★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Sporunu yapan arkadaşlar isimlerinin önüne "+" koysunlar lütfen...

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4.dayko
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +

e

bu riskli, insanları demoralize edebilir. bence son güne kadar kimse açıklamasın. x kişisi su kadar incelmiş ben incelemedim diye bırakan çok olur.

aslinda tam terside olabilir yani baskalari incelebiliyorsa bende incelebilirim mantigiylada gidebilir bu tamamen kisisel bi durum

birde her kisinin ayni oranda incelmeyi beklemesi mantikli olmaz. 95 cm kalcali biri ile 115 cm kalcali birinin ayni oranda incelmesi mumkun degil.

cuma yarışmalarında nasil rekabet varsa burdada olabilir tabi bu hepbirlikte fikirlerimizi soylerek verilebilecek bi karar.

senin dediginde dogru canim kotude etkilenebilir. tamamen bakis acisi onemli

katılıyorum sana birde şöyle bir durum var hareketleri tam yapabilen kişi daha fazla incelir benim mesela dizimde ağrı oluyor o nedenle squatları yarım yapıyorum ama alışkın olan ve tam yapan biri daha fazla incelir kilo yada vucudun sıkılığı da etkili sıkı olmayan birisi daha fazla incelir diğeri de incelir ama 8 cm olmaz 5 cm olur önemli olan incelmek sonuçta herkesin bir şekilde bu programla inceleceğini düşünüyorum moral bozmak olarak bakmaz umarım kimse ayrıca ne güzel spor aktivitesi yapıyoruz ve birbirimizi kontrol ediyoruz aman bugün yapmasam ne olur diyip bırakma durumumuz olmuyor motive oluyoruz değil mi

canım linkler hata veriyor

Sporunu yapan arkadaşlar isimlerinin önüne "+" koysunlar lütfen...

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +

kızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim

Yapmayı başardım! Kızlar regl olursanız yapmaktan çekinmeyin, en yoğun olduğu gün dahi karın ağrılarına rağmen yapılabiliyormuş =) harika hissettim.

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +

kızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim
bende zıplamada zorlanıyorum birde squatlarda çok eğilince sol dizim ağrımaya başlıyor o nedenle zıplamalarda yetişemiyorum yavaş yapıyorum alışmadığım için sanırım o jumping jack ler varya onlarda yarısından biraz fazla yapıyorum henüz yetişemedim onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…