★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

selam grup arkadaşlarıma :)
kızlar 1 saat sonra benım ünivde dersim başlıycak akşam 6 ya kadar o yuzden ben şimdi yapıcam.topiği okuyamadım aceleden gece geldiğimde okuycam inşaallah
hadi bakalım coşalım en çok biz incelelim

Sütü ilk defa duydum ama merak ettim. Spor hocan dediyse illaki doğrudur denemekte fayda var

Gunaydın kızlar sabah sporumu yaptım jillianla birlikte başka egzersızlerde yaptım toplam 1 saat

Günaydıınnn Harikasınız kızlaarrr Güne süper bir giriş yapmışsın usriyusra Şuan kendini nasıl hissediyorsun

Çoook ıyı hıssedıyrm 1 hafta ara vermiştim spora şu kısacık ara bıle ınsanı hamlaştryr

buarada arkadaşlar spor hocam söylemişti spordan hemen sonra içilen yarım bardak süt yağ yakımını hızlandırıyormuş

benim hocamda spor sonrası ilk yarım saat içinde 1yumurta yada yağsız süt yada yağsız yoğurt yada bir parça tavuk eti yenmeliymiş
böylece kaybedilen kaslar kendini yenilerken yağ yakımı devam edermiş...

ben bunu yaklaşık 1 aydır uyguluyorum :)

günaydııın grubumuzun güzeeell hanımları .. yaşlara baktm da en küçük olan benim :))

Bu araadaa muhakkak spordan sonra kalsiyum almak gerekiyorr ... ben bazen birAz ev yapımı yoğurt bazen de süt içiyorum

Süper kızlar... Harika bilgiler bunlar.

Bu arada tanışalım kaynaşalım hep beraber
Ben Gizem, 25 yaşındayım (26'ya adım adım). Bilgisayar öğretmeniyim. Cuma zayıflama yarışmasında 7. takımdayım

ben tuba din kült.okuyorum 20 yaşındayım . ben de 7.takımdaydım ama henüz deneme sürecindeyimm orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…