★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

senin bacakların zayıf o zaman sen elma tiplimiydin kilo vermeden önce üst tarafın daha kalın demekki o zaman bile bacaklaın inceymiş:KK54:
yok canım imkansız,basen 90,yani bacakların iç tarafını ölçmeden sadece cevreleri 45 45 zaten,bir yanlışlık var

senin bacakların zayıf o zaman sen elma tiplimiydin kilo vermeden önce üst tarafın daha kalın demekki o zaman bile bacaklaın inceymiş:KK54:

Yok kız benim bel göbek hep bacağa gore incedir bilemedim ki basenin 1 parmak altndan mi ölçsem siz basen çıkıntisnn kaç parmak altndan ölçtünz :

kızlar jillianın öncesi ve sonrası
1276716597_jillian-1.jpg

17 yasında 80 kgmış
annesi bu yasta evden kovmuş
karete hayatımı kurtardı diyor
sonrasını da biliyorsunuz şimdi ünlü bir fitnıss eğitmeni

kızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim

bende meniskus yırtıgı var dizimde o yüzden zıplamaların ve squatların hepsini yapamıyorum. genel olarak da zorlandım ama cok alıskın olmadıgım için olabilir. 12 dakikadak hareketleri yapmak en zoruydu. ben cok yerde bisiklet /pedal cevirme hareketini sevdim :KK66:

Yapmayı başardım! Kızlar regl olursanız yapmaktan çekinmeyin, en yoğun olduğu gün dahi karın ağrılarına rağmen yapılabiliyormuş =) harika hissettim.

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +

oww! tebrikleer!! ben ilk 3 gün dogru düzgün yürüyemem bile agrıdan.

Yapmayı başardım! Kızlar regl olursanız yapmaktan çekinmeyin, en yoğun olduğu gün dahi karın ağrılarına rağmen yapılabiliyormuş =) harika hissettim.

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +
bende bugün regl oldum çok ağrım vardı yapınca ağrım azaldı normalde ağrıdan akşama kadar yatardım:oops:

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88
12.dagatesi +

kızlar jillianın öncesi ve sonrası
Eki Görüntüle 1362682
17 yasında 80 kgmış
annesi bu yasta evden kovmuş
karete hayatımı kurtardı diyor
sonrasını da biliyorsunuz şimdi ünlü bir fitnıss eğitmeni
bence insanları azimlendiren jillianında böyle bir zayıflama hikayesi olması insanlar gerçek kanıt arıyor vay nerden nereye gelmiş bizde yaparız diyor yani:KK49:

bence insanları azimlendiren jillianında böyle bir zayıflama hikayesi olması insanlar gerçek kanıt arıyor vay nerden nereye gelmiş bizde yaparız diyor yani:KK49:

ben dilim sarkmıs bir halde yapmaya calısırken jillian bir yandan konusuyor ya, helal olsun! bence gecmişinde hep zayıf olan hep fit olan birisinin bu kadar basarılı olması da cok zor. cünkü hani bir söz var ya hatalardan ders alır insan diye, hatalar kendini daha cok geliştirmene sebep olur diye. cidden öyle.

katılıyorum sana birde şöyle bir durum var hareketleri tam yapabilen kişi daha fazla incelir benim mesela dizimde ağrı oluyor o nedenle squatları yarım yapıyorum ama alışkın olan ve tam yapan biri daha fazla incelir kilo yada vucudun sıkılığı da etkili sıkı olmayan birisi daha fazla incelir diğeri de incelir ama 8 cm olmaz 5 cm olur önemli olan incelmek sonuçta herkesin bir şekilde bu programla inceleceğini düşünüyorum:KK19: moral bozmak olarak bakmaz umarım kimse ayrıca ne güzel spor aktivitesi yapıyoruz ve birbirimizi kontrol ediyoruz aman bugün yapmasam ne olur diyip bırakma durumumuz olmuyor motive oluyoruz değil mi:cool:

kesinlille canim bakis acilarimiz ayni ama herkesinde ayni olmayabiliyor ...
burda herkes birbirine karsi sorumlu oldugu icin basarabiliriz diye dusunuyorum malum cuma yarismasina gelen bi cok kiside ayni seyi söylüyor

kızlar en çok nerelerde zorlanıyorsunuz
ben zıplamalı kısımlarda mesala diğer hareketlerde hiç zorlanmıyorum
zıplarken tansiyonda zıplıyor annemm, onun kadar hızlı yapmıyorum valla itiraf edeyim

bende ziplamalarda zorlaniyorum

normal yasantimdada kosamam zaten yada yokus cikamam tikanirim
doktora vs gorundum astim baslangici cikmisti (efora basgli olabiliyormua bazi insanlarda ) o nedenle fazla zorlamiyorum

bende bugün regl oldum çok ağrım vardı yapınca ağrım azaldı normalde ağrıdan akşama kadar yatardım:oops:

normalde bende yatakran kalkamiyorum ne guzel sen basarmissinn :KK9:

ben dilim sarkmıs bir halde yapmaya calısırken jillian bir yandan konusuyor ya, helal olsun! bence gecmişinde hep zayıf olan hep fit olan birisinin bu kadar basarılı olması da cok zor. cünkü hani bir söz var ya hatalardan ders alır insan diye, hatalar kendini daha cok geliştirmene sebep olur diye. cidden öyle.
evet bir motivasyon videosu vardı tüplü sitede sadece yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak kilo veren bir kız hintli o videoyu hep sevmişimdir kız şimdi hindistanda en çok aranılan fitness koçu mu desem yaşam koçu mu desem öyle birşey sürekli konferanslara falan katılıyormuş çok heveslenmiştim onu görünce bulursam videoyu ekliyim arada izlerim de:KK70:

Ay kızlar kafamı nerelere vurayım...tam 5dakikanı yapmıştım ki misafir geldi...ayrıca nefes nefese kaldım 5dakikada...sinirden çatlıyorum yaaaaaa...

evet bir motivasyon videosu vardı tüplü sitede sadece yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak kilo veren bir kız hintli o videoyu hep sevmişimdir kız şimdi hindistanda en çok aranılan fitness koçu mu desem yaşam koçu mu desem öyle birşey sürekli konferanslara falan katılıyormuş çok heveslenmiştim onu görünce bulursam videoyu ekliyim arada izlerim de:KK70:
geçen eşime diyordum bendeşeyda coşkun gibi yaşam koçluğunamı başlasam diyee :KK45:
bende çok kilo verdim her gören nasıl yaptın neler yiyorsun diye soruyor hatta özellikle eve gelip soranlar oluyor :KK45::KK45:

X