★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

merhaba, ben dün yatmadan bir yapayım dedim deneme amaçlı ama beni çok yordu acıkcası. nefes nefese kaldım, kalbimi çok yordu ve korktum biraz. umarım tez elden alışırım. saat 2 ile 3 arası durumu rapor ederim. bu arada spor sonrası kas ağrısı olmaması için magnezyum ve protein alımı önemliymiş. benim evde dambıl yok. pet şişeyle idare edicem ama yarım litrelik mi bir litrelikle mi yapayım bilemedim :KK70:

merhaba, ben dün yatmadan bir yapayım dedim deneme amaçlı ama beni çok yordu acıkcası. nefes nefese kaldım, kalbimi çok yordu ve korktum biraz. umarım tez elden alışırım. saat 2 ile 3 arası durumu rapor ederim. bu arada spor sonrası kas ağrısı olmaması için magnezyum ve protein alımı önemliymiş. benim evde dambıl yok. pet şişeyle idare edicem ama yarım litrelik mi bir litrelikle mi yapayım bilemedim :KK70:
İstersen önce yarım lt lik ile başla duruma göre 1 lt yaparsın :KK66:

Benim kollarımda tombul ve çok güçsüz bende yarımla başlıycam bu hafta canım.Belki ilerde 1 lt ye geçebilirim Hoppa

İstersen önce yarım lt lik ile başla duruma göre 1 lt yaparsın :KK66:

Benim kollarımda tombul ve çok güçsüz bende yarımla başlıycam bu hafta canım.Belki ilerde 1 lt ye geçebilirim Hoppa

teşekkürler kızlar. valla henüz başlayamadım, kargoya gitmem lazım , şimdi çıkamazsam spor sonrası evde kitlenir kalırım diye korkuyorum , çünkü dün bir an için kitlendim :KK70:

benim de kollarım çok güçsüz. yarım litre iyidir. o kızlar herhalde 1 kglik dambıl kullanıyorlar, tam anlamadım.

• perigunlugu
  • usriyusra +
  • mkbule
  • Usagisan
  • Neva2516
  • tubaturem06
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl
  • gel_pcpc
  • Paleland
Eveett yapan arkadaşlara + koyarak her gün takibini yapacağız. İki arkadaşımız dışında henüz kimse yapmadı sanırım. Yapanlar olursa muhakkak söylesin ekleyelim :KK66:

teşekkürler kızlar. valla henüz başlayamadım, kargoya gitmem lazım , şimdi çıkamazsam spor sonrası evde kitlenir kalırım diye korkuyorum , çünkü dün bir an için kitlendim :KK70:

benim de kollarım çok güçsüz. yarım litre iyidir. o kızlar herhalde 1 kglik dambıl kullanıyorlar, tam anlamadım.
İlk günler belki zorlayabilir çok yorucu gelebilir ama zamanla geçecektir alışır bünye :KK66: Hatta bir ay sonra tekrar baştan başlasak bile daha kolay yapabiliriz bence :KK66:

• perigunlugu
  • usriyusra +
  • mkbule
  • Usagisan
  • Neva2516
  • tubaturem06
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl +
  • gel_pcpc
  • Paleland
sabah bende yaptım :KK70:
Süpersiinn canım :KK66: Her gün bu şekilde yapan arkadaşlar kendine + koyup devam etsin :KK66: Yapmayanları da sıkıştıralım :KK70:

İlk günler belki zorlayabilir çok yorucu gelebilir ama zamanla geçecektir alışır bünye :KK66: Hatta bir ay sonra tekrar baştan başlasak bile daha kolay yapabiliriz bence :KK66:
Ben ıkıncı ay da yapmayı düşünüyrm belki jillianın diger videoları olabılır:KK66:

Eveet kızlar... :KK49:Nihayet beklenen gün geldi... Bugünden itibaren sıkılaşmaya ve düzenli spora start veriyoruz...
:KK76:
Kurallar aşağıdaki gibi ;

1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş gruptan çıkarılacak.

2★ Her pazar dinlenme günü olacak. (Özel durumlarda, bilgi verilerek, pazar günü yerine farklı bir gün dinlenme günü kabul edilebilir.)

3★ Her akşam yapılan spor rapor edilecek. Grup rehberi, her sabah liste yapacak.

4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.

5★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım :KK66:

İzin günü içinde farklı gün acilen kullanmak zorunda olanlar olabilir.Farklı gün izin kullanırsa pazar yapmak zorundayız. Çünkü genelde çalışanlar pazar boş olup hafta içi yapamazsa pazar yapar tamamlar eksiğini...

Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz :KK66:

Sağlığı ile alakalı problem yaşadığını hissedenler muhakkak bildirsin.

Grup üyelerimiz;
perigunlugu perigunlugu
usriyusra usriyusra
mkbule mkbule
Usagisan Usagisan
@Neva2516
@tubaturem06
MRTMUHASEBE MRTMUHASEBE
snfyl snfyl
@gel_pcpc
Paleland Paleland

aydb3z.png

Perim daha şimdi baka bildim...hayırlı olsun...inşallah sonuçlar iyi olur...

perigünlüğü....kapatanım ben sabah kahvaltıdan sonra yaptım yani kahvaltı ile spor saatim arasında yarım saat var...işe gidiyom çünkiiiio_Oo_Oo_O
Hiç önemli değil canım :KK66: Sadece yemekten 1,5-2 saat diyorum çünkü tam yemek üzeri spor yapmak pek tavsiye edilmiyor. Sağlık açısından düşünerek yazmıştım. Sen yinede dikkat et yaparken :KK66:
Yaptım ama niye yaptım bir sor...

Artılayın beni kızlar. Ölüyorum, tıkandım.

Geçecek hepsi canım merak etme :KK66:

X