- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
yok canım imkansız,basen 90,yani bacakların iç tarafını ölçmeden sadece cevreleri 45 45 zaten,bir yanlışlık varsenin bacakların zayıf o zaman sen elma tiplimiydin kilo vermeden önce üst tarafın daha kalın demekki o zaman bile bacaklaın inceymiş
senin bacakların zayıf o zaman sen elma tiplimiydin kilo vermeden önce üst tarafın daha kalın demekki o zaman bile bacaklaın inceymiş
yok canım imkansız,basen 90,yani bacakların iç tarafını ölçmeden sadece cevreleri 45 45 zaten,bir yanlışlık var
evet ona dikkat etmemişim en kalın yerini ölçmüştüm bende kendimde iç bacakta dahil olan yere denk gelmişti hatta o zaman en kalın yerden ölçüyoruz
kızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim
Yapmayı başardım! Kızlar regl olursanız yapmaktan çekinmeyin, en yoğun olduğu gün dahi karın ağrılarına rağmen yapılabiliyormuş =) harika hissettim.
1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +
bende bugün regl oldum çok ağrım vardı yapınca ağrım azaldı normalde ağrıdan akşama kadar yatardımYapmayı başardım! Kızlar regl olursanız yapmaktan çekinmeyin, en yoğun olduğu gün dahi karın ağrılarına rağmen yapılabiliyormuş =) harika hissettim.
1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +
@dagatesi karın ağrım had safhadaydı belki ondan spor ağrısı hissetmedim, iyi geldi hatta
bence insanları azimlendiren jillianında böyle bir zayıflama hikayesi olması insanlar gerçek kanıt arıyor vay nerden nereye gelmiş bizde yaparız diyor yanikızlar jillianın öncesi ve sonrası
Eki Görüntüle 1362682
17 yasında 80 kgmış
annesi bu yasta evden kovmuş
karete hayatımı kurtardı diyor
sonrasını da biliyorsunuz şimdi ünlü bir fitnıss eğitmeni
bence insanları azimlendiren jillianında böyle bir zayıflama hikayesi olması insanlar gerçek kanıt arıyor vay nerden nereye gelmiş bizde yaparız diyor yani
katılıyorum sana birde şöyle bir durum var hareketleri tam yapabilen kişi daha fazla incelir benim mesela dizimde ağrı oluyor o nedenle squatları yarım yapıyorum ama alışkın olan ve tam yapan biri daha fazla incelir kilo yada vucudun sıkılığı da etkili sıkı olmayan birisi daha fazla incelir diğeri de incelir ama 8 cm olmaz 5 cm olur önemli olan incelmek sonuçta herkesin bir şekilde bu programla inceleceğini düşünüyorummoral bozmak olarak bakmaz umarım kimse ayrıca ne güzel spor aktivitesi yapıyoruz ve birbirimizi kontrol ediyoruz aman bugün yapmasam ne olur diyip bırakma durumumuz olmuyor motive oluyoruz değil mi
kızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim
bende bugün regl oldum çok ağrım vardı yapınca ağrım azaldı normalde ağrıdan akşama kadar yatardım
evet bir motivasyon videosu vardı tüplü sitede sadece yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak kilo veren bir kız hintli o videoyu hep sevmişimdir kız şimdi hindistanda en çok aranılan fitness koçu mu desem yaşam koçu mu desem öyle birşey sürekli konferanslara falan katılıyormuş çok heveslenmiştim onu görünce bulursam videoyu ekliyim arada izlerim deben dilim sarkmıs bir halde yapmaya calısırken jillian bir yandan konusuyor ya, helal olsun! bence gecmişinde hep zayıf olan hep fit olan birisinin bu kadar basarılı olması da cok zor. cünkü hani bir söz var ya hatalardan ders alır insan diye, hatalar kendini daha cok geliştirmene sebep olur diye. cidden öyle.
Ben doğru ölçmüşüm ama.o 45sm i görende şaşırmışdım ben de..
geçen eşime diyordum bendeşeyda coşkun gibi yaşam koçluğunamı başlasam diyeeevet bir motivasyon videosu vardı tüplü sitede sadece yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak kilo veren bir kız hintli o videoyu hep sevmişimdir kız şimdi hindistanda en çok aranılan fitness koçu mu desem yaşam koçu mu desem öyle birşey sürekli konferanslara falan katılıyormuş çok heveslenmiştim onu görünce bulursam videoyu ekliyim arada izlerim de