- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 39
- Konu Sahibi perigunlugu
Korktum şimdi yaBence muhakkak bir doktora görün canım. İyi bişey yapalım derken kötü olmasın sağlık bu ihmale gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korktum şimdi yaBence muhakkak bir doktora görün canım. İyi bişey yapalım derken kötü olmasın sağlık bu ihmale gelmez
Bence bugün yada yarın bi sağlık ocağına falan git en azından az çok bilgi sahibi olursun.. Eğer baktın ki doktor pek fazla bilgi veremiyor hemen ya randevu al yada gidebilirsen özele bir git öğren. İnşallah kötü birşey değildir ama yinede öğrenmekte fayda var.Korktum şimdi ya
bunu tel de nasıl yapcaz acaba palelandın tablosunaEvet arkadaşlar ben excelde tutmaya karar verdim Daha kolay ve anlaşılır olur her akşam güncellerim yeni halini eklerim Siz sadece buraya yaptığını yazmanız yeterli
İşte ilk tablomuz
Sizlerde kişisel olarak tablo tutmak isterseniz az evvel Paleland arkadaşımız gibi tablo yapmak isteyen içinde aşağıdaki tabloyu koyuyorum. Hatta sizlerde buna paintte her yaptığınız gün yuvarlak yada yıldız gibi bi şekil koyarak burada paylaşabilirsiniz
Bazı telefonlarda fotoğraflarda değişiklik yapılarak herhangi bir çizgi falan çizilebilme şansı var. Ama yapamayanlar için yardımcı olurum Pcden hiç girebilme ihtimali olmayanlar içinbunu tel de nasıl yapcaz acaba palelandın tablosuna
Süper olmuş Zaten illa ki bundan yapalım demiyorum. Sadece isteyenler kullanabilir diye koydum boş halini. Yoksa sadece buraya yaptığınızı yazmanız yeterli
Vallahide yapmisim
Yok tatlım siz buraya yazın yeterli ben her akşam listeyi güncelleyip yazacağım hem karışıklık olmazIyi aksamlar arkadaslar
Bugunude tamamladim cok sukur arti koyucakmiydik
Ooo süpersin canım ) Dambıllar evet dediğin gibi yarım ltlik sular pek işe yaramıyo açıkcası elimde var yok arası bişeydi. Pet şişeden bende pek hoşlanmadım bakmak lazım dambıllara Ben şuan dizlerimde ağrı hissediyorum sadece galiba en çok orası ağrıdığı için diğer yerlerime dikkat edemedimperigunlugu , yeni dambıllar aldım. valla pet şişesi çekilecek çile değilmiş. altisin dambılını 6 liraya buldum dışarıda hiç bir şey gerçekten. her neyse ve sporumu yaptım diyecektim ki sen beni bugün hali hazırda artılamışsın şahsen bu çok hoşuma gitti, demek ki bir güven aşılamışım daha on dakika oldu ama benim kalbim hala kulaklarımda. o değil de yemek yiyemiyorum bu işkenceden sonra, valla hem kendime bu azabı çektiriyorum hem de yemek mi, senin saçını başını yolarım falan diyorum kendime
ve tabloyu kendi pcnizde falan da tutabilirsiniz tabi, ben kendime motive olsun diye koydum. arada buraya da atarım. maksat kendi ilerleyişimiz göz önünde olsun
bugün canım mantı çekti, düşününün onu haşlamak yerine gittim zeytinyağlı taze fasulye yaptım ya. kendime inanamadım.
Profılıne baktım da kılo çizelgen duruyr nasıl yaptınben listede adımı göremedim bende yaptım şimdi ama yandım bu gün dünden daha ağır geçti
Benım neden hiç bi yerımde ağrı olmadı acaba bende etkı etmıyr mu
Daha önce deneme yapmış mıydın canım ? Belki bünyen çabuk alışmıştırBenım neden hiç bi yerımde ağrı olmadı acaba bende etkı etmıyr mu
Hiç olmaz olur musun canım Varsın elbette Biraz daha geçsin güncelleyeceğim listeyi. Eksik olursa kontrol edersin söylersin tekrardanben listede adımı göremedim bende yaptım şimdi ama yandım bu gün dünden daha ağır geçti
Nasıl canım ? Anlamadım ben telefondan giriyorum geneldeProfılıne baktım da kılo çizelgen duruyr nasıl yaptın
Bu gün + koyulan listede yoktum o yüzden + koyamadim da olculerimide yazdımDaha önce deneme yapmış mıydın canım ? Belki bünyen çabuk alışmıştır
Hiç olmaz olur musun canım Varsın elbette Biraz daha geçsin güncelleyeceğim listeyi. Eksik olursa kontrol edersin söylersin tekrardan
Ama ilk sayfadaki listeyi güncellemedim henüz hallediyorum