iyi günde kötü günde demiştik??

yaaa annende hasta olacak ben ondan korkuyorum.Kardeşinin de eğitimi kalmış yazık...nelere sebep oldu kocaya bakk...gerçekten anası dolduruo kocanı :20: sora çk pişman olur ama çok sinir oldum yaaa ne gerek vardı bunca şeyeee :47: kocan gittiklerinin haberini alınca gelir boşanma dilekçesini suratına yapıştırırsın :63:

Babanızın durumunun daha iyiye gitmesine sevindim
ama şu anda sizin yaşadıklarınız babanızın farkında olması onu daha çok üzer :(

Şeffaflıkla her şeyi anlattıysanız ailenizin yanında yer alın
oraya gidip babanızla ilgilenin
bu evi terkettiniz anlamına gelmez
çünkü eşinizde aileni varken evde yoktu.
Birde labelleve sonuna kadar katılıyorum lütfen ezdirmyin kendinizi
siz onlara bakmaya mecbursunuz onlar sizin parçanız aileniz.
Eşinizin de diyecek bir lafı olmamalı.
Sizden haberler bekliyorum
umarım bu zor günleri daha fazla yara almadan atlatırsınız.

Son düzenleme:
Bugün işimi mişimi bıraktım ve yazılanları okudum..Çook çook üzüldüm..Kolay değil pat die bitirilmiyor ama bu şekile ana baba dolduruşuna gelen adamdan adam olmaz otursun anasının dizlerinin dibinde çok yazık 12 yıl azmı bu kadınında yaptıkları var neyse hr iki tarafıda dinlemeden yargılamakta doğru değil aslında..Ne diyelim üzüldüm hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım...

çok mutsuzum kızlar

biliyosununz annemler gitti..bende arkdaşımda kaldım bi kaç gün...eşim şimdi annemler gitti ya yanaşıyo yavşatan yavaştan

işte çok bunalmışız hep birbirimize sarmışız...bi tatile mi çıksaymışız..iyi gelirmiş...biz bugunlere gelmek için çok emek harcamışız...bende ona çok kırgın olduğumu...bunun ole hemen geçeçek bişey olmadığını...beni tercih yapmak zorunda bıraktığını..boşanmayı kendisinin istediğinin..yaptıklarınında benim için ayrılmanın en doğrusu olduğuna inandırdığını soledim...

ilk önce bole beni ikna etmek için baya bi güzel konuşmaya çalıştı..ama huylu huyundan vazgeçermi..sonra yine beni suçledı...işte düzelmek istediğini falan geveleyip durudu

ama çok kırgınım..dönüşü yok...tek korkum...bbek için tedavi oluyoduk bilen bilir...dua edinde tutmamış olsun..istersin olmaz istemezsin olur hesabı...adet günüm yaklaştı ama hiç belirti yok korkuyorum...

çok mutsuzum kızlar

biliyosununz annemler gitti..bende arkdaşımda kaldım bi kaç gün...eşim şimdi annemler gitti ya yanaşıyo yavşatan yavaştan

işte çok bunalmışız hep birbirimize sarmışız...bi tatile mi çıksaymışız..iyi gelirmiş...biz bugunlere gelmek için çok emek harcamışız...bende ona çok kırgın olduğumu...bunun ole hemen geçeçek bişey olmadığını...beni tercih yapmak zorunda bıraktığını..boşanmayı kendisinin istediğinin..yaptıklarınında benim için ayrılmanın en doğrusu olduğuna inandırdığını soledim...

ilk önce bole beni ikna etmek için baya bi güzel konuşmaya çalıştı..ama huylu huyundan vazgeçermi..sonra yine beni suçledı...işte düzelmek istediğini falan geveleyip durudu

ama çok kırgınım..dönüşü yok...tek korkum...bbek için tedavi oluyoduk bilen bilir...dua edinde tutmamış olsun..istersin olmaz istemezsin olur hesabı...adet günüm yaklaştı ama hiç belirti yok korkuyorum...

ailen gitti iş degişti,sanki cocuksun bunu anlamayacak kadar da sunun yaptıgına bak ya sanki o kadar kolay bişi canım inşallah korktugun gibi degildir canım hastalanırsın eger hamile kalırsan cok çıkmaza girersin.Rabbim yardımcımız olsun bizim.

çok mutsuzum kızlar

canım eğer barışırsanız sende tepkini onun ailesine karşı koy.hatta ikna çalışmaları olduğunda eşinin bu fikrini söyle.sen benim babamı hastalandığında 1 ay idare etmedin,bundan sonra bende senin ailenle asla konuşmayacağım,görüşmeyeceğim de bakalım.tepkisi ne olacak:34:

ailen gitti iş degişti,sanki cocuksun bunu anlamayacak kadar da sunun yaptıgına bak ya sanki o kadar kolay bişi canım inşallah korktugun gibi degildir canım hastalanırsın eger hamile kalırsan cok çıkmaza girersin.Rabbim yardımcımız olsun bizim.

o kadar çok isitiyodum ki bir bebek ki içimden çıkan bir kız sahibi olmak..senin konunda takip ediyorum beni anladığına inanıyorum...kayınvalidem 3 yıl bebek ve ev lafı duymak istmiyorum dediğindan beri yanı bir senedi uğraşıyoruz...ama olmadı...eşimle iyi kötü götürüyoduk..bide ben ona karşı kendimi suçlu hissediyorum ya...o bana yanaştığında geri çevirmedim hiç...aptalıığı burda yaptım galiba...o kadar bekledik olmadı ama olursa artık nasıl bir yol izelrim bilimiyorum kafam bomboş

canım eğer barışırsanız sende tepkini onun ailesine karşı koy.hatta ikna çalışmaları olduğunda eşinin bu fikrini söyle.sen benim babamı hastalandığında 1 ay idare etmedin,bundan sonra bende senin ailenle asla konuşmayacağım,görüşmeyeceğim de bakalım.tepkisi ne olacak:34:

cnm barışmak bilmiyorum gönlüm küstü derler ya ole..güven bitti artık..ona hiç güvenmiyorum..ki bu kötü bişey...barışsak dahi hep kafamda acaba ne zaman su koyuverecek düşüncesi olacak...o yüzden hiç istemiyorum...yasal süreci onun başlatmasını istiyorum..avukat olan arkadaşım ole dedi...ha bekledim bişey yapmıyo o zaman ben açarım davayi die düşünüyorum

o kadar çok isitiyodum ki bir bebek ki içimden çıkan bir kız sahibi olmak..senin konunda takip ediyorum beni anladığına inanıyorum...kayınvalidem 3 yıl bebek ve ev lafı duymak istmiyorum dediğindan beri yanı bir senedi uğraşıyoruz...ama olmadı...eşimle iyi kötü götürüyoduk..bide ben ona karşı kendimi suçlu hissediyorum ya...o bana yanaştığında geri çevirmedim hiç...aptalıığı burda yaptım galiba...o kadar bekledik olmadı ama olursa artık nasıl bir yol izelrim bilimiyorum kafam bomboş

ahh canım ahh bende o kadar cok isterdim ki günün birinde kızım olsun eşimden adı bile belliydi ama olamayacak maalesef şimdi daha da canım acıyor bu yüzden,haykırmak istiyorum böyle içimdekileri belki söner diye içimdeki yangın.

3 yıl çocuk yok mu dedi ne biçim insanlar bunlar ya kime ne Allah aşkına herkes ayrı bir alem kimisi çocuk yapın der olmaz diye boşandırır kimide çocuk yapmayın der ..

cnm aynı evdemi yaşıyosunuz şimdi

hayır cnm ben arkadaşımda kaldım..üni. burda memur çok yakınızdır...birde tek kalıyo saolsun o açtı kapısını...ama bugün eve gidicem..bir kaç ihtiyaç için..o annesinde die biliyorum...eve gidip onunla karşılaşmak istemiyorum...ama ne zamana kadar arkadaşımda kalırım onuda bilmiyorum annem beni evde sanıyo...eşim gelmiyo ama ben evde kalıyorum sanıyo...üzülmesin die bişey demedim

3 yıl çocuk yok mu dedi ne biçim insanlar bunlar ya kime ne Allah aşkına herkes ayrı bir alem kimisi çocuk yapın der olmaz diye boşandırır kimide çocuk yapmayın der ..

aynen ole..neden istesin ki çocuk olunca yada ev alınca masrafımız artcak biz nasıl onlara para vereceğiz sende

aynen ole..neden istesin ki çocuk olunca yada ev alınca masrafımız artcak biz nasıl onlara para vereceğiz sende

Hayret bişey herkes çocuğu için çalışır çabalar ,başkası için değil ki Allah sabır versin inş en kısa zamanda huzuru sağlarsın, evliliklerde herşey olur baba evi gibi olmuyor maalesef..

Hayret bişey herkes çocuğu için çalışır çabalar ,başkası için değil ki Allah sabır versin inş en kısa zamanda huzuru sağlarsın, evliliklerde herşey olur baba evi gibi olmuyor maalesef..

ole işte...babamın evi cennetmişte bana batmış meğer...burnumdan fitil fitil geldi...her birlikte toprağa sokacaklar beni baştda eşim..bi insan bu kadar üzülür mü ya...merhametsiz biri acıma falan yok...başa çıkamıyorum artık hiç biriyle..kuklaya çevirdiler beni gel diyince gel git diyince git

Ne denir ki bilmiyorum, dışarıdan yorum yapmak çok kolay eşinin ve ailesinin yaptıkları afedersin ama tam bir nankörlük.
Annenler gidince bütün sorun çözülecek mi, bu kadar kolay mı?
Sizin sorununuz ailen değil, hastalık olmasa keyfi gelip aylarca kalsalar adam haklı ama hastalık halinde eşler birbiren destek olmalı, eşin olamamış malesef.
Annenle baban şimdi kendilerini sorumlu hissediyorlardır, bizim yüzümüzden diye düşünüyorlardır ama sorun onlar değil.
Sen babana hastayken bakmasan, yarın birgün sen hasta olduğunda bu adam yine sorun çıkartırdı seni de yük olarak görürdü, kişiliği böyle.
Allah akıl fikir versin, vicdan versin böyle insanlara.
Bence arkadaşında kalmaktansa annenlerin yanında kal, üzülürler derlerse babam iyileşinceye kadar burda kalıcam de.
Ayrıca onlara da açıklama yap ki kendilerini sorumlu hissetmesinler.

Ne denir ki bilmiyorum, dışarıdan yorum yapmak çok kolay eşinin ve ailesinin yaptıkları afedersin ama tam bir nankörlük.
Annenler gidince bütün sorun çözülecek mi, bu kadar kolay mı?
Sizin sorununuz ailen değil, hastalık olmasa keyfi gelip aylarca kalsalar adam haklı ama hastalık halinde eşler birbiren destek olmalı, eşin olamamış malesef.
Annenle baban şimdi kendilerini sorumlu hissediyorlardır, bizim yüzümüzden diye düşünüyorlardır ama sorun onlar değil.
Sen babana hastayken bakmasan, yarın birgün sen hasta olduğunda bu adam yine sorun çıkartırdı seni de yük olarak görürdü, kişiliği böyle.
Allah akıl fikir versin, vicdan versin böyle insanlara.
Bence arkadaşında kalmaktansa annenlerin yanında kal, üzülürler derlerse babam iyileşinceye kadar burda kalıcam de.
Ayrıca onlara da açıklama yap ki kendilerini sorumlu hissetmesinler.

ya öylede cnm herkes ole hasas ki bu aralar ...herşeye takıyolar...annme bişey desem o alınıyo..eşim zaten köpek gibi kendine bişey dedirtmiyo...iki yani pis değnek valla...nasıl oynayacağımı şaşırdım bende...ama bi süre bole devam edecek benimde yanlız kalmaya biraz kafamı toplamaya ihityacım var...babamın evi her zaman açı bana her ne olurs olsun...ama onlarda biraz bu gergin ortamdan uzaklaşsın istiyorum..şimdi onlara gitsem düşünüp durucam ...annem üzülecek sürekli kendini suçlayacak...kendi evime dönsen eşimle kayınvaliemlerle karşılaşmak istemiyorum...en azın akşamdan akşama arkadaşımla biraz konuşuyoruz iyi oluyo...onun dava açmaasını bekliyorum...zaten ondan sonra annemin evine geçiem

evet baktırır...çünkü baktım biliyorum...abim de eşide hayırsız kardeşim uzakta biz bakacaz der hep...o yüzden iki bina ötesine taşındım zaten
kırıldığım bir noktada bu eşimin annesi organ nakilli neler yaşadı çok acılar çekti...en çok ondan destek bekledim o yüzden ama hiç ilgilenmedi...insan bir aramaz mı... ya aramadı
babam böle olmadan annemi arayıp ne güzel evlat yetiştirmişsin her şeyime koşuyo die yerini yapıyodu..bana çok çektirdiği için para yüzüden...sözde gönlümü yapyodu ama herşey yalamış
babam edebiyete kadar bide kalmayacak..toplarlansın..fizik tedavi görmeye başlasın gidecekler zaten
çöp mü bu yada ne bileyim eşyamı insan eşyasını bile kolay kolay atamıyo ben babamı nasıl atayım
kayınvalidemin geliri kesildi bütün dert bu aslında ben babam hastalnamadan öönce maaşımı alınca götürüüp bir miktar veriyodum bunların bizi evlenirken yaptıkları bitmek tükenmek ilmeyen borçleri için şimdi vermiyorum çünkü babamı özel hastaneye götürüyoz.annem bana tek kuruş harcatmadı bugüne kadar ama ben ne olur olmaz hastalık halı parasız kalmayalım die temkinli davanıyorum ama anlamazlar
allah büyük ne diyim

canım bu kocanın kendı fıkrı değildir emin ol.çok üzüldüm yaşadıgın seye.cunku benım babam da kanser hastası senı anlayabılıyorum.oturdugun yerde kocanın senı anlamasını beklemekte hata yapmışsın.erkeklerin anladıgı dıl baskadır.sen onun karısısın ve anladıgı dılı en ıyı sen bılırsın.bagırarak cagırarak huzursuzluk yaratarak ancak onu annesıne daha da yaklastırırsın.tavsiyem kocanı kendıne bağlamaya çalış.bunu nasıl yapıcam dıye bana sorma.şu an kocana duydugun tüm kızgınlık nefret vs gibi duygularını bır tarafa bırak ve kendı kendıne dusun.bir erkeği yola getirmeyecek bir kadın yoktur.sadece doğru yöntemi bul.ben annen ıcın sunu yaptım bunu yaptım demekle anlamaz kocalar.deli olma ipleri eline almaya bak.kaynananı onun sılahıyla vur.sen de annesıne karsı doldur kocanı.allah affetsın ama hakedıyolar.kocanı kendıne bağlarsan aılen ıstedıgın kadar kalabılır evınde.erkekler bundan asla rahatsız olmazlar aslında.ama kaynanalar yok mu.

valla olan oldu zaten annem kardeşimi aramış..çocuk okulunu bırakıp gelmiş...annemi ve babamı alıp bu gün eve götürdü...annem otur kocanla konuş..bizim yüzümüden bole olmasın dio...ben çok üzülürüm sebeb olmak istemiyorum..sizin kaç sene sevginiz birbirine karıştı dio...koca müsvettei anasında bende bugün bir arkadaşıma gidip kalacam o eve gitmem...avukat olan arkaşımla konuştum sakın evini terk etme dio kafam çorba oldu çorba

tupuk dön evine,az önceki mesajda söylediklerimi yap ve intikamını al.kocana öyle bı davran kı sana köpek olsun.ondan sonra gerısı kolay.bak bu erkekler ınan okadar akıllı degıllerdır.cok aptaldırlar.hayatlarında bır kadın olmadan yasayamazlar asla.dön evıne ve kocanın hayatındakı kadın ol.yoksa annesı mı galip gelsin.sen sımdı bosanmak ıstıyorsun ama kocanın annesı bosver oglum ben sana daha ıyısını bulurum dıyerek yağlayıp ballıyodur oğlunu.vah vah dedıgını sanmıyorum.kızgınlıgını bır tarafa bırak.sana bır sey anlatıcam mesaj kutuna bak.

Back