★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

tarçında ekmenizi tavsiye ederim... hem metobolizma hızlanıyor hem tatlı isteği törpüleniyor
evet o gerckten işe yarıyr benım anlamdıgım uzmnlar diyo spordan sonra en az 45 dk yıyp içmeyın aynı o şekılde beklemye gerk var mı süt yada yoğurt için

ben sena doğum sonrası 78 kilo ile diyete başladım
bir ay öncede 9.grup cuma yarışmasına ve fitin time me 63 kiloyla başladım
şuan 60 kiloyum fitintime 6 seans gittim ve sonrasında bırakıp salona yazıldım akşamları saat 20:00 civarı gidip bir saat çalışıyorum
jillian da sabahları işe gelmeden yaparak yoluma devam edicem...

evet o gerckten işe yarıyr benım anlamdıgım uzmnlar diyo spordan sonra en az 45 dk yıyp içmeyın aynı o şekılde beklemye gerk var mı süt yada yoğurt için

benim spor hocam inanımaz bir kadındı ve ben ondandan kürler masum şok diyetler öğrendim ve faydalarını hep gördüm ölçümlerimdede hep yağdan gitmişti kas hiç vermedim aksine kaslarım kuvvetlendi
ilk yarım saat kas yenilemek ve yağ yakımına devam etmek için çok çok önemli olduğundan ben 45 dak. beklemiyodum... ölçümlerimdede doğru yaptığım kanıtlandı...

bu arada spor yapmadan önce ve sonra tartılıyorum :)) geçen bi tartıldım 300 gram gitmişti sizcce bu neye alaamettir :))

Spordan sonra alinan protein bende duymustum bn sporumu saat 5civari yapiyorum saat 7gibi aksam yemegimi yiyorm dogru yapyorum demi arkadaslr

Bugunden sonra sporm bittiktn sonra proteinimide alyim

kızlar ben 1.julianımı yaptım çok yoruldum ama hareketler zor değil birde benimn dambıllar 2 kilo ondan yoruldum biraz
kahvaltıda 1 dilim tereyağlı ekmek
az domates
3 zeytin ve çay içtim

Memnun oldum canım.. Süper bir enerjin var gerçekten Bu arada merak ettim o masum diyetleri, kürleri
:) şeker şey .. tanımadan sevdim ayol
bu arada spor yapmadan önce ve sonra tartılıyorum :)) geçen bi tartıldım 300 gram gitmişti sizcce bu neye alaamettir :))
Çok teşekkür ederim canımm böyle düşündüğüne çok sevindim
Ayrıca kesinlikle hayra alameettt ayneeen devam

Kürlerimden bahsediyim hemen

sabah kalklarkalmaz ılık suyumu içip 10 dak. sonra greyfurt kürümü içerim
(yarım greyfurt suyu+yarım portakal suyu+yarım limon suyu+1çaykaşığı sirke) bunu kullanmak için şartlar var
mide sorunu olmamalı,öncesinde ve sonrasındaki ilk 5 saat ilaç kullanılmamalı ve kürden sonra 1 saat su içilmemeli

öğle ve akşam yemeklerimden yarım saat önce yoğurt kürüm var (ben akşam olanı spordan önce yiyorum)
2yemek kaşığı yağsız yoğurt+1'er çay kaşığı zencefil+zerdeçal+tarçın

akşam yatmadan yarım saat önce yoğurt kürüm var
3yemek kaşığı yağsız yoğurt+1çay kaşığı (ben tatlı kaşığı koyuyorum) pulbiber+yarım limon suyu

Yoğurt kürünü bende bı ay fln uyguladım gercekten de ıyı gelıyr :KK40:

Evet yoğurt kürlerini duymuştum Sabahki greyfurt suyu bana göre değil pek reflüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…