• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aldente sen en iyisi salata yap kendine koy bir kaba yanına da peynir veya ton balığı konserve al, öğlenleri üzerine dök dök ye, ya da sabah penirle çay iç, öğlen peynirli tost yap ye

canım tostun listede kbsi çok düşüktü ama inandırıcı gelmediği için yemiyorum(iradeye bak bee)sonuçta iki dilim ekmek diye düşünmek lazım.sabah,öğle ve akşam kurtarıcılarım hep peynirler.kaşarından,tulumuna,örgüsünden,teline:))

öğlen bir simiti ikiye bölüm yarısını yedim.tereyağıve peynirle.iki de zeytin.ortalama 14 kb desek sabahki ile toplamda 20 kb eder.
çıkışta et alayım da bir sote yapayım diyorum.o da ekmeksiz yenmezki:19:
neyse niyetimi bozmayayım.
olmadı dün sucuk,salam doldurdum b.dolabını onlardan yerim.

teşekkür ederim canım, sadece kiloları değil hayatımızıda paylaşıyoruz burda değil mi:13:
ama gıcık oluyorum ya diğer kadınlar ya uyumuyoalr ya saatlerini 6 ya kuruyolar ben kalkana kadar bütün güzel şeyler bitmiş oluyo
:27::27:

8de açılıyo sanırım butikler canım evet tetikde bekliyolar bign önceden markalara bakıyolar istedikleri varsa hemen 8de alıyolar o yüzden takip etmek gerekiyo alışveriş çılgınları onlar

canım tartıldınmı cumadan beri:26:

cumadan beri ekmekte yemiyorum. zaten önceden sirf kahvaltida wasa yirdim cuma disinda kesinlikle tartilmazdim acikcasi bugün merak ettim oynama varmi diye gr bile oynamamis:59: benim bünye bu beslenme sekline alisti diet gibi algilamiyor öyle oluyormus ya onun icin bir hafta yeme seklimi degistirmek istiyorum metabolizmayi sasirtmak icin:44:

8de açılıyo sanırım butikler canım evet tetikde bekliyolar bign önceden markalara bakıyolar istedikleri varsa hemen 8de alıyolar o yüzden takip etmek gerekiyo alışveriş çılgınları onlar

yok ben markafoniden bahsetmiştim canım, internetten alışveriş daha kolay
:1::13:

cumadan beri ekmekte yemiyorum. zaten önceden sirf kahvaltida wasa yirdim cuma disinda kesinlikle tartilmazdim acikcasi bugün merak ettim oynama varmi diye gr bile oynamamis:59: benim bünye bu beslenme sekline alisti diet gibi algilamiyor öyle oluyormus ya onun icin bir hafta yeme seklimi degistirmek istiyorum metabolizmayi sasirtmak icin:44:

dene bakalım pericim umarım işe yarar:13::13:

canım tostun listede kbsi çok düşüktü ama inandırıcı gelmediği için yemiyorum(iradeye bak bee)sonuçta iki dilim ekmek diye düşünmek lazım.sabah,öğle ve akşam kurtarıcılarım hep peynirler.kaşarından,tulumuna,örgüsünden,teline:))

öğlen bir simiti ikiye bölüm yarısını yedim.tereyağıve peynirle.iki de zeytin.ortalama 14 kb desek sabahki ile toplamda 20 kb eder.
çıkışta et alayım da bir sote yapayım diyorum.o da ekmeksiz yenmezki:19:
neyse niyetimi bozmayayım.
olmadı dün sucuk,salam doldurdum b.dolabını onlardan yerim.

aaa niye yenmesin canım ya, gayet güzel yenir, yanınada bol marul salata:13:
ben akşamı öyle planladımda
:1:

kızlar moralim çok bozukkk...:59::59: kaç gündür ayarlıyorum ne yicem diye 20 de 30 da bırakıyorum sonra bakıyorum ablam kısır yapmış bilmem napmış.. servis tabağına doldurmuş getirmiş elime veriyor.. ay yemicektim ben diyorum.. tek mi yicem kaç saattir uğraşıyom bilmem nee.. elimde tabak çığlık atıyor beni yee beni yee diye.. aldım başımı gidiyorumm ben ya!!!! onu ye bunu ye onun tadına bak bunun tadına bak.. ay gözüm görmesin gönlüm istemesin yaa..... :95::95:ilk günlerdeki gibi kararlılığımda kalmadı.. bugün sabah 2 yumurta yedim bir dilim ekmek 12 kb etti 3 kaşık kısır 6 kaşık 30 yapıyor 3 kaşık 15 kb toplamda 27 kb yaptı iki tane marul yedim 30 kb yaptı.. başka bi şey yemicem bugün yeteeerrrrrr ben zayıflamak istiyorum yaaaa:43::43::43:

canim senin öncelikle aileni ikna etmen lazim cok zararli yicekler yapiyorlar birde hergün yapiyorlar yani hepinize zarar seni anliyorum yani insan bir gün dayanir iki gün dayanir ücüncüsünde irade yerlerde o mis gibi kokularin icinde ne kadar dayanilabilirki arkadas günlerinde bile kendimizi engelleyemiyoruz sen o günleri her gün yasiyorsun basküldeki fazlalik kalici kilo degildir ama yemeye devam edersen kilolar oturur aman dikkat o kadar ugrastin igrenc caylari bile ictin emeklerin bosa gitmesin bir an önce dur de:45:

Kızlar selam herkese..
Bu sefer giremememin sebebi sevgili oglum evin içinde maç yaparken modemi yer düşürdü..Ve paramparça oldu modem..Ben de ancak alabildim cunku biraz dağ başında oturuyorum..
Şimdi yazılan geçmişi okudum da vallahi tam zamanını bulmuş oglum yaa...Herkes foto koymuş ve ben kaçırdım..:((
Semilunacım cok guzelsin, kilo tabiki ver ama bence kilo varken bile gayet guzel gorunuyorsun..
Pericimm cnm nasıl kacırdım fotonu yaa..Aylardır konusuyoruz hakikaten merak etmiyor degilim..
Esracımm canım sen nasılsın?? Valla kızlar bir girip haber veremedim internete cunku hakikaten bu cevrede girebilecegim bir yer yok..
Rejim olayına gelince, sanırım koruma dönemindeyim ben hala...Yani kilo vermek icin cabalamıyorum..Sabah yiyosam aksam azcık yiyorum filan..Neyse elbet gercek heves gene gelicek..Yazı dert etmiyorum artık..Sonucta gecen yaz ayı gibi dolaşmaya utanmıyodum..Bu sene hic de ayı gibi degilim, sadece kiloluyum o yuzden elbet yaz sonunu da bulsa bu kilolardan kurtulucam..Acele edip psikolojimi bozamam bu aralar..

Sağol canım. Merak etmiştim ama kötü bir şey olmadığına sevindim. Gerçekten psikolojini bozacak şeylerden uzak durmak iyidir. Dikkatli ol ama. Belki de kafan rahatlarsa vermeye devam edersin hiç anlamadan. Ne güzel olur :54:
66 benim için hala çook hayal bir rakam, 3 haftadır tartı da oynamıyor. Yine kendime sen bundan önce 6 kilo daha da fazlaydın kızım ha gayret, geri dönemezssin oralara diyor ve dayanıyorum.

Sağol canım. Merak etmiştim ama kötü bir şey olmadığına sevindim. Gerçekten psikolojini bozacak şeylerden uzak durmak iyidir. Dikkatli ol ama. Belki de kafan rahatlarsa vermeye devam edersin hiç anlamadan. Ne güzel olur :54:
66 benim için hala çook hayal bir rakam, 3 haftadır tartı da oynamıyor. Yine kendime sen bundan önce 6 kilo daha da fazlaydın kızım ha gayret, geri dönemezssin oralara diyor ve dayanıyorum.

dayanmaya devam sakin pes etme simdide yüzün cok seker ama citir haline bayildim bir an önce o haline dönmelisin:34:

chescim cantayi almissin bile ama yinede fikrimi söylemek istedim:1: benimde favorim ikincisiydi iyi günlerde kullan canim

kızlar profil resmi nasıl ayarlanıyo?aylincim sen yapmışsın mesela.en azından burdan birbirimizi görür,sonra değiştirirdik.

kızlar profil resmi nasıl ayarlanıyo?aylincim sen yapmışsın mesela.en azından burdan birbirimizi görür,sonra değiştirirdik.

sayfanin üstünde kontrol paneli yaziyor tikla sol tarafta ayarlarim bölümü var avatarini degistiri tiklayip istedigin resmi yüklüyorsun:34:

Back