zaten inanamıyor verdigim kiloya..Cunku normalden cok daha yavas veriyorsun ne yazık ki..Ama ben çok hırs yapmıştım ve becerdim çok şukur..İnsallah devamı gelir :))

kuatir hastaligi bendede var cok yavas calisiyormus bende düzenli olarak ilac kullaniyorum güzel kilo vermissin neler yaptin neler yedin bana da anlatir misin

kuatir hastaligi bendede var cok yavas calisiyormus bende düzenli olarak ilac kullaniyorum güzel kilo vermissin neler yaptin neler yedin bana da anlatir misin

Canım hoşgeldin öncelikle..Ne yazık ki bu hastalıkla çok hızlı kilo verilemiyor..Ben 4 aydır bu rejimi yapıyorum. Ama ilk hafta çok guzel kilo vermişsin tebrik ederim...Genelde ilk haftalar cok guzel gidiyor ama sonra bir duraklama dönemi olabiliyor..
746. sayfada cok kapsamlı bir liste var oradan degeri sıfır olan yiyeceklerden istedigin kadar,diger yiyeceklerden de sevdiklerinden gunluk 35-40 arası tutarsan istedigin kiloya zaman içinde ulaşırsın cnm..Bence zamanı biraz uzat cnm..Sen Temmuza kadar 10 kilo da versen bu bir guzel degişimdir..Uzun zaman hedeflersen kendine cnm daha mutlu olursun bu diyette..

hosgeldin canim aramiza bende almanyada oturuyorum önünde cok uzun zaman var imkansiz degil ama kacamaklara dikkat cünkü diet arasinda yapilan kacamaklar aninda kilo olarak geri dönebiliyor önünde uzun süre oldugu icin mutlaka arada canin kacamak isteyecektir ama ölcüye dikkat!!!!!!!!!!!

iki sene önce yine bu tür bi diyetle 3 ayda 22 kilo vermistim biliyorum zaman cok kisa ben de esim de biktik artik bu kilolar dan is e gidip gelmekten haric hic disari cikmak gelmiyor icimden esimle iddaya da girdik en az 65 kiloya gelirsem benimle izine gelicek yoksa gelmiycekmis moralim cok bozuk ne yapicaz biz kadinlar böyle

eşin neden böyle bişey şart koşuyo ki canım:26::26:

hosbulduk canim almanya da nerde oturuyorsun ben fürth deyim Bayern.
Evet tatliya karsi dayaniksizligim var eve almamaya calisiyorum ama kücük kizim yüzünden aliyorum sonra da dayanamiyorum.iki sene önce ne güzel 22 kilo vermistim tatlilar ve hareketsizlik yüzünden tekrar geri geldiler.

eşin neden böyle bişey şart koşuyo ki canım:26::26:

kiloya karsi takintisi var kendis cok disiplinli 2 gün de bir kosuya gidiyor.Evlendigimizde 64kg da idim o zaman da biraz zayiflamami istiyordu ilk cocuktan sonra ben 86 kilo oldum 95 senesinde 52 kiloya düstüm ikinci cocugum dünyaya gelene dek 2003 e kadar o günden beri bir verip bir aliyorum tatli ya dayaniksiz olup verdigim kilolari tekrar geri almama sinirleniyor en son eylül ayinda 74 kiloya düsmüstüm kisa sürede yine geri aldim o da ben de biktik aramiz limoni

aaaaaaa cok yakiniz 80km kadar yani bambergin biraz daha gerisinde oturuyorum ama sizin ordan cok geciyoruz nürnberge can'a alisverise giderken daha önce vermeyi basardiysan eminim bu seferde basaracaksin yeterki pes etme:13:

aaaaaaa cok yakiniz 80km kadar yani bambergin biraz daha gerisinde oturuyorum ama sizin ordan cok geciyoruz nürnberge can'a alisverise giderken daha önce vermeyi basardiysan eminim bu seferde basaracaksin yeterki pes etme:13:

cana alisverise ben de gidiyorum belki de karsilasmissizdir.inssallah bu sefer de basaricam dilerim sen de istedigin kiloya ulasirsin.

cana alisverise ben de gidiyorum belki de karsilasmissizdir.inssallah bu sefer de basaricam dilerim sen de istedigin kiloya ulasirsin.

insallah ne kadar sürerse sürsün ideal kiloma gelene kadar devam
1132. sayfada bir arkadasimiz linkini vermisti ordan yapablirsin cizelgeyi

anladım canım ama eşinin bu tavrı motivasyon yaratmazki aksine motivasyonunu kırar:26::26:
umarım başarılı olursun:13:
evdeki bütün tatlıları şekerleri atmakla başla bence, şeker çok zararlı çocuklarınada yedirme canım, damak tadları şekere alışmasın, büyüyünce onlarda da çekmesin sonra
:13:

3 ayda 22 kilo cok fazla vermissin sen o zaman neler yemistin nasil verdigini biraz anlatirmisin

3 ayda 22 kilo cok fazla vermissin sen o zaman neler yemistin nasil verdigini biraz anlatirmisin

nürnberg te de bilinen metabolic balance uyguladim bu da karbonhidrat diyeti gibi protein ve sebze bir de tartarak yiyordum her seyi o zamanlar fitnesse gidiyordum en az 45 dak step ise gidip gelirken de pisiklet le gidiyordum 20 gid.20 dak dönüs.
fakat simdi fitnesse gitmiyorun onun yerine eve yürüyüs bandi aldim onu yapiyorum günde 1 saat burda havalar isininca pisiklete de basliycam

Belki de çok hızlı verdigin icin geri alıyorsun bu kadar kolay..Bence toptan yeme alışkanlıgını değiştirmen gerekli..Benim de eşim kilo vermemi çok guzel destekliyor ama mesela ne guzel oldun sen kilo verince diyince ben kotu etkileniyorum aslında..Yani şımarıyorum sanırm..Aslında dese ki bence biraz daha vermen lazım, daha olmadı filan kesin bende daha guzel etki yapar..Eşinin boyle yapması kotu degil yani, bazen gercekler acıtır ama onlar bize en yakın insanlar o yuzden aslında bizim iyiligimizi istiyorlar..Ama bence kesin cocukların icinde tatlı alma eve..Benim de oglum var 3 yaşında neredeyse ama daha şekerin çikolatanın neredeyse tadını bilmiyor..Ne kadar gec tanışırsa o kadar iyi..Ama sen eve alırsan o zaman ne yazık ki yiyorlar..O da benim cektiklerimi ceksin istemiyorum ilerde..Mesela bir yerde pasta veriyolar onu bile yemiyor şimdi tatlı hiç sevmiyor ben alıştırmadıgım icin..Şimdi kendine bence daha uzun bir sure koy ve yavas yavas ver cnm..Boylesi daha kalıcı ve guzel olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…