Hayırlı olsun
Ben 3 kere deneme yaptım ilkinde yürüyemedim bacaklarım beni dinlemiyordu bi kaç gün dinlendim
Ikincide daha iyiydim sadece Ağrı vardı üçüncüde Ağrı yok denecek kadar azdı
Kısacası ben hazırımmmm
bende hazırım 3 gün yaptım 3. gün ağrım azalmaya başlamıştı benim alt bacaklarım ağrıyıp kasıldı özellikle 2. gün yavaş yürüyordum ağrımasın diye ama çok güzel ağrılar yaşasın işe yarıyor diyordum yaniBenim en çok bacakların üst ön tarafları kötü oldu ilk yaptığımda ama siz zayıfsınız o kadar etkilenmeyebilirsiniz canım
Ne zaman müsait olursak kuzum...öğle bi saati yok.sadece gün içinde....ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar akşam mı bildirim yapıyoruz belli bir saatimiz olacak mı ben sabah yapıyorum şimdilik sabah müsaitim ama işim olursa akşam yaparım unutmayım bildirim yapmayı
Ayy ne güzel ya...ben yarın ilk kez yapıcam...
1. Takım veeee 1. Olucaz kızlarbende hazırım 3 gün yaptım 3. gün ağrım azalmaya başlamıştı benim alt bacaklarım ağrıyıp kasıldı özellikle 2. gün yavaş yürüyordum ağrımasın diye ama çok güzel ağrılar yaşasın işe yarıyor diyordum yanibende hazırım oleyy
Yarışa biliriz de aslında...30gün sonumda toplam olarak en çok zayıflayan qrup 1ci olur.ola bilir hele bi başkayalım1. Takım veeee 1. Olucaz kızlar
benden de bir hayırlı olsun topiğimiz30 gün sonunda da bu kadar mutlu sonuçlar almak dileğiyle
Ayy ne güzel ya...ben yarın ilk kez yapıcam...
Yarışa biliriz de aslında...30gün sonumda toplam olarak en çok zayıflayan qrup 1ci olur.ola bilir hele bi başkayalım
Gaz lambasının fitili arkadaşımın bi bilgisi eksik.o da eklesin o bilgisini listemizi paylşıcam...ççok heycanlıyım yaaa...
Bu gruba isteyen herkes katılabiliyormu ben de istiyorumYarışa biliriz de aslında...30gün sonumda toplam olarak en çok zayıflayan qrup 1ci olur.ola bilir hele bi başkayalım
aynurum ben daha fazla ktilimcin var saniyordum
Bu gruba isteyen herkes katılabiliyormu ben de istiyorum
Günaydın fitttt hatunlarrr
Herkese gunaydin yoldaslarim