★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

insallahhhh

b

canim level sonuclariylada yarisabiliriz.
1. level yani 10 gunun sonunda incelmeler toplami sonuclariyla 1. 2. ve 3. secebiliriz. guzel olur.
e

bu riskli, insanları demoralize edebilir. bence son güne kadar kimse açıklamasın. x kişisi su kadar incelmiş ben incelemedim diye bırakan çok olur.

kaptan bizim gruptan bir arkadaş ta vardı 2. gruba yazmış dün ben soylemistim ama görmemiş artık bitti demiştim onuda alır misin sorayım burdaysa yazsın olur mu ölçülerini almıştı

kaptan bizim gruptan bir arkadaş ta vardı 2. gruba yazmış dün ben soylemistim ama görmemiş artık bitti demiştim onuda alır misin sorayım burdaysa yazsın olur mu ölçülerini almıştı
Hangisi tatlım?diyer grupa sa 2kişiyi ben yolladım.belki onlardandır

Semipermeable
Tatlım en son yazan arkadaşın mesajını alıntılıyorsun.önde ve sondakı quote yazıları silip isminin önüne +ekliyorsun...bitti gitti...

Sporunu yapan arkadaşlar isimlerinin önüne "+" koysunlar lütfen...

1.aeben
2.sln71
3.callanpinckey
4.dayko
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88

ben + mi koydum semipermable seninkinide koydum yapan arkadaşlar burdan devam eder diğerlerini de koyacaktim karışmasın diye koymadım

Sporunu yapan arkadaşlar isimlerinin önüne "+" koysunlar lütfen...

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4.dayko
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi

Son düzenleme:
evet dün aksam yazmıstım görünce ama gelecek aya demişlerdi :)bu gruba alabilirseniz cok sevinirim. sabah ölçülerimi almıstım deadline ile birlikte yapayım diye
Tamam bitanem.arkadaşınla birlikde yapmak istiyorsan buraya yaz...yok sorun deyilse 3e yaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…