Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

yargılamak istemiyorum ama ailenize söylemeye cesaret edemezken nasıl oldu da hamile kalıp bebeği aldırmaya cesaret edebildiniz.can bu sizin yaptığınız kadar basit birşey değil benim gözümde.yaşadıklarınız kolay birşey değil anlıyorum ama bu 'iyi değilim' psikolojisinden kurtulun,soğuk kanlı olup başka hatalar yapmayın derim.şuan vazgeçmişsiniz sanırım ama eğer ki vazgeçemiyosanız korkunun bi faydası yok oturup ailenizle konuşun.evli bi adam değil artık bunda yanlış birşey yok.hayırlısı olsun sizin için umarım en kısa sürede atlatırsınız..

evet haklısın. babamla konuşmayı o kadar çok istiyorum o da konuşmak istiyor fakat olur da herkesi kırana geçirir diye korkuyrum. babam ikna olsa herşey güzel olacak hepimiz mutlu olacağız.. inşallah bundan sonrası hayırlı olur hakkımızda.. atlatabileceğimi düşünmüyrum ben gerçi ama..

hayat senin hayatın yanlış şeyler yaşamışsın yapmaman gereken hatalar yapmışsın bizim yargılamaya hakkımız yok ama bir zevk uğruna o cana nasıl kıyabiliyosun?insanlar bebek sahibi olabilmek için nelerden vazgeçiyolar..girde oku forumda yaşanılanları..bende bebeğini yeni kaybetmiş biri olarak içim acıdı resmen..keşke kalbi durmasaydı da bebeğimin benimle olsaydı..bu yaptığının vicdan azabı ömür boyu yeter sana..

Evlenmiş boşanmış çocuğu olan kişilerle evlenilmiyor mu. Nerden çıktı bu boşsnmışlara önyargı. Yalnış anlamayın erkek arkadaşınızla cinsel birliktelik yaşıyorsunuz bebek yapıp aldırıyosunuz iş evlenmeye gelince adam boşanmış çocuklu34 ysşında oluyo bu duruma önyargılı davranacak bir babaya bunu Yapabilmek Büyük cesaret ister aynı cesareti babanıza evlenmek istediğinizi söylemekte gösterebileceğinize şüphem yok.

Bundan sonraki hayatını düşündüğümde,

• İleride biriyle evlendiğinde en ufak bir anlaşmazlık yaşasanız bu severek ayrıldığın adam gelecek aklına
  • Bundan sonra hiçbir erkeğin karşısına tertemiz melek gibi çıkamayacaksın, sevgiliyken birlikte olduğun hatta bebeği aldırdığın için
  • Babayı aileyi yok sayıp evlenmek mi, günahsız bir bebeğin canını almak mı dersen, baban birgün seni affederdi ama bebeği tekrar geri döndüremezsin :KK43:

Sevdiğin adamı tüm olumsuzluklara rağmen bırakma derim, sen evinin kapısını kapattıktan sonra başbaşa kalacaksınız, dışarıda konuşanlar nasıl olsa bir gün unutulacak.

Babandan korkan halin bu ise korkmayan halini düşünemiyorum.
En beter şeyleri yapmışsın git izinsiz evlen çık evlendim de de oldu
olacak.

Tövbe tövbe.. Hadi senin yaşına vereyim cahillik diyeyim
Sevgilin olacak 34 yaşındaki çocuğa ne desem bilemedim.
Resmen bencilce, zevk uğruna hem sana zarar vermiş hem bi
günahsıza kıymış! Akla bak ya çocuk olsun mecbur izin verirler
höhhhhh:KK14:

Bu arada çok mutlu olurduk evlenince eminim demişsin ya.
Herkes mutlu olacağına emin olarak evleniyor canım ya malesef
evlilik sandığın kadar tozpembe değil:KK31:

Babanla, sevgilinin cocuklarini da ortadan kaldirin kendinize tertemiz bir sayfa acin sevgilinle, TOVBE TOVBE
Bu kadar acimasiz olmak istemezdim ama bu kafa ne kafasi ya sen cok kucuksun anlattiklarin cok buyuk, kimse mukemmel degil herkes cahillik yapabilir ama bilemiyorum yaa burda binlerce insan bebek bebek diye aglarken yaptiklarinin arkasinda duramadan gidip o bebegin canina kiyman kanimi dondurdu. Hakkinda hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
aah cnm benim 2 yıldan beri korunuyorduk o da beni zor duruma sokmak istemiyordu. artık evlenme sebebi olsn die bebek istedi. ben de çocuğum olmaz diye düşünürdüm. ayaklarımı kendimi çok üşüten biriyim çorap giymem falan ama 1 ay korunmadık böyle oldu. çocuklara içim gidiyor. bu kararı istemeyerek verdim. belki günah her adımım ama allah biliyor bizim gönüllerimiz nikahlı. ilk çocuğumu aldırmak istemezdim onun acısı çk kötü yaşamayan bilmez. her an insan duygulanıp ağlar mı? :KK43: aahh ahhh onun acısı vebali çıkmaz hiç içimden..

gerçekten hamileliğinin kaza olduğunu düşünmüştüm şu yazdığınızı okuyunca resmen bilerek olmuş 1 ay korunmadım oldu diyorsun olur tabi ne bekliyordun.yazmıştım baban seni öldürecek mi söyleseydin diye sanırım öyle bir ihtimal bile varmış şimdi anlıyorum söylemekten çekinmeni korkmanı.ama gerçekten şuna şaştım böyle baban varken nasıl cesaret ediyorsun birlikte olmaya,çocuk aldırmaya falan

Çok zor bir durum.Kendi kendini çıkmaza sürüklemişsin.
Hatalar insanlar için.Maalesef hatalı davranmışsın.

Adamı da hiç övdüğün kadar olgun ve yüce sevgili göremedim açıkçası.
Hatta hamile kalmanı önermesi tamamen cahilce geldi bana.

Madem ayrıldınız,artık bu adamdan uzak durup unutmaya çalış.
Mümkünse çevreni değiştir,karşılaşma ihtimalini bile sıfıra indir.

çorap giymemek de doğum kontrol yöntemi olmuş pes doğrusu!
hiç ablacım, abicim yazarak kendini acındırma.
körpesin gençsin diyenlere de katılmıyorum çünkü senin yaşındayken aldım ben de bebek kararını, gayet de aklım başımdaydı.
bir insan seks yapmayı biliyorsa sorumluluklarını da bilecek.
bebek aldırmak diye birşey yok, bebek öldürmek diye birşey var, kelime oyunlarıyla yapılan yumuşatılıyor sadece.
hem bekarken git babanın arkadaş bildiği adamla 2 sene boyunca yat,
hem karar ver bebek yap
hem kork bebeğe kıy. yahu evli olmayan evlenmeye bile korkan kız hangi akla hizmet bebek kararı alır. ailesini çiğneyen, kaçan kızlarla bir tutma kendini, onlar senden çok daha kıymetli.

bu hayatta kimseyi kınamadım ayıplamadım asla da yapmam çünkü hepimizin evladı var kardeşi var...yarın birgün başımıza gelmeyeceği ne malum allah muhafaza...
ama konu sahibi arkadaşım, yanlışlarla dolu bir hayatın içindesin ve üstüne üstlük bebek yapmışsınız...ve en kötüsü bu bebeği aldırmışsınız...
sizin yaptığınız hatanın bedelini o minicik yavruya ödetmişsiniz...
herşeyin affı vardır benim gönlümde ama kürtaj olayına asla ılımlı bakamıyorum, her ne sebeple olursa olsun allahın bahşettiği bir varlığı siz öldüremezsiniz...
bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz, ahirette bebeğinizle karşı karşıya geldiğinizde ne diyeceksiniz ona...
yavrum biz sevdik aşık olduk seni yaptık ama ne zaman ne mekan uygun olmadığı için sana kıydık..feda ettik seni mi diyeceksiniz...
yazık çok yazık...hep hataların bedelini doğmamış bebekler ödüyor...
rabbim akıl fikir versin...olmayacğı imkansız oldığunu kendiniz de biliyorsunuz en başından beri olmayacağı kesinse madem ne diye bu yola giriryorsunuz..imkansız olan bi hayatı sırf aşk adı altında nasıl yaşamayı göze alıyorsunuz...hadi siz bu yola girip heveslerinizi yaşamaya gözünüz kapalı adım atmışsınız peki o yavrucağın suçu neydi..??
size allah akıl fikir versin diyorum...günahınızı bağışlaması için allaha yalvarın...

Babandan korkan halin bu ise korkmayan halini düşünemiyorum.
En beter şeyleri yapmışsın git izinsiz evlen çık evlendim de de oldu
olacak.

Tövbe tövbe.. Hadi senin yaşına vereyim cahillik diyeyim
Sevgilin olacak 34 yaşındaki çocuğa ne desem bilemedim.
Resmen bencilce, zevk uğruna hem sana zarar vermiş hem bi
günahsıza kıymış! Akla bak ya çocuk olsun mecbur izin verirler
höhhhhh:KK14:

Bu arada çok mutlu olurduk evlenince eminim demişsin ya.
Herkes mutlu olacağına emin olarak evleniyor canım ya malesef
evlilik sandığın kadar tozpembe değil:KK31:

aynen katılıyorum :KK9::KK9::KK9:
herkes mutlu olacağından emin şekilde evlenir....konu sahibinin bu cümlesi çok saçma bi cümle...
hani bi laf varya, kör ölür badem gözlü olur diye...aynen bu hesap...
herşey bi yana madem bu kadar aşıksın gözün kör olmuş, bari tedbirini al be kızım...
babanı hiçe sayacak kadar zıt bir insanı sevmeyi becerecek yaştaysan, babana rest çekebilmeyi biliyorsan bu yaşta, tedbir almayı da bilecektin..zavallı yavrucak..ahh ahh bebek sahibi olamayanlar okumasın bunları valla topa tutarlar seni...

bu konu ya sahte yada ben kafayı sıyırmak üzereyim...
bu ne demektir yaa, 2 senedir korunuyorduk ama bebek yaparsak babam kabul eder diye düşündük...bende nasıl olsa çocuğum olmaz diye önemsemedim korunmadık,,,,, eee sonra ana bak sen hamile kalıvermişim....eeee peki sonra??? bi deneyelim nasıl olsa tutmaz dedik....kalıvermişim işte...
sonra peki??? biz en iyisi aldıralım bunun yolu bu değil babam ikna olmaz nasıl olsa aldıralım gitsin dedik......... :KK53:
allahım sen büyüksün tek kelime yazmayacam artık bu konuya...bu kadar düz mantık düşünen biri deneme yanılma yöntemiyle bebek yapıyor sonra aldırıyor....allah sana akıl fikir versin...o sevgilin olacak adam müsveddesine de acıyorum sadece...ama acımayı hakettiği için değil, adam olamadığı için acıyorum...karısı boşanmakla haklıymış...o mantıkta bi adamla evli kalmak için mangal yürekli olmak lazım...

Durumuna distan bakinca, sen istedigin kadar sevgiden vs bahset, aynen söyle:

-Hayatinin en güzel yaslarindasin, 23 yasinda gencecik bir kadinsin
-Iki senedir gizli bir kari-koca iliskisi yasiyorsun
- adam senden 11 yas büyük, bosanmis ve iki cocuk babasi birisi
- evlilik disi hamile kalip, cocugunu aldirmisin
- olup bitenlerden ailenin haberi yok

Sen ne dersen de, adamin sana inanilmaz zarari olmus. Senden alacagini almis, yasiyacagini yasamis ve cekmis gitmis.
Ve onca seye ragmen babani sucluyorsun, ilin adaminada babani suclatabiliyorsun. Gerci ayrildik simdi demissin, peki simdi senin yaralarini kim saracak?
Kendini kandirmaman gerekiyor. Eger dedigin kadar cok sevseydin ve karsindaki seni sevseydi, ozaman bir yolunu bulur, aileni ikna eder ve evlenirdiniz. Ikna edemeyincede bagrina tas basip otururdun evinde.
Siz resmen gönlünüzü eglenirmissiniz, olan masum dogmamis bir cocuga olmus.
Hem hadi sen babandan korktun, karsindaki adam 34 yasinda, o gecip konussaydi babanla?
Senin kürtaj olmani bekleyipte babani suclayicagina, gecseydi babanin karsisina, allahin emriyle isteseydi, baban vermek istemeyincede anlatsaydiniz durumu.
Tamam belki ailenle baglarin kopardi, ama zaten bu duruma sen getirmisin, herseyi yasamissin adamla, anladigim kadariyla bir pismanlikda yok. Eeee ne olacak simdi.

Peki bak, gercekten kinamak istemiyorum.
Su an anliyamazsin, ama senin o cok sevdigin adam yakinda baska bir kizla cikmaya baslayinca anlarsin, nasilda birakabiliyormus seni, nasilda kendine bir düzen kurabiliyormus.
Su an bu mümkün degil, saglikli düsünemiyorsun.
Bundan sonra daha dengen olan erkeklere bak. Hata üstüne hata yapma sakin.
Evlenemeyecegin insanla hic cikma.
Baktin tanistigin adam dul, babanda böyle damat kabul etmez, sende evden kacmaya niyetin yok, ozaman hic yaklasma.
Cok büyük günahlar bunlar, birde bunalima girmissin zaten, bakire olmadigini ögrenen bazi türk erkekleride seni kullanmaya calisir, bu yüzden sakin söyleme, iyice emin olmayana kadar karsindakinin iyi niyetinden...Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Durumuna distan bakinca, sen istedigin kadar sevgiden vs bahset, aynen söyle:

-Hayatinin en güzel yaslarindasin, 23 yasinda gencecik bir kadinsin
-Iki senedir gizli bir kari-koca iliskisi yasiyorsun
- adam senden 11 yas büyük, bosanmis ve iki cocuk babasi birisi
- evlilik disi hamile kalip, cocugunu aldirmisin
- olup bitenlerden ailenin haberi yok

Sen ne dersen de, adamin sana inanilmaz zarari olmus. Senden alacagini almis, yasiyacagini yasamis ve cekmis gitmis.
Ve onca seye ragmen babani sucluyorsun, ilin adaminada babani suclatabiliyorsun. Gerci ayrildik simdi demissin, peki simdi senin yaralarini kim saracak?
Kendini kandirmaman gerekiyor. Eger dedigin kadar cok sevseydin ve karsindaki seni sevseydi, ozaman bir yolunu bulur, aileni ikna eder ve evlenirdiniz. Ikna edemeyincede bagrina tas basip otururdun evinde.
Siz resmen gönlünüzü eglenirmissiniz, olan masum dogmamis bir cocuga olmus.
Hem hadi sen babandan korktun, karsindaki adam 34 yasinda, o gecip konussaydi babanla?
Senin kürtaj olmani bekleyipte babani suclayicagina, gecseydi babanin karsisina, allahin emriyle isteseydi, baban vermek istemeyincede anlatsaydiniz durumu.
Tamam belki ailenle baglarin kopardi, ama zaten bu duruma sen getirmisin, herseyi yasamissin adamla, anladigim kadariyla bir pismanlikda yok. Eeee ne olacak simdi.

Peki bak, gercekten kinamak istemiyorum.
Su an anliyamazsin, ama senin o cok sevdigin adam yakinda baska bir kizla cikmaya baslayinca anlarsin, nasilda birakabiliyormus seni, nasilda kendine bir düzen kurabiliyormus.
Su an bu mümkün degil, saglikli düsünemiyorsun.
Bundan sonra daha dengen olan erkeklere bak. Hata üstüne hata yapma sakin.
Evlenemeyecegin insanla hic cikma.
Baktin tanistigin adam dul, babanda böyle damat kabul etmez, sende evden kacmaya niyetin yok, ozaman hic yaklasma.
Cok büyük günahlar bunlar, birde bunalima girmissin zaten, bakire olmadigini ögrenen bazi türk erkekleride seni kullanmaya calisir, bu yüzden sakin söyleme, iyice emin olmayana kadar karsindakinin iyi niyetinden...Allah yardimcin olsun.

yukarıdaki maddelere bir de adamın babasının arkadaşı olduğunu da ekleyecektin. onu unutmuşsun. ve bu adamı konu sahibinin çevresi de iyi biliyor. sadece babasının bir arkadaşı da değil.

.

Son düzenleme:
Konunun girişini okudum, diğer gelişmeleri okuma gereği bile duymuyorum

23 yaşındasın hadi sen cahilsin, 2 evlat babası bir adam bunu nasıl yapar, hamile kalırsan evlenebiliriz hayale bak

Adam gibi çıksın babanın karşısına konuşsun, erkek erkeğe çözsünler nedir yani bu saçmalık

Yazıktır, bir can bir bebek nasıl kıydınız ya, hani seni seviyordu ? Sevgi bunun neresinde, nasıl inanıyorsunuz bunlara

Kınamıyorum hayatta insanın başına her şey gelir ama bir amaca ulaşmak için bir bebeği alet etmek sonra da tırsıp öldürmek kusura bakmayın anlaşılacak iş değil. Dedim ya yaşın çok genç (hoş gençlik de bir yere kadar sonuçta birlikte olacak kadar aklın başında)ama ya birlikte olduğun adam ?? Off yaa offf

Son düzenleme:
ailem bizi kardeş gibi görüyor dışarıda dolaşırken akrabalar görüyor babama fesatlık yapıp kızın böyle böyle sen kavatsın bilmemnesin diyo sonra babam da gaza gelip beni ve annemi bıçaklamaya kalktı aallahtan kurtardılar. bunu söyleyenler kendi kızları kaçtı diye kızlarına kötü diyorlardı ama sonra babam girdi araya da düzeltti iyilikle yanaşsalardı şimdi biz ne hata yapacaktık ne de gülnah sadece mutlu olmak istedik ve evlenmek istedik.. o yüzden babam kabul etmez. kabullenemez.. kafayı yiyorum ben kimsenin kötülüğünü isteyecek bi insan değilim. neden bunlar başıma geldi bilmiyorum.. olsun bu da kaderimmiş.

Bu mesajini daha yeni gördüm, ilk konu yorumuna göre cevap yazmistim...simdi sen millete kiziyorsunda, ama baksana insanlar ne düsündülerse hakkinda hepsini yapmissin...yani insanlar fesat, dedikoducu ama sen masum degilsin, millet ne düsündüyse hakkinda aynisida beteride olmus :KK43:

Son düzenleme:
yukarıdaki maddelere bir de adamın babasının arkadaşı olduğunu da ekleyecektin. onu unutmuşsun. ve bu adamı konu sahibinin çevresi de iyi biliyor. sadece babasının bir arkadaşı da değil.

.

Konuyu okumustum sadece, simdi sonraki mesajlarida okudum, dondum kaldim diyebilirim ekranin basinda...
demek bu dünyada kimseye güvenmiyeceksin, arkadasa bak ya, adamla dalga gecer gibi, kiziyla neler yapiyor babanin birseyden haberi yok, bicakla bile saldirmis sadece dedikodular yüzünden, bir bilse olup bitenleri tabiiki daha kötü seyler olacak, ama yazik valla babayada acidim, insan gencecik kizinin bu hallere düsmesine nasil yedirirki kendine, bencede o evden cinayet cikar bu olay duyulsa...nasil bu noktaya getirmis vicdansiz adam, nasil kandirmis gencecik kizi...daha yasi 23 akli üstünde degil bu yaslari gectikten sonra ben ne yaptim diyecekde is isten gececek iste, yeminle cok üzüldüm, Allah kötü insanlardan korusun, aklimizi basimiza versin hataya düsürmesin... : (

Son düzenleme:
tüm hatalar bir yana ama cinayet işleyen, zevk için birlikte olup sonrasında da bir bebeğin canına kıyan, bu acıları da daha fazlasını da hak ediyor. size hiç acımadım. ağlamalarınız ve sıkıntılarınız, belki o masum bebeğin canına kıydığınız için bir cani olduğunuzun farkına varmanıza sebep olur. gerçekten CANİsiniz.

Ailene söylemeden tepkilerinin ne olacağını nereden biliyorsun.

daha önce hakkımızda fesatlık sokmak için çıkan dedikodulardan dolayı verdikleri tepkiye göre biliyorum. kabul edilmez bir durumdu. ailem bizi kardeş olarak görmüştü. boşanmış ve çocukları olduğunu zaten biliyorlar.

Ben babanızda suc bulamadım niye onu sucladıgınızıda anlamadım

bu yaşıma kadar geldim anneme de bana da çok çektirdi. ne annemin karar verme gibi bi lüksü oldu ne benim. hep sıktı hep sıktı. sonra bende mutluluğu böyle buldum. ama biliyordum yanlış olduğunu. fakat oldu işte. bunları da yaşamam gerekiyormuş demekki isyan etmiyorum allahıma. ben bu yaşıma kadar babam kızacak dövecek huzursuz edecek diye kendimi hep kısıtladım. şimdi de duymasın diye mutlu olup evlenmeye bile cesaret edemiyorum. Evlenme kararımı kendim veremiyorum.

X