- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
-
- Konu Sahibi perigunlugu
ozamn hemen içeyim :)buarada arkadaşlar spor hocam söylemişti spordan hemen sonra içilen yarım bardak süt yağ yakımını hızlandırıyormuş
selam grup arkadaşlarıma :)
kızlar 1 saat sonra benım ünivde dersim başlıycak akşam 6 ya kadar o yuzden ben şimdi yapıcam.topiği okuyamadım aceleden gece geldiğimde okuycam inşaallah
hadi bakalım coşalım en çok biz incelelim
Gunaydın kızlar sabah sporumu yaptım jillianla birlikte başka egzersızlerde yaptım toplam 1 saat
Çoook ıyı hıssedıyrm 1 hafta ara vermiştim spora şu kısacık ara bıle ınsanı hamlaştryrSütü ilk defa duydum ama merak ettim. Spor hocan dediyse illaki doğrudur denemekte fayda var
GünaydıınnnHarikasınız kızlaarrr Güne süper bir giriş yapmışsın usriyusra Şuan kendini nasıl hissediyorsun
buarada arkadaşlar spor hocam söylemişti spordan hemen sonra içilen yarım bardak süt yağ yakımını hızlandırıyormuş
Bence bu azimle kesinlikle yaparsınSon kalan 10 kılom da gıtse başka hiç bişey istemiyem
Yaparım inşlh kafayı taktım 28 kılo verdıysem onu da verırım sadece çok yavaş gıdıyr son aylardaBence bu azimle kesinlikle yaparsın
Teşekkür ederimmm :) Eveeett yarışıcazz ama sonuç olarak hepimiz zayıflicaz ve birbirimizi yendikçe daha çok mutlu olucazperim hayırlı olsun .. kız ben 1. takımdaymısım sizle yarışacazmi şimdik
Ne kadar zamanda verdin peki canım 28 kiloyu ? Hani bende bi 28 versem fena olmaz 20'ye de razıyımYaparım inşlh kafayı taktım 28 kılo verdıysem onu da verırım sadece çok yavaş gıdıyr son aylarda
Süper kızlar... Harika bilgiler bunlar.
Bu arada tanışalım kaynaşalım hep beraber
Ben Gizem, 25 yaşındayım (26'ya adım adım). Bilgisayar öğretmeniyim. Cuma zayıflama yarışmasında 7. takımdayım
Evet canım hatırlıyorum seniben tuba din kült.okuyorum 20 yaşındayım . ben de 7.takımdaydım ama henüz deneme sürecindeyimm orda :)
Bu ocağin 29 da 1 senem dolacak burdan bı gunluğe katılarak kılo verdım son bı kaç aydır duzensızlık kaçamak derkn durdu kılocuklar:-(Ne kadar zamanda verdin peki canım 28 kiloyu ? Hani bende bi 28 versem fena olmaz 20'ye de razıyım