Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, İnşallah hemen toparlar oğlun. Bu günler geçmişte tatsız bir anı olarak kalır
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.![]()
Çok geçmiş olsun canım![]()
Yaa çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tez zamanda sağlığına kavuşsun
Evlat hiç bir şeye benzemiyor geçen ay benzer korkular yaşadım seni çok iyi anlıyorum![]()
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah evladınıza iyi huylu çıkmasına çook sevindim şükürler olsun Allahım evlatlarımızla sınamasın
Çok geçmiş olsun benim de bacağımda tümör çıktı, tümörü ameliyatla aldılar protez takıldı. Ben de yürürken çok ağrı yaşıyorum düzgün bir yürüme şeklim yok. Dikişlerim alınınca doktordan fizik tedavi rica edeceğim
Başlangıç olduğu için yüzde yok. Haftaya alınır. Hoş geldinChocolita bir sorum var ben yuzde yazmadım ama daha önce yoktum grupta yazmam lazım mı geçen hafta ile bu hafta arasındaki farkı?
1.58 boy hedef kilom 54Başlangıç olduğu için yüzde yok. Haftaya alınır. Hoş geldin️
Boy ve hedef kiloyu da yazarsan listeye ekleyeyim
Hoş geldin1.58 boy hedef kilom 54
HoşbuldummmHoş geldin
MerhabalarChocolita
Ben izinden dönmek ve aranıza katılmak istiyorum.
5 Nisan, Cumartesi günü itibariyle,
Kilom:102,9 kg
Aralıklı oruçta 14. günümdeyim.
İlk hedefim:95 kg![]()
Yalnız değilsinDelfi gel sen de mutlaka yüksek kiloda bi ben varım yalnız kalmamış olurum![]()
Arkam sağlam çok şükürYalnız değilsinbizde varız
Şükür dağ gibi bıngıl bıngıl ben varken sırtın yere gelmez gaygısız olArkam sağlam çok şükür