Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kesinlikle katılıyorum. Sana destek olmaları çok önemli. Benim en yakın arkadaşım bana destek olmak için görüşmelerimizde listeye göre yemek hazırlıyor mesela.

geçen yazda uyguladığım gibi çok katı kurallar koyacam kb mi 20 de tutacam haftada bir de yasaklılar gurubundakiler hariç.. sebze meyve yogurt içerikli ürünlerden bir gün serbest bırakacam 50 60 kb ye kadar.. bu şekilde olmuyor tadına bakim diyorsun olmuyor az yiyeyim diyorsun olmuyor.. kaçamaklar falan sinirlerim bozuluyor..en iyisi eski usül.. ailemi değiştiremiyorum çok uğraşıyorum.. kızıyorum küsüyorum.. nafile..en zorunu başaracam.. yapacam ama.. ben zayıflamak ve zayıf kalmak istiyorum.. bugün 30 da bırakıyorm yarından itibarende 20 ye düşürecem.. bulacam bir yolunu bu şekilde yaşamak istemiyorum

sof kabızlık yaşıyosan ondanda kilon artı gösterebilir ama eski sistemde çok güzel kilo vermişsin onu tekrar dene istersen

cnm ben cumartesi ve pazar günü çok tozuttum.. pt salı da 55 60 ta yedim kilo geri geldi.. kabızlık var ama başından beri vardı zaten.. benim hatam bir buçuk ayım çöpe gitti bir buçuk ayda sadece 2 kilo vermiş görünüyorum şimdi tartıldım 70,50 çıktı kabus gibi..:95::95:

yazın giyeceğin kıyafetleri düşün canım, zaten yaza ne kaldı, sık dişini, sevdiğin şeylere de uzak kaldıkça eskisi kadar canın çekmicek, gözden uzak gönülden uzak lafını ağızdan uzak gönülden uzak şeklinde değiştirebiliriz

Canım her kilo değişimini ciddiye alma. Tamam kararların güzel, gerçekten de iki kaşık kısır, iki lokma bişey bişey olunca işin ucu kaçıyor. Bundan sonra hiç yüz vermem bunlara ama moralini de bu kadar bozma. Mevsim değişimlerinde bile vücudun su tutma durumları oluyor. Ben geçenlerde tartıda 2 kilo fazla gördüm şok geçirdim, ağladım ama iki gün sonra hiç gelmemiş gibi gittiler inan. Sen cumadan cumaya tartıl da moralin bozulmasın. Hepberaber çıtır olacağız.

2 senedir bikini giyinemiyorum bu yaz giymek istiyorummmm agustos a kadar 53 olabilirmiyim acaba en azından şimdikinden daha güzel duracaktır

ay inşallah öyle bir şeydir.. moralim bozuk diye çizim yapamıyorum.. salak salak kağıtlara bakıyorum.. çok sıkı tutacam bu sefer.. cumadan cumaya tartılmam gerektiğini biliyorum ben iflah olmaz bir kızım.. kurt var bende illaki bakacam.. bu konuda da katı kural getirecem kendime..

Çizim yapmalısın aslında çünkü beyin böyle ince işlerle uğraşırken, problem çözmeye çalışırken ve bilmediğin bir konuyu öğrenmeye çalışırken çok glikoz yakar. Yani resmen şeker cinsinden kalori harcar. Tabi ders çalışıyorum diye yanında çerezi meyvesi eksik edilmeyen öğrencilerden bahsetmiyorum

Kızlar ya ben taze bakla çok severim. Bizim okuldaki kafede iki günde bir çıkıyor ben de iki üç kaşık alıyorum etin yanına. Sebze hakkı diyordum ama bakla baklagil değil mi yaaaa:18: Şimdi aklıma geldi. İnternette baktım

"100 gr. baklanın içerdiği besin değerleri şunlardır: 45 kalori; 5 gr. protein; 6 gr. karbonhidrat: 0 kolesterol; 3 gr. yağ; 1.5 gr. lif: 22 mgr. fosfor; 20 mgr. kalsiyum; 0,4 mgr. demir; 85 mgr. sodyum; 110 mgr. potasyum; 150 IU A vitamini: 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,03 mgr. B2 vitamini ve 4 mgr. C vitamini.

100 gr. kurutulmuş baklada, protein 23 gr'a ve karbonhidrat 42 gr'a kadar yükselir. Ayrıca, karbonhidrat ile lesitin ve pektin adlı önemli maddelerinde artmalar görülür."

diyor. İki üç kaşık kaç gramdır acaba. Kendi kendimi sabote mi ettim ben bilmeden???

Son düzenleme:

canım taze bakladan bişey olmaz ya, oturup bi tencere yemiyosun ki, iki kaşıktan nolur, bence sebzede sevdiğin şeylerden kısma, valla sebzeden de kısarsak hayatta neden zevk alcaz artık:13::13:

taze bakla olduktan sonra korkma sebzeler en masum kb bence korkmadan yenmeli

Semilunacım: Ben de bakla konusunda oyle dusunuyorum..Sonucta taze fasulye mantıgıyla yiyebilirsin..
Kuru bakla olmadıktan sonra sorun yok..Onun yesilliginde yuksek KB olacıgını kesinlikle dusunmuyorum..Ben de cok severim bakla, ve hatta şimdi çıktı pazarlarda dayanamadım bugun aldım yarım kilo pişiricem yarın..Bir porsiyonunda yani bir tabagında bence maximum 10KB filan vardır cnm..

Pericim cnm benim inan haber vermeyi cok istedim ama malum oglum saolsun..Aynen dedigin gibi ani bir hastaneye yatma olayı da gercekleşmiş olabilirdi tabi..Ama muhtemelen hastaneye yatsam elimde bilgisayarım olurdu ve ben gene size haber verirdim gibime geliyor..

Sofcumm cnm bozma moralini, ben de aynı durumdayım sanırım bu konularda..Bir turlu gaza gelemiyorum ama elbet gelicez...Bu boyle gitmez ve biz sonuc olarak kilo vermeyi kafaya koyduk..Ne olursa olsun verecegiz, 1 sene bile sürse..

Ben doktora gittigimde doktor bana %100 10 kilo daha vermen lazım dedi hamile kalmak icin..Sakın hamile kalma şuanda dedi..Ben zaten hemen düşünmüyorum ama sonucta bu lafları doktordan duydum iyice inandım kilo vermek zorunda olduguma..Hemoroidi en çok tetikleyen şey kilo imiş..Oyle dedi..Hatta hamile kalır kalmaz bir diyetisyene gitmem gerektigini ve en fazla 10 kilo hamileligimi tamamlamam gerektigini soyledi..Yani bu şu demek oluyor, ben 55 kiloya düşücem ve 65 kilo ile doguma giricem hahahhhaha..İnanması o kadar zor ki..En son hamile kaldıgımda 68 kilo idim ve 83 kilo ile doguma gittim..Bakalım bu sefer ne olur ama daha coooooook var :)))

yani baska care görünmüyor zayiflamak icin sart ama sinir 30 iyi bence 20 ye düsürmene gerek yok yada bir hafta 30 bir hafta 20 yap metabolizma sasirir duraksama yasamazsin belki

neden olmasın ki canım, ben 55 kiloyla hamile kaldım ve 8 kilo aldım sadece ama yanlış anlaşılmasın hiç dyet miyet yapmadığım halde 8 kilo. doğumdan bi kaç ay sonrada 57 idim, bi kaç yıl öyle gitti, son yıllarda almaya başayınca, yaş sebebiyle olduğuna karar verip siiznle beraber diyete başladım
bu arada rahatsızlığın konusunda dr çok haklı, hamileliğinde bu hastalığı aşırı tetiklediğini düşünürsen aman dikkat...

Sen muhtemelen zaten zayıf bir insansın işte..Ama ben senelerdir daha dogrusu hipotiroidi geldiginden beri kilolarla bogusuyorum..cok geç teşhis kondu o yuzden çok kilo aldım farkedene kadar..
TSH seviyem <200 çıkmıştı..Bilmiyorum bu konuda bilgin var mı ama sana şöyle söyliyim doktor bile inanamadı nasıl daha once farkedemedigimize..Yani sonuc 200 den daha buyuk ve ölçülemiyor ama kaç biliinmiyor demişti..İşte bu dönemde ben şiştikce şiştim..Sonra seviyeyi düzelttik ama kilolar bir ileri bir geri hiç eskisi kadar zayıf olamadım bir daha..11 kilo verilemeyecek bir kilo degil tabiki de ama ben yoruldum sanırım diyet olayından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…