- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
einsallahhhh
b
canim level sonuclariylada yarisabiliriz.
1. level yani 10 gunun sonunda incelmeler toplami sonuclariyla 1. 2. ve 3. secebiliriz. guzel olur.
kaptan bizim gruptan bir arkadaş ta vardı 2. gruba yazmış dün ben soylemistim ama görmemiş artık bitti demiştim onuda alır misin sorayım burdaysa yazsın olur mu ölçülerini almıştıÖlçülerini yazarmısın canım...kızlar dün ve bugün yazan 3arkadaşı da aldık.kkararsız buzim grupda..diğerleri de öbür qruplarda...hadi hemen yazzz liste yapıcammmm...lütfen ilk mesajdakı tüm bilgileri girermisin bitanem,eksik olmasın
Sporunu yapan arkadaşlar isimlerinin önüne "+" koysunlar lütfen...
1.aeben
2.sln71
3.callanpinckey
4.dayko
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88
Hangisi tatlım?diyer grupa sa 2kişiyi ben yolladım.belki onlardandırkaptan bizim gruptan bir arkadaş ta vardı 2. gruba yazmış dün ben soylemistim ama görmemiş artık bitti demiştim onuda alır misin sorayım burdaysa yazsın olur mu ölçülerini almıştı
tatlibirkiz in gruba yazmış dün bitti başvuru demiş normal olarakHangisi tatlım?diyer grupa sa 2kişiyi ben yolladım.belki onlardandır
Ama sizden öncede yapanlar vardı...sen de onunkin alıntılasaydın ya fıstığım...ben yapıyorum tamam...ben + mi koydum semipermable seninkinide koydum yapan arkadaşlar burdan devam eder diğerlerini de koyacaktim karışmasın diye koymadım
Hangisi tatlım?diyer grupa sa 2kişiyi ben yolladım.belki onlardandır
tatlibirkiz in gruba yazmış dün bitti başvuru demiş normal olarakdagatesi nicki
Tatlım 3.grupa yazsın bilgilerini lütfen...tatlibirkiz in gruba yazmış dün bitti başvuru demiş normal olarakdagatesi nicki
telefonda sıkıntı var bugünlerde onların mesajı gözden kacirmisim ekliyim mi hemen cok pardonbirdaha iş çıkardımAma sizden öncede yapanlar vardı...sen de onunkin alıntılasaydın ya fıstığım...ben yapıyorum tamam...
Tamam bitanem.arkadaşınla birlikde yapmak istiyorsan buraya yaz...yok sorun deyilse 3e yaz...evet dün aksam yazmıstım görünce ama gelecek aya demişlerdi :)bu gruba alabilirseniz cok sevinirim. sabah ölçülerimi almıstım deadline ile birlikte yapayım diye
Hallettim ben kuzum sorun deyil..telefonda sıkıntı var bugünlerde onların mesajı gözden kacirmisim ekliyim mi hemen cok pardonbirdaha iş çıkardım
Tamam bitanem.arkadaşınla birlikde yapmak istiyorsan buraya yaz...yok sorun deyilse 3e yaz...
Sevinmene ben de sevindim canım.hemen ilk sayfadakı bilgilerimize de ekliyorum...ve kızımı doyurma zamanııı....bi de kızlar ilk sayfada nickler kısaca yazdım kusura bakmayınnnburada olmak isterim. coook sevindim teşekkür ederim tekrar