★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

kızlar ben sabahtan yaptım.Ama bende menüsküs yırtığı var...Şu dambıllarlar aşağı oturu gibi hareket çok canımı acıtıyor.
Ben o kısımları yapmasam mekik çeksem olmaz mı inanın canım çok acıyor...

AMA ASLA BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM....

• perigunlugu +
  • usriyusra +
  • mkbule+
  • Usagisan+
  • Neva2516
  • tubaturem06
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl +
  • gel_pcpc +
  • Paleland +
  • OoOturtleOoO +

gec geldim kizlar kusura bakmayin ama gorev tamam:KK49::KK49:

kızlar ben sabahtan yaptım.Ama bende menüsküs yırtığı var...Şu dambıllarlar aşağı oturu gibi hareket çok canımı acıtıyor.
Ben o kısımları yapmasam mekik çeksem olmaz mı inanın canım çok acıyor...

AMA ASLA BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM....

program aslında bir bütün ama kendini sakatlayacaksan oraları yapmaya değmez. benim de sol el bileğimde hafif bir incinme hissi var neden bilmiyorum; ama bugün şınav pozisyonunda bileğimin çok zorlandığını hissettim ve şınavı kısa kestim. yani onlar on yapıyorsa ben beş yaptım. benimki de spor yaparken kendisini hissettirdi. bir müddettir hissediyordum ama bugün elimde bir şey olduğunu biraz hissettim. belki damar damar üzerine binmiştir bende. bilemiyorum. umarım ciddi değildir. ama kollarım gücsüz bileklerim ince olunca kocaman doksan kiloyu elcazlarım kaldıramamış olabilir. bütün pozisyonları eksiksiz yapamazsak bile yapabildiğimiz kadarını yapalım derim.

bu arada ben hayvan gibi ter attım , su gibiydim, adeta sucuğa döndüm ve duşa attım kendimi sonrasında bir rahatladım tertemiz oldum. siz de benim kadar zorlandınız mı arkadaslar, bir ben miyim böyle olan merak ettim. bazen kalbim duracak gibi oluyor onlar hoplayıp zıplarken ben üç dört hareket dinlenmek zorunda kalıyorum. hele o zıplamalar yok mu, en cok beni öldüre hareket o zıplamalar..

sizin en zorlandığınız hareket hangisi ?

bu arada ben hayvan gibi ter attım , su gibiydim, adeta sucuğa döndüm ve duşa attım kendimi sonrasında bir rahatladım tertemiz oldum. siz de benim kadar zorlandınız mı arkadaslar, bir ben miyim böyle olan merak ettim. bazen kalbim duracak gibi oluyor onlar hoplayıp zıplarken ben üç dört hareket dinlenmek zorunda kalıyorum. hele o zıplamalar yok mu, en cok beni öldüre hareket o zıplamalar..

sizin en zorlandığınız hareket hangisi ?
canim ben gecen hafta yapmistim jillian sonra 3 gun yapamadim simdi sizle tekrar basladim ama sanki vucudum azicik alismis gibi ama terlemeye bende terliyorum

canim ben gecen hafta yapmistim jillian sonra 3 gun yapamadim simdi sizle tekrar basladim ama sanki vucudum azicik alismis gibi ama terlemeye bende terliyorum

Hm kondisyonlusun yani anladım :) ben de bir aydır günde en az bir saat bisikletle kardiyo yapan insanım, bu kadar terlemedim. bu jillian abla bambaşka biriymiş. kadın 40 yaşında ve göstermiyor. sert bir de , harika bir abla yani :KK68:

bu aradaaaa ben kendime şöyle bir şey yaptım. ehe ehe.:KK49::cool::KK37:

J7aqEW.png

Hm kondisyonlusun yani anladım :) ben de bir aydır günde en az bir saat bisikletle kardiyo yapan insanım, bu kadar terlemedim. bu jillian abla bambaşka biriymiş. kadın 40 yaşında ve göstermiyor. sert bir de , harika bir abla yani :KK68:

bu aradaaaa ben kendime şöyle bir şey yaptım. ehe ehe.:KK49::cool::KK37:

J7aqEW.png
takvim çok güzelmiş peki o yıldızı nasıl eklıyrsn

bayanlat günaydınn dün spordan sonra elektrkler kesildi ve saatlerce gelmedi .. wifi bulamayınca ne menümü ne sporumu yazamadım

küçükken de böle derdim öğretmenime :) şimdide diyorummm :)

öğretmenim dün bizde elekttrkler kesikti o yüzden bildiremedim perigunlugu perigunlugu :KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK66:

• perigunlugu
  • usriyusra +
  • mkbule+
  • Usagisan+
  • Neva2516
  • tubaturem06 +
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl +
  • gel_pcpc
  • Paleland +
:KK28::KK54:

• perigunlugu
  • usriyusra +
  • mkbule
  • Usagisan
  • Neva2516
  • tubaturem06
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl
  • gel_pcpc
  • Paleland
Eveett yapan arkadaşlara + koyarak her gün takibini yapacağız. İki arkadaşımız dışında henüz kimse yapmadı sanırım. Yapanlar olursa muhakkak söylesin ekleyelim :KK66:
Dün içinde + koyabilirsiniz şimdi gordum pardon

X