★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Eveeet son durumu açıklıyorum. 10 gün değilde biraz daha arttırmak istedik. Cumartesi günü son level 1 yapılacak ve pazar dinlenme günü. Pazartesi günü level 2'ye geçiş yapıyoruz :KK66: Dediğim gibi pazar günü yeniden ölçü alalım hatta son duruma bakmak için :KK66: Ne dersiniz ?
Cnm nasıl yani bizim bugun 10. Gün yarın level 2 yapmicak mıyız yani anlamadım

selam kızlarrrrrrrrrrrr
dünü bildirmişmiydim hatırlamıyorum o halde hem düne hem bugune + alayım lütfen:)
2. level süpermiş ben daha cok sevdim bunu

Kızlar geldiimm :) şimdi diğer takım rehberleriyle görüşüp size bilgi vereceğim. Acaba yeniden ölçü alsak mı diyorum ben ne dersiniz ? İlk 10 günü öğrenmek için sonuçları karşılaştırırız :KK66:

Eveeet son durumu açıklıyorum. 10 gün değilde biraz daha arttırmak istedik. Cumartesi günü son level 1 yapılacak ve pazar dinlenme günü. Pazartesi günü level 2'ye geçiş yapıyoruz :KK66: Dediğim gibi pazar günü yeniden ölçü alalım hatta son duruma bakmak için :KK66: Ne dersiniz ?
pericim sınav zamanı sanırım merak ettims eni nerdeyse özel mesaj atıcaktım :) ben bu mesajını şimndi gördüm canım dünden beri level 2 yapıyorum nasıl yapıcam şimdi:KK43:

selam kızlarrrrrrrrrrrr
dünü bildirmişmiydim hatırlamıyorum o halde hem düne hem bugune + alayım lütfen:)
evet çok guzel sen 3 ü hiç görme resmn işkence bunsabh baktım bıraz ben 10 günden fazla yapamam herhalde

selam kızlarrrrrrrrrrrr
evet çok guzel sen 3 ü hiç görme resmn işkence bunsabh baktım bıraz ben 10 günden fazla yapamam herhalde

pericim sınav zamanı sanırım merak ettims eni nerdeyse özel mesaj atıcaktım :) ben bu mesajını şimndi gördüm canım dünden beri level 2 yapıyorum nasıl yapıcam şimdi:KK43:
Evet canım sınavlar başlıyor 31'inde beni şimdiden stresi sardı :KK43: Son senem hiç ders bırakmamam lazım yoksa okul uzayacak en çok stres yaptığım konu o :KK43:

Canım level 1'i yap yine istersen pazartesi level 2'ye geçiş yapılır.

bende Level 2 ye baslamaktnsa eksik gunumu yaparim dedim vaygectim Level 2 den pazartesi hep beraber yapariz
Ayneen canım :KK66:

Kızlar 2 gün ara verdim malum reglken yapamadım :KK43: Ama bu akşam kesinlikle yapıcam.Sürede uzamış ne güzel bu sayede 10 günüm tamamlanmış olcak Hoppa

Arkadaşlar ben de yaptım bugün! kaslarımı zorlamamaya calısıyorum ağırlıksız calısıyorum şu an kol hareketlerini falan.

X