29kişiyiz güzelim.3grup halinde yapıyoruz..aynurum ben daha fazla ktilimcin var saniyordum
Ben de 0.5litrelik su şişelerimi bekliyorummm...Bende bebisin ogle uykusunu bekliyorum hemen yapicam
Bi arkadaşın bilgileri eksikdi,ondan gecikdi.yapıcam kızım uyuyunca...sonunda topigin yolunu buldum
aynura kız perive böcügün takımıyla yarışmı yapıcaz
irde bizim ölçüler yok .diger guruplara baktım o cadılar yapmışlar
Ben de 0.5litrelik su şişelerimi bekliyorummm...
Ola bilir canımmm...insallahhhh
canim level sonuclariylada yarisabiliriz.
1. level yani 10 gunun sonunda incelmeler toplami sonuclariyla 1. 2. ve 3. secebiliriz. guzel olur.
benim oglanın 1 kloluk dambılları vardı evde onları kulandım ..Ben bileğe takılan 1 kiloluk ağrlıklarla yapcam
tebrikler ilk açılışı yapan sen oldun bende birazdan yapıcambenim oglanın 1 kloluk dambılları vardı evde onları kulandım ..
jillian 1/30 yapılmıştır efenim bu sabah itibari ile
bende cumartesi denemiştim evet kas agrıları oluyor lakin kalmamıycak kadar degil .yani bende öyle oldu herkesin vucudu ayrı tabitebrikler ilk açılışı yapan sen oldun bende birazdan yapıcamaksilik bu ya bu sabah regl oluverdim ağrılarım olmadan yapayım iyiki daha önce yapıp vucudumu alıstırdım yoksa ağrıdan yarına kalkamayabiliridm
evet spora alışkınsa vucudun nerdeyse hiç olmuyor ağrı benim biraz oldu ilk yaptığımdabende cumartesi denemiştim evet kas agrıları oluyor lakin kalmamıycak kadar degil .yani bende öyle oldu herkesin vucudu ayrı tabi
Ölçülerini yazarmısın canım...kızlar dün ve bugün yazan 3arkadaşı da aldık.kkararsız buzim grupda..diğerleri de öbür qruplarda...hadi hemen yazzz liste yapıcammmm...lütfen ilk mesajdakı tüm bilgileri girermisin bitanem,eksik olmasınBu gruba isteyen herkes katılabiliyormu ben de istiyorum
Tam zamanında gelmişim yazıyorum hemenÖlçülerini yazarmısın canım...kızlar dün ve bugün yazan 3arkadaşı da aldık.kkararsız buzim grupda..diğerleri de öbür qruplarda...hadi hemen yazzz liste yapıcammmm...lütfen ilk mesajdakı tüm bilgileri girermisin bitanem,eksik olmasın
hadi kızlar birinciliğe yürüyelimYarışa biliriz de aslında...30gün sonumda toplam olarak en çok zayıflayan qrup 1ci olur.ola bilir hele bi başkayalım
Hemen hemen..bekliyorummm...Tam zamanında gelmişim yazıyorum hemen