★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Çok teşekkür ederim...

Evet kızlar yarından itibaren herkesi bekliyorum topiğimizeee... İzlemeyede alın hatta sık sık takipte kalın. Her gün mutlaka bildirim bekliyorum

Selam :) en tombiktonuz benim 2. Takımdayım
cuma yarışında. Bol motive bekliyorum zira başlık cansız olunca tadı çıkmıyor.

Tanıdığım bi arkadasım bunu iki ay yapmış bir de bunun öbürü var ondan yapmış. Kilon başta aynı olabilir korkma iki kilo versen bile 5 kg vermiş gibi olacaksın çğnkğ kasların oortaya çıkacak dedi.. Haberiniz olsun şşu ana kadar diyet grubumda 5 kg verdim. Devamı bburada gelsin. Hepimize başarılarr. Bir ay sonunda en az 2 cm incelmiş oluruz umarım.

Hoşgeldin canımmm Evet çok canlı ve dinamik şekilde başlayalım.. Bol bol gelmeye çalışalım ki birbirimizle konuştukça motivasyonumuz artacak ve kısaca gaza geliceeezz

selam kizlar evde degildim yeni grubumuz hayirli olsun en cok biz sikilasalim bakalim hangi gurup kazancak basarilar
bende 6.takimdan gel_pcpc menulerimizide yazacak miyiz duzenli olarak
ben karataya uymaya calisiyorum

Kızlar ingilz karbonatı içen varmı aramızda
Deneyenleri duymuştum ama sanırım zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Hiç denemedim.
Kızlar ılk raporu ben verceğim herhalde çünkü sabah 7 de spor yapıyrm
Eşofmanları da deneycm inşlh
Iyı geceler
Hadi bakalımm.. yarın merakla bekliyorummm
Evet perigunlugu yavaş yavaş kaynasırız hem ben hiç birinize aşina değilim çünkü

Yarın öğlenden sonra yazacagım ilk çalışmamı. İyi gecelerr :)
Tabiiki canım.. Sık sık gelip muhabbet ederiz kaynaşırız iyice
selam kizlar evde degildim yeni grubumuz hayirli olsun en cok biz sikilasalim bakalim hangi gurup kazancak basarilar
bende 6.takimdan gel_pcpc menulerimizide yazacak miyiz duzenli olarak
ben karataya uymaya calisiyorum
Tatlım menülerini yine 6. takımda devam et buraya sadece sporumuzu yazsak yeterli. Ama mesela akşam yediklerine göre spor yapışında bi farklılık yaratırsa bunları paylaşabilirsin. Ona göre spordan önce neler yenmemeli anlarız

ok cnm o Zaman sadece sporlari yazariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…