e
bu riskli, insanları demoralize edebilir. bence son güne kadar kimse açıklamasın. x kişisi su kadar incelmiş ben incelemedim diye bırakan çok olur.
katılıyorum sana birde şöyle bir durum var hareketleri tam yapabilen kişi daha fazla incelir benim mesela dizimde ağrı oluyor o nedenle squatları yarım yapıyorum ama alışkın olan ve tam yapan biri daha fazla incelir kilo yada vucudun sıkılığı da etkili sıkı olmayan birisi daha fazla incelir diğeri de incelir ama 8 cm olmaz 5 cm olur önemli olan incelmek sonuçta herkesin bir şekilde bu programla inceleceğini düşünüyorumaslinda tam terside olabilir yani baskalari incelebiliyorsa bende incelebilirim mantigiylada gidebilir bu tamamen kisisel bi durum
birde her kisinin ayni oranda incelmeyi beklemesi mantikli olmaz. 95 cm kalcali biri ile 115 cm kalcali birinin ayni oranda incelmesi mumkun degil.
cuma yarışmalarında nasil rekabet varsa burdada olabilir tabi bu hepbirlikte fikirlerimizi soylerek verilebilecek bi karar.
senin dediginde dogru canim kotude etkilenebilir. tamamen bakis acisi onemli
canım linkler hata veriyorEveet kızlar... Nihayet beklenen gün geldi...Bugünden itibaren sıkılaşmaya ve düzenli spora start veriyoruz...
Kurallar aşağıdaki gibi ;
1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş grupdan çıkarılacak.
2★ Her pazar dinlenme günü olacak. (Özel durumlarda, bilgi verilerek, pazar günü yerine farklı bir gün dinlenme günü kabul edilebilir.)
3★ Her akşam yapılan spor rapor edilecek. Grup rehberi, her sabah liste yapacak.
4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.
5★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım
İzin günü içinde farklı gün acilen kullanmak zorunda olanlar olabilir.Farklı gün izin kullanırsa pazar yapmak zorundayız. Çünkü genelde çalışanlar pazar boş olup hafta içi yapamazsa pazar yapar tamamlar eksiğini...
Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz
QRUP ÜYELERİMİZ...
SekerPancarii
C CallanPinckney
dayko
@Semipermeable
zey zey
@gaz_ lambasinin_ fitili
@aeben
deadline
_AYNURA_
P peter_pan
ÜYELERİMİZİN ÖLÇÜM BİLGİLERİ...
Eki Görüntüle 1362447 Eki Görüntüle 1362447
bende az önce görünüyordu hatta telefondan görüyorum ama bilgisayarda görünmüyor şimdi niye acabacanım linkler hata veriyor
Fıstıklarımmm hall ettim nihayet ilk sayfayı da...bi bakın bakalım...
Ben de 16.30da yemeyimi yedim,şimdi 2saat geçmesini bekliyorum...Selam kızlarr
1 / 30 yapıldı
kolay gelsin kaptanBen de 16.30da yemeyimi yedim,şimdi 2saat geçmesini bekliyorum...
yurtdısında yaşıyorsun galiba değil mi kaptan türkiye saatiyle henüz 16.30 olmadı ilk başta nasıl yani dedim mesajı okuyunca sonra anladımBen de 16.30da yemeyimi yedim,şimdi 2saat geçmesini bekliyorum...
Basenin 3 parmak altndan ölçüyorum 45 çıkıyo
bende zıplamada zorlanıyorum birde squatlarda çok eğilince sol dizim ağrımaya başlıyor o nedenle zıplamalarda yetişemiyorum yavaş yapıyorum alışmadığım için sanırımkızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim
senin bacakların zayıf o zaman sen elma tiplimiydin kilo vermeden önce üst tarafın daha kalın demekki o zaman bile bacaklaın inceymişBasenin 3 parmak altndan ölçüyorum 45 çıkıyo
ayağın en kalın yerinden ölçüyorsun değil mi,resimde doğru yer gösterilmemişti sanırımBasenin 3 parmak altndan ölçüyorum 45 çıkıyo