- 5 Kasım 2014
- 445
- 318
- 44
-
- Konu Sahibi perigunlugu
ozamn hemen içeyim :)
evet o gerckten işe yarıyr benım anlamdıgım uzmnlar diyo spordan sonra en az 45 dk yıyp içmeyın aynı o şekılde beklemye gerk var mı süt yada yoğurt içintarçında ekmenizi tavsiye ederim... hem metobolizma hızlanıyor hem tatlı isteği törpüleniyor
evet o gerckten işe yarıyr benım anlamdıgım uzmnlar diyo spordan sonra en az 45 dk yıyp içmeyın aynı o şekılde beklemye gerk var mı süt yada yoğurt için
:) şeker şey .. tanımadan sevdim ayolEvet canım hatırlıyorum seni
benim spor hocam inanımaz bir kadındı ve ben ondandan kürler masum şok diyetler öğrendim ve faydalarını hep gördüm ölçümlerimdede hep yağdan gitmişti kas hiç vermedim aksine kaslarım kuvvetlendi
ilk yarım saat kas yenilemek ve yağ yakımına devam etmek için çok çok önemli olduğundan ben 45 dak. beklemiyodum... ölçümlerimdede doğru yaptığım kanıtlandı...
Gunaydin arkadaslar
ben sena doğum sonrası 78 kilo ile diyete başladım
bir ay öncede 9.grup cuma yarışmasına ve fitin time me 63 kiloyla başladım
şuan 60 kiloyum fitintime 6 seans gittim ve sonrasında bırakıp salona yazıldım akşamları saat 20:00 civarı gidip bir saat çalışıyorum
jillian da sabahları işe gelmeden yaparak yoluma devam edicem...
Memnun oldum canım.. Süper bir enerjin var gerçektenbenim spor hocam inanımaz bir kadındı ve ben ondandan kürler masum şok diyetler öğrendim ve faydalarını hep gördüm ölçümlerimdede hep yağdan gitmişti kas hiç vermedim aksine kaslarım kuvvetlendi
ilk yarım saat kas yenilemek ve yağ yakımına devam etmek için çok çok önemli olduğundan ben 45 dak. beklemiyodum... ölçümlerimdede doğru yaptığım kanıtlandı...
:) şeker şey .. tanımadan sevdim ayol
Çok teşekkür ederim canımm böyle düşündüğüne çok sevindimbu arada spor yapmadan önce ve sonra tartılıyorum :)) geçen bi tartıldım 300 gram gitmişti sizcce bu neye alaamettir :))
Ayrıca kesinlikle hayra alameettt ayneeen devam
bu arada spor yapmadan önce ve sonra tartılıyorum :)) geçen bi tartıldım 300 gram gitmişti sizcce bu neye alaamettir :))
ahh inşallaaah canm yaaa :):))) ordaki eksilerde sporda kaybettiğin suda var ama doğru yoldasın benim fikrimce :)
Yoğurt kürünü bende bı ay fln uyguladım gercekten de ıyı gelıyr :KK40:Kürlerimden bahsediyim hemen
sabah kalklarkalmaz ılık suyumu içip 10 dak. sonra greyfurt kürümü içerim
(yarım greyfurt suyu+yarım portakal suyu+yarım limon suyu+1çaykaşığı sirke) bunu kullanmak için şartlar var
mide sorunu olmamalı,öncesinde ve sonrasındaki ilk 5 saat ilaç kullanılmamalı ve kürden sonra 1 saat su içilmemeli
öğle ve akşam yemeklerimden yarım saat önce yoğurt kürüm var (ben akşam olanı spordan önce yiyorum)
2yemek kaşığı yağsız yoğurt+1'er çay kaşığı zencefil+zerdeçal+tarçın
akşam yatmadan yarım saat önce yoğurt kürüm var
3yemek kaşığı yağsız yoğurt+1çay kaşığı (ben tatlı kaşığı koyuyorum) pulbiber+yarım limon suyu
Evet yoğurt kürlerini duymuştumKürlerimden bahsediyim hemen
sabah kalklarkalmaz ılık suyumu içip 10 dak. sonra greyfurt kürümü içerim
(yarım greyfurt suyu+yarım portakal suyu+yarım limon suyu+1çaykaşığı sirke) bunu kullanmak için şartlar var
mide sorunu olmamalı,öncesinde ve sonrasındaki ilk 5 saat ilaç kullanılmamalı ve kürden sonra 1 saat su içilmemeli
öğle ve akşam yemeklerimden yarım saat önce yoğurt kürüm var (ben akşam olanı spordan önce yiyorum)
2yemek kaşığı yağsız yoğurt+1'er çay kaşığı zencefil+zerdeçal+tarçın
akşam yatmadan yarım saat önce yoğurt kürüm var
3yemek kaşığı yağsız yoğurt+1çay kaşığı (ben tatlı kaşığı koyuyorum) pulbiber+yarım limon suyu
Evet yoğurt kürlerini duymuştumSabahki greyfurt suyu bana göre değil pek reflüm var